2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155826 بازدید | 10472 پست
دوست عزیز میشه بگی فرایند گرفتن نامه واسه جنین یا اسپرم  اهدایی مثل همه؟؟؟ واینکه کلا چند ...

حديث جان سلام 

عزيزم نميدونم كه فرايند اسپرم فرق داره يا نه واي يه زوجي كه با ما بودن و ميخاستن نامه رو بگيرن در واقع ميخاستن از اسپرم اهدايي استفاده كنن ولي نامه جنين اهدايي رو گرفتن و گفت بيمارستان با همون نامه جنين ، اسپرم هم ميده حالا دقيق نميدونم كه چطوريه

در مورد اينكه چقدر طول كشيد ما روز چهارشنبه دادخواست داديم و روز دوشنبه به ما وقت دادن يعني حدودا ٦ روز البته چون به پنج شنبه و جمعه خورد

ولي از روز دوشنبه كه رفتيم دادگاه چون خيلي سريع كارهارو انجام داديم همش بدو بدو و اينكه آزمايش ها رو آزمايشگاه امام صادق داديم روز سه شنبه ظهر نامه اصلي رو گرفتيم يعني كلا دو روز 

ما هم فقط خودم و شوهرم ميدونيم و كسي نميدونه ولي اگر كسي رو نداريد فكر كنم يه ذره اصرار كنيد كه تهران كسيو نداريد و كارتون گيره و اين حرفا احتمال زياد قبول كنن البته بازم يه زوج ديگه كه اونجا بودن ميگفتن ما ١٠٠ هزار داديم به رئيس پاسگاه و همه چيو امضا كرد

عزيزم منم اولين بارم بود ميرفتن دادگاه تا حالا نرفته بودم ولي اين دادگاهي كه ميفرستن خيلي با اون دادگاه هاي ديگه فرق داره فقط به منظور كارهاي خير مثل جنين اهدايي و فرزندخواندگي و اين مسائله و محيط بدي نداشت نگران نباش

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

سلام عزيزم من تازه نامه گرفتم اول از همه كه بايد از دكترت يا بيمارستان نامه معرفي به دادگاه رو بگير ...

شما از کدوم دادگاه اقدام کردین؟؟؟ 

هر دادگاهی قوانین خودشو داره متاسفانه

وقتی میرید دفتر اسناد و مدارک و آدرس میدید،بسته به محدوده آدرستون دادگاه. معرفی میکنند

ما اول آدرسی که مال اقواممون بود دادیم(به اون آدرس هیچی ارسال نمیشه) بعد چون شمال شهر بود،کد رهگیری که برامون اومد،دیدیم معرفیمون کردند دادگاه صدر.چند ماه گرفتار اونجا بودیم و هر بار شانسی یه قاضی بود و کلی وقتمون رو گرفتند،و ما هم ول کردیم

دوستان گفتند،دادگاه محلاتی خیلی سریع نامه میده

دوباره رفتیم از یه دفتر نزدیک دادگاه محلاتی اقدام کردیم،و یه آدرس الکی از دو تا کوچه اونورتر دادیم.

بعد کد رهگیری که اومد ،دادگاه محلاتی بود

رفتیم تو اتاق،قاضی پروندمون رو که مدارک منو شوهرم و نامه دکتر و تایید اینکه همسرم آزو اسپرمه رو نگاه کرد،گفت انشالله موفق باشید،و امضا زد و داد به منشیش،منشیش گفت سه روز دیگه بیاین نامتون رو بگیرین،گفتم بخاطر کارم داریم میریم ماموریت شهرستان و ...گفت پس بشینید که آمادش کنم،یه ساعت بعد نامه رو داد بهمون

فقط یه جلسه!!

کلانتری و پزشک قانونی وآزامیشگاه و ...دردسرها نداشت

سال ۹۶،سال مادر شدن من،خدایا ازت ممنونم بخاطر همه خوشبختیهایی که به من عطا کردی
دوست عزیز میشه بگی فرایند گرفتن نامه واسه جنین یا اسپرم  اهدایی مثل همه؟؟؟ واینکه کلا چند ...

ما هم اسپرم میخواستیم،اما اینکار غیر قانونیه

بیمارستان میگه نامه اجازه اهدا جنین بگیرین

شما هم فرق نمیکنه میخوان کدومو بگیرین،باید بگین جنین اهدایی میخواین

سلام پگاه عزيزم من بيمارستان گاندي رفتم همه مداركم اونجاس نميدونم چطوري واسه بيمارستان آبان اقدام ك ...

انتقال دادم،اما مثبت نشد

یه بسته دیگه فریز دارم

در مورد گاندی اطلاع دقیق ندارم

اما آبان اینجوریه که یه زوج رو که آماده اهدا جنین هستند انتخاب میکنند،و خانم میره تو سیکل و دارو میگیره و پانکچر میشه و هر چند تا جنین بشه مال شماست

حالا اگه بخواین جنین فرش انتقال بدین،دکترتون شما و اون خانوم رو با هم و هماهنگ جلو میبره و چند روز بعد از پانکچر خانم،شما انتقال دارین

اگر هم فرش نخواین،براتون همشو فریز میکنند،هرزمان خواستین انتقال میدند

حديث جان سلام  عزيزم نميدونم كه فرايند اسپرم فرق داره يا نه واي يه زوجي كه با ما بودن و ميخاست ...

سلام 

ممنونم 

شما جنین میخوای بگیری؟

من خودم سالمم چندبار سونو شدم مشکلی نبوده 

دوست دارم حداقل نصف ژن بچه از خودم باشه 

از غیر قانونی بودن اسپرم ترس دارم 

نمیدونم چکار کنم

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی
شما از کدوم دادگاه اقدام کردین؟؟؟  هر دادگاهی قوانین خودشو داره متاسفانه وقتی میرید دفتر اسنا ...

پگاه جان اونموقع شرايطش با الان فرق كرده من نميدونم شما چه سالي اقدام كرديد ولي الان ديگه هر جا بريد و هر آدرسي كه بديد همه رو معرفي ميكنن امور سرپرستي كلا اموري كه مربوط به جنين و فرزند خواندگي باشه همه رو ارجاع ميدن به دادسراي امور حسبي و سرپرستي و در اونجا هم قانون يكي و گرفتن اين دو نامه است كه كامل توضيح دادم

عزيزم اميدوارم ايندفعه مثبت بشي و مطمئنم كه مثبت ميشه و مادر ميشي گروه خوني خيلي مهمه واسه منم خيلي مهمه و همينطور هوش، من و همسرم هر دو دانشجوي دكتري هستيم واسه همين هوش خيلي واسم مهمه ولي نميدونم كه اهميت ميدن به اين چيزا يا نه

سلام  ممنونم  شما جنین میخوای بگیری؟ من خودم سالمم چندبار سونو شدم مشکلی نبوده  د ...

حديث جان عزيزم اينكه بخاي جنين بگيري يا اسپرم كاملا موضوعيه كه بايد باهاش خودتون دو تا كنار بياين 

من همسرم مخالفه اسپرمه و اصلا اين موضوع رو قبول نميكنه يه سري حساسيت هاي خاص داره و من استرس دارم كه اگر با سختي راضيش كنم به اسپرم اهدايي بعدا به مشكل بخوريم و هر دفعه واسم مشكل پيش بياد منم خيلي دوست دارم كه حداقل ٥٠ درصدش خودم باشم از همه نظر هم بدنم خداروشكر سالمه سالمه و حتي عكس رنگي هم گرفتم و هيچ مشكلي نيست ، تخمك گذاري هاي منظم و همه چي اوكي ولي به خاطر همسرم و اينكه شايد به اين نحو خدا داره  گذشتم رو توي زندگي امتحان ميكنه و دوست دارم با همسرم با اين كار همدردي كنم با جنين موافق ترم 

در مورد شماا هم بستگي به خودتون داره كه چه تصميمي داريد اگر همسرت مشكلي نداره با اسپرم هيچ ترسي به خودت راه نده 

ولي در كل بچه ، بچه اس و مهم اينه كه سالم باشه و آينده خوبي داشته باشه دعايي كه من هميشه از خدا ميخام همينه كه هرطور بهم بچه ميدي فقط آيندش با خودت كه بچه خوبي باشه

عزيزم نامه اسپرم و جنين فرقي باهم نميكنه به نامه است فقط چون جنين رو مجلس تصويب كرده اينا فقط ميگن نامه واسه جنين اهدايي كه با همون طبق نظر خودتون اس اهدايي يا جنين اهدايي استفاده ميكنن

واي چقدر قبلا راحت بوده نامه الان خيلي سخت  ميگيرن من همش ميترسم همينم ممنوع بشه 

هيچ چيزي بعيد نيست 

بچه ها دكتر ك و ط تطابق گروه خوني و چهره ميده؟

دكتر اق كه گفت هيچي رو تطبيق نميده  

پگاه جان اونموقع شرايطش با الان فرق كرده من نميدونم شما چه سالي اقدام كرديد ولي الان ديگه هر جا بريد ...

نمیدونم،من الان اطلاع دارم که قانون عوض شده و ...

چون همون موقع که اول از دادسرای صدر اقدام کردیم،بهمون همون شرایط شمارو گفتند،یعنی برید پزشک قانونی و چند قطعه عکس ببرین  و گواهی عدم اعتیاد و عدم سوء سابقه و ...و بعد از کلانتری محل نامه بیارید و ،،.که گفتم حدود سه چهار ماه  کلی معطلی و اذیت شدیم،بعد توی گروه چند نفر گفتند که از دادگاه محلاتی اقدام کنید و ما همینکارو کردیم و یه ساعته نامه دادند

در ضمن نهایت کاری که مراکز درست انجام بدند،هماهنگی گروه خونی و تایید سلامت اهدا کننده هاست،در مورد هوش و چهره و ...همه چیز نسبیه و ما هم چاره ای نداریم جز اعتماد کردن