2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155826 بازدید | 10472 پست
چطور يِ اهداي هاش؟ عكس نشون ميده؟ چقدر هزينه ميگيره؟ اي يو اي يا ميكرو

فکرکنم هزینش یه دوتومن بش از بقیه چیزا اطلاع ندارم,راستی دیروز بامن تماس گرفتن ک براشون ایین نامه اومده و قراره ای یو.برداشته باشه وفقط تا مرداد میتونیم بقیه مراحلمون انجام بدیم منظورم دکترای اصفهان 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

[QUOTE=58731731]فکرکنم هزینش یه دوتومن بش از بقیه چیزا اطلاع ندارم,راستی دیروز بامن تماس گرفتن ک براشون ایین نامه او ...[/QUOTE

ببخشيد من درست متوجه نشدم،منظورتون از دكتراي اصفهان ،دكتر ايزدي؟؟يعني دكتر ايزدي باهاتون تماس گرفتن كه فقط تا مرداد با اسپرم اهدايي اي يو اي ميكنن؟؟؟😞😞چرا؟

يعني بعدش فقط با ميكرو؟

مطمئنا تا مرداد اي يو اي انجام ميدن؟

اخه من تا بعد ماه رمضون نميتونم😞😞

خدایا تا ابد مدیونتیم به خاطر فرزندی که بهمون بخشیدی.  عاشقانه تو را سپاس   پسرم ،معجزه ی زندگیمی خیلی دوست دارم

یلدا😂😂😂😂💘💘💘

این بار اگه إن شاالله مورد خوبی پیش اومد.قبل آزمایش ازدواج ببرش یه آزمایش اسپرم بده😂😂😂👌👌

خیلی دلم براتون تنگ شده. برهمه بچه ها

میشه برای صاحب خونه شدنمون یه صلوات بفرستین.اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

سلام به همه دوستان قدیمی و جدید

من از مامانای قدیمی هستم ، نی نی ۹۲ شاید منو یادت بیاد ، اون زمان زیاد صحبت میکردیم، دختر من سال ۹۳ به دنیا اومد و با اومدنش همه غصه هامون رفت، فقط میخواستم بگم ناامید نشید و خدا ماها رو میبینه و دوستمون داره

دوستان یه خواهشی دارم ، دکترایی که تو تهران آی یو آی میکنن میتونین تو خصوصی برام بفرستین

اون زمان من پیش دکتر صفوی رفتم  هنوز هست؟

سلام نیکی جونم خوبییییییییییییی . معلومه یادمه .

دخملت خوبه 

به به می بینم به فکر دومی هستی

چند ماه پیش یکی از بچه ها می خواست بره پیش ص. انجام مید اد . حال الان دقیقشو نمیدونم .فقط هزینه رو نسببتا بالا برده بود.