ببخشید بچه ها خیلی پر حرفی کردم ... .ولی خواستم بدونید و این رو بقیه کسایی هم که اول راه هستن بخونن
من هرگز فکر نمی کردم یه روزی همسرم این کار رو کنه ، فکر می کردم من بهش محبت می کنم و گذشت می کنم ، بعد از مدتی حالا اون این کار رو می کنه ولی دیدم من حتی برای بزرگترین مشکلش خودم رو شریک مشکلش کردم و گفتم مشکلمون و جوری برای حلش تلاش کردم انگار مشکل من هست !! من 7 بار انتقال جنین داشتم ....اینهمه به خاطر ایشون سختی کشیدم و تازه یه جوری رفتار می کردم انگار مشکل مال منه !!ولی اون برای کوچکترین مشکل ، کاملا خودش رو از من جدا دونست و راحت می گفت مشکل تو ! تازه منت هم سر من می گذاشت !! که به خاطر مشکل تو من دارم سختی می کشم !!
تحمل سختی یه اسباب کشی ، چون به خاطر مشکل و خواست من بود اینقدر براش سخت بود وروزی نبود که یادم نیاره که به خاطر من سختی کشیده !! روزی نبود که منت نگذاره !!
می دونم که الانم خیلی ها اینو می خونن می گن نه !! شوهر ما هرگز !! منم راستش اینجوری فکر می کردم !!
امضام رو بخونید تا حال و هوای روحی ام رو درک کنید ... اون امضا البته مال اون قدیم هاس ! ولی پاکش نکردم که یادم باشه چه جوری بودم
روزگار همینه ، هرکسی به فکر منفعت خودشه ، نمی گم بی صفت و بی معرفت باشید اما همیشه محکم کاری کنید و به خاطر خجالت و عیبه و زشته ، نه از حقتون بگذرید و نه از محکم کاری .... حتما و حتما برگه های آزمایش و بیوپسی همسرتون رو یه جای امن نگه دارید ، حتما برید نامه ی قانونی مجوز جنین اهدایی رو دریافت کنید و همه ی این برگه ها رو یه جای امن نگه دارید حتی توی صندوق امانات بانک و کلیدش هم دست خودتون باشه
نمی تونید تصور کنید ، ولی فرض کنید فردای روز خدای ناکرده خدای ناکرده همسرتون از دست بره ، به هر دلیلی با آزمایش ژنتیکی چیزی ثابت بشه که مادر بچه شما هستید اما پدر بچه ، شوهرتون نبوده .... چه جوری میخواهید به قوم شوهر ثابت کنید خیانت کار نبودید ؟؟؟؟؟؟
فکر نکنید این ها هرگز برای ماها رخ نخواهد داد .... واقعا همه چیز ممکنه .... پس اول نگران خودتون و آینده خودتون باشید و از خودتون مراقبت کنید ، چون مردها خودشون خوب بلدن چه جوری از خودشون مراقبت کنن !!