2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155826 بازدید | 10472 پست
خدا حفظش كنه برات  عزيزم

ممنونم

انشاله خدا به همه ی منتطرها هم نی نی سالم و صالح اونجور که دلشون میخواد بده

منتظرها مامان های به مراتب بهتری میشن

باید جای من باشی تا حس کنی....چقدر سخته عشقت بلرزه صداش //// ببینی چطور حاضری جونتو....بدی تا یه رویا بسازی براش

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وقتي اين دفعه منفي شدم شوهرم گفت شايد واسه اينه كه وقتي اومد قدرشو بيشتر بدونم  نميدونم حكمت خ ...

دقیقا همسرت درست میگه

واقعا این منفی ها بده ولی باعث میشه آدم بعدا قدر بچه اش رو بیشتر بدونه

باید جای من باشی تا حس کنی....چقدر سخته عشقت بلرزه صداش //// ببینی چطور حاضری جونتو....بدی تا یه رویا بسازی براش
سلام.بچه ها من.منطورتون رو متوجه نشدم یعنی میگید کسی ک جنین اهدایی بگیره موقع شنااسنامه گرفتن واسه ب ...

نه عزيزم اين فقط فقط ترس منه واسه نامه گرفتن و بعدها شناسنامه گرفتن 

كه ني ني نگار جون چون تجربه داشتن توضيح دادن موقع شناسنامه نبايد اصلا زير بار اين قضيه رفت 

تو ابن سينا هم همينو ميگفتن كه بايد خيلي محكم جلوشون وايستي و شناسنامه رو بگيري 

بچه ها كسي جديدا نامه گرفته؟ بايد كجا مراجعه كرد؟ 

سلام عزيزم

من تازه نامه گرفتم اول از همه كه بايد از دكترت يا بيمارستان نامه معرفي به دادگاه رو بگيري بعدش با اون نامه و عقدنامه و شناسنامه و كارت ملي بايد بري دفتر خدمات قضايي تا درخواستت رو ثبت كنه و يه كد رهگيري بهت ميده ، بعد از ٢ الي ٣ روز از دادگاه بهت زنگ ميزنن و وقت ميدن كه مثلا واسه ساعت ٩ دادگاه باش، وقتي بري اونجا يه قاضي با خودت و شوهرت صحبت ميكنه كه اهل كجايي و از اين حرفا و كلي نصيحت بعد بهت ٢ تا نامه ميدن كه جوابشون رو بايد ببري واسه دادگاه

اولين نامه واسه كلانتريه كه از شما تحقيق كنه كه آدم هاي خوبي هستيد از همسايه ها و ... كه ما واسه اينكه شهر خودمون كسي متوجه نشه همه اين كارها رو تهران انجام داديم و چون تهران خونه نداشتيم رفتيم با كلانتري نزديك همون دادگاه صحبت كرديم و مشكلمون رو گفتيم كه گفت اگر يه نفر رو بياريد اينجا كه تاييدتون كنه و ساكن تهران باشه مشكل حله كه فرايندش ٢ ساعت طول كشيد تا اون شخص كه از دوستان شوهرم بود و بهش گفتيم كه واسه كار همسرم ميخان چند تا سوال كنن  اومد و رئيس كلانتري نامه تاييديه رو داد و اصلا پيش دوستمون وانمود نكرد كه به خاطر چيه

نامه دوم رو به پزشكي قانوني ميزنن كه يه كم زمان بره اولا بايد صبح زود بري نوبت بگيري بعدش ميفرستنت واسه تست الكل و اعتياد و جواب رو توي پرونده ميزارن و يه پزشك روانشناس هم ميبينتتون و باهاتون صحبت ميكنه و نهايتا يه آزمايش ايدز و هپاتيت ب و ث هم بايد بديد كه يه هفته حدودا جوابش طول ميكشه آماده شه ولي يه آزمايشگاه هست توي تهران به اسم آزمايشگاه امام صادق كه ٢ ساعته جواب آزمايش رو ميده اگر هم آزمايش ها رو داريد و قبلا داديد حتما با خودتون ببريد چون قبول ميكنن و نيازي به هزينه اضافي و اتلاف زمان نيست

بعد از گرفتن جواب آزمايش و تحويل اون به پزشكي قانوني ، يه نامه بهت ميدن كه مشكلي نداريد حالا شما اين دو تا نامه رو كلانتري و پزشكي قانوني رو ميبريد دادگاه و اونا نامه اصلي واسه جنين اهدايي رو واستون صادر ميكنن

هزينه ثبت دادخوايت حدودا ١٢٠ هزار

هزينه پزشكي قانوني حدودا ٤٠٠ هزار 

هزينه آزمايشهايي كه ميدي حدودا ٢٠٠ هزار 

عزیزم با واسطه تماس بگیری از یه زوج برات جنین میگیره هزینش حدود 10 تومن میشه دیگه به شانست شاید یه د ...

حباب جان واسطه از كجا بايد پيدا كنم اگر سما كسي رو ميشناسيد به من معرفي كنيد🌹🌹

کدوم مرکز رفتی؟؟ توی بیمارستان آبان،خودشون برات مورد معرفی میکنند،هر چند تا از اون زن و شوهر جنین گ ...

سلام پگاه عزيزم

من بيمارستان گاندي رفتم همه مداركم اونجاس نميدونم چطوري واسه بيمارستان آبان اقدام كنم احساس ميكنم گاندي خيلي ميخاد طولش بده چون ميگفتن روزي كه پريود ميشي اگر كسي بود كه هماهنگ ميكنم اگر نبود ميمونه واسه ماه بعد و شايد اين فرايند تا ٦ ماه طول بكشه اصلا نميدونم الان چيكار بايد بكنم

پگاه جان انتقال دادي مثبت شد؟؟

سلام عزيزم من تازه نامه گرفتم اول از همه كه بايد از دكترت يا بيمارستان نامه معرفي به دادگاه رو بگير ...

دوست عزیز

میشه بگی فرایند گرفتن نامه واسه جنین یا اسپرم 

اهدایی مثل همه؟؟؟

واینکه کلا چند روز طول کشید؟؟؟

قاضی دادگاه مخالفتی نکرد؟من تاحالا دادگاه نرفتم میترسم ی حس بدی دارم 

و اینکه من ب غیر از خودمو و شوهرم کسی از قضیه خبر نداره ما هم میخوایم دادگاه رو بریم تهران

اما کلانتری شاهد و کسی ک بخواد تاییدمون کنه رو از کجا بیاریم؟؟؟

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی
ممنون عشق زيبا كه انقدر خوب توضيح دادي  بچه ها دعا كنيد اين ماه كه ميرم اي يو مثبت بشه  ...

خواهش ميكنم عزيزم چون خودم خيلي اذيت شدم از اينكه مراحلش رو نميدونستم و اينكه نميدونستم چقدر بايد مرخصي بگيرم و چه مداركي ميخاد به خصوص براي كسايي كه تهران نيستن، مثلا من كلا عقد نامه رو نبرده بودم كه حتما اصلش رو ميخان اميدوارم بچه ها بي دردسر اين كارو انجام بدم 

انشاالله اين بار آي يو آيتجواب ميده به خدا ايمان داشته باش عزيزم