2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 156017 بازدید | 10472 پست
سلام به همه خانمها  سال ۹۰ همه دکترها گفتن که شوهرم آزو هست و نمیتوم به صورت طبیعی مادر بشم&nb ...

سلام. تبریک میگم. دکتر مقدم خوبه؟کدوم بیمارستانه؟اگر آدرس مطب هم بدین ممنون میشم. بیوپسی بیضه انجام دادن؟ fsh همسرتون چند بود؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام به همه خانمها  سال ۹۰ همه دکترها گفتن که شوهرم آزو هست و نمیتوم به صورت طبیعی مادر بشم&nb ...

اولین مامانهای تاپیک یادش به خیر واقعا گذشتتتتتتتتتت

لیست دوستانی که مامان تاپیکمون هستن...........

نام..........بیمارستان............... دکتر.....روش مورد استفاده...........چندمین اقدام...........جنسیت نی نی

1-تنها جون...........مهر............میکرو............................سومین میکرو.........دوتا پسر گوگولو...........فارق شد به سلامتی
======================================================================
2-نانی جون.......ابان.........مقدم........زیفت........................(یه میکرو ناموفق)دومین .................یه دختر و یه پسر ناز............فارق شد به سلامتی
======================================================================
3-کوکولی جون....مطب.....دکتر اصفهان......ای یو ای.............چهارمین ای یو ای...........یه پسر شیطون .......فارق شد به سلامتی

4-بهارک جون.........ابان.....طرازی.......میکرو..................دومین میکرو..............یه پسر ملوس....فارق شد به سلامتی

یه جورایی اسطوره تاپیکهای قبلمون . اگه شد پس برای ما هم میشه 

نانی جون خدا دختر پسرتو برات نگه داره. 

سلام به همه دوستای عزیزززم خواهرهای گلم من که کلا مسیر زندگیم عوض شد و کلا مادرانگی از من گر ...

الی جان

عزیزم ..... خیلی متاسف شدم این مطلب رو خوندم

من متوجه نشدم... چطور به شما اتهام زدن؟ خب شما هم در جوابشون ازمایشات رو نشون می دادی که مشکل از همسرته و نه از شما

الان روابطت با همسرت خوبه؟

باید جای من باشی تا حس کنی....چقدر سخته عشقت بلرزه صداش //// ببینی چطور حاضری جونتو....بدی تا یه رویا بسازی براش
سلام نگار جون خوبی . معجزه کوچولو خوبه  ما هم خوبیم خدا رو شکر میگذرونیم ایام .

ممنون عزیزم خوبیم. شما خودت خوبی؟ دخملت خوبه؟به فکر اقدام مجدد نیستی ؟

باید جای من باشی تا حس کنی....چقدر سخته عشقت بلرزه صداش //// ببینی چطور حاضری جونتو....بدی تا یه رویا بسازی براش

چقدر عالی نی نی جووووون

به سلامتی باشه انشالله

از بچه های قدیمی از کسی خبر داری؟ همه خوبن انشالله؟

میشه پیشنهاد دوستی منو قبول کنید

وقتی خدا هست دلیلی بر ناامیدی نیست.خدا جونم امیدم به خودته.الهی شکر