2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155826 بازدید | 10472 پست

سلام

از قدیمیهای تاپیک کسی هست؟؟

کسی منو یادشه؟

مشخصات من صفحه اول هست

من از سال ۸۹ عضو این تاپیک بودم،البته سه چهار تا تاپیک زدند،قدیمی شد و باز جدیدترشو زدند

منم مشکل بقیه رو داشتم،( دارم) آزواسپرمی همسرم

بعد از ۹ سال هنوز هیچ نتیجه ای نگرفتم و امروز هم جواب سومین آی وی اف منفی شد و از حال و روز خودمو همسرم نگم که اغلبتون آشنایید

یه توصیه به جوونترها و تازه واردها دارم،اونم اینکه وقتتونو الکی هدر ندید و تا بدن سالمی دارید،دنبال درمان باشید

ما بخاطر مشکل مالی بین هر درمانمون کلی زمان از دست دادیم،تا جایی که الان خودمم سالم نیستم و هر روز یه مشکل جدید درونم پیدا میشه

یه بسته دیگه فریز دارم و بزودی میرم دنبال انتقال مجدد

اگر باز هم نشد،دیگه دکتر و درمان و مراکز درمانی و ناباروری رو برای همیشه کنار میزارم

ضمنا بازم روی صحبتم به اونهاییه که اول راهند،اگر اونقدر روح بزرگ و قوی دارید که فرزند خوندگی رو بپذیرید،همین الان برین سراغش و زمان و پول و سلامتیتونو توی راه پر از عذاب و درد درمان ناباروری نکنید،فرزند خونده بگیرید اگر بازم احساس کردید نیازشو دارید،بعد برید توی این راه

حیف که ما جراتشو نداشتیم و هنوز هم به طور قاطع نداریم،

اگر شهر بزرگ بودم،همین فردا میرفتم دنبال کارهای فرزند خواندگی

دوستهای قدیم اگه کسی هست،پست بزاره و بگه نتیجه گرفته یا نه،بازم میام خبر میگیرم

سال ۹۶،سال مادر شدن من،خدایا ازت ممنونم بخاطر همه خوشبختیهایی که به من عطا کردی

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

پگاه جان میشه بگی  مشکلاتی که برای سلامتی خودت به وجود اومده چیه که باعث منفی شدن ای وی اف هات ...

سلام عزیزم

دلایل منفی شدن هر بار میتونه هر چیزی باشه،چون اصولا در خوشبینانه ترین حالت آی وی اف حدود ۳۰_۴۰ درصد احتمال موفقیت داره،پس باید خودتو آماده این ریسک قرار بدی،توی وبلاگ آی وی افهای موفق دقت کتی میبینی یکی بار اول نتیحه گرفته و یکی بار هشتم و نهم و حتی بالاتر

سلامتیتو از دست میدی یعنی اول از همه اعصاب و روان،در هر دوره آی وی اف بدن مورد تهاجم بمباران هورمنی قرار میگیره،اینهارو بزار کنار استرس جور کردن هزینه،مرخصی گرفتن،هزاران کیلومتر رفتن به شهر دیگه،صد تا دروغ گفتن که کسی نفهمه جریان جیه و بعد از همه اینها آیا اینبار جواب مثبت میشه یا منفی

روز اولی که شروع کردیم من یه بدن سالم داشتم با کلی تخمک ،حالا زخیره تخمدانم نزدیک به صفر،موهام اونقدرمیریزه که همه حای خونه پر از مو شده،شکم بزرگ،روحیه داغون،منزوی و فراری از مهمونی و دور همی فامیل که مبادا باز بگند،هنوز نمیخواین دست بکار شی نی نی بیاربین؟!!

مشکل و حرف زیاده،نمیخوام دلسردتون کنم،امیدوارم شما همون دفعات اول نتیجه بگیرین

سلام عزیزم دلایل منفی شدن هر بار میتونه هر چیزی باشه،چون اصولا در خوشبینانه ترین حالت آی وی اف حدود ...

پگاه جان خیلی متاسفم عزیزم 

انشاله این بار حتما جواب می گیری 

راستی شما سراغ طب سنتی هم رفتی ؟ 

باید جای من باشی تا حس کنی....چقدر سخته عشقت بلرزه صداش //// ببینی چطور حاضری جونتو....بدی تا یه رویا بسازی براش

سلام بر همگی دوستان خوبم

دوستان منم واس بار سوم آی.یو انجام دادم و متاسفانه روز 17 بعد از آی.یو منفی شد.. 

من کلا 6 بار ای.یو انجام دادم ولی نتیجه ی نگرفتم...

پگاه جان عزیزم کاملا با نظرتون موافقم...ممکن ی نفر با ی بار  جواب بگیره و ی نفر دیگه با چندین بار ..دوستانی بودن که دفعه 18 نتیجه گرفتند..

ولی چاره ی نیست یا باید کلا قید بچه رو بزنیم یا مجبوریم سلامتی جسمی و روحیمونو نادیده بگیریم و به تلاشمون ادامه بدیم تا مگر خدا بخاد و دل ماهام شاد بشه..

پگاه جان خیلی متاسفم عزیزم  انشاله این بار حتما جواب می گیری  راستی شما سراغ طب سنتی هم ...

سلام عزیزم

نه نرفتم،چون توی مطالب مربوط به آی وی اف خوندم که داروهای گیاهی هیچ اثری روی مثبت شدن نداره

در مورد مزاج شناسی و ...هم ندیدم کسی نتیجه مشخصی بگیره که معلوم بشه واقعا مال این قضیه است،

راستی عزیزم شما باردار شدی،درسته؟

یه توضیح میدی ،یادم رفته موضوع شمارو

در ضمن من دفعه اول با جنین خودم و دو دفعه گذشته با جنین اهدایی انتقال داشتم،یه بسته دیگه هم دارم

میخوام زودتر برم انتقال بدم تا خیالم راحت بشه که دیگه هیچی ندارم

سلام عزیزم نه نرفتم،چون توی مطالب مربوط به آی وی اف خوندم که داروهای گیاهی هیچ اثری روی مثبت شدن ند ...

اتفاقا من خودم بعد از ۷ بار انتقال و یکی از بچه های قدیمی بعد از ۱۸ بار ای یو ای و البته ای وی اف و جنین اهدا و یکی دیگه از بچه های تاپیک ای وی اف با طب سنتی جواب گرفتیم

البته من بلافاصله بعد از طی دوره درمان با اولین اقدام جواب گرفتم.ولی اون دوستمون بعد درمان باز ای یو کرد جواب نگرفت و بعد تکرار کرد و دومین ای یو بعد طب سنتی جواب گرفت.

اون خانوم توی تاپیک ای وی اف هم که دوقلو حامله شد 

ببین طب سنتی که میگم منظورم این درمان های من دراوردی های عطاری ها نیست . من رفتم کلنیک طب سنتی خود دانشگاه تهران. بعد فهمیدم استادشون توی قم مطب داره(خانوم بیوس) که اون دوستمون رفت مطبش قم.

خیلی هم کار عجیبی نمیکنه .... یک درمان علمی هست بر این اصل استواره که با کمک رژیم غذایی و بعضی داروهای گیاهی اصلاح طبع شما و تعادل مزاجتون رو برمیگردونه.حتی ساعت خواب و بیداریتون رو باید اصلاح کنید. کلا الگوی زندگی رو بهبود میده

دقیقا میفهمم چی میگی که میگی داروهای هورمونی داغونت کرده ... منم حالم واقعا بد بود. اما این درمان ها رو که انجام میدی اصلا انگار حس میکنی اروم شدی 

خودشون میگفتن به من رحمت سرده جنین رو نمیگیره. روی گیرایی رحم کار میکنن .... مثلا یکسری داروها که گردش خون اطراف رحم رو زیاد کنه

البته من واقعا نمیگم معجزه میکنه . یا هرکی رفته حامله شده ..... ولی اگه دلیل مثبت نشدن های آدم معلوم نباشه و به قول دکترها ناباروری با علت نامعلوم!  و علتش بهم ریختن نظم بدنت باشه این روش جواب میده  و اگه علت ناشناخته دیگه ای داره که خب معلومه این روش جواب نمیده 

به هر حال ما که امتحانش کردیم و موثر بود . دوست داشتی شما هم امتحان کن.

اگه خواستی توضیحات زیادی دارم که برات بنویسم . بگو که بنویسم.

باید جای من باشی تا حس کنی....چقدر سخته عشقت بلرزه صداش //// ببینی چطور حاضری جونتو....بدی تا یه رویا بسازی براش

پگاه جون از صفحه ۳۴۴ تا ۳۵۰ اگه حوصله کردی نوشته هام رو توی همین تاپیک بخون

البته تکراریه برات  ولی یه بار دیگه با حوصله بخون

پگاه جون من فقط یه توضیح اضافه هم بدم راجع به اینکه گفتم بلافاصله بعد از درمان طب سنتی جواب گرفتم ...... من بلافاصله بعد از اتمام دوره ی درمان طب سنتی انتقال جنین اهدا انجام دادم که مثبت هم شدم ولی متاسفانه بارداری توی همون هفته های اول ختم شد ....ولی من اینو جواب می دونم چون معلووم شد که جنین مشکل کروموزومی داشته و به هر حال بدن من دیگه جواب داده بود و ختم بارداری ربطی به بدن من دیگه نداشت .... واسه همینم من اینو موفقیت اصلی می دونم .... بعدش یه مدت استراحت کردم باز همون کارهای طب سنتی رو انجام دادم و این بار رفتم سراغ ای یو و خب جواب هم گرفتم و خدا بهم دخترم رو داد.

یه چیز دیگه هم که الان به ذهنم رسید بگم . من کلا بدنم به حجم زیاد داروها خیلی واکنش بدی نشون می داد . برای همینم چون رفته بودم سراغ طب سنتی و کلا سعی می کردم بدن رو وارد سیکل طبیعی اش کنم و دستکاری های اضافی رو حذف کنم ، به توصیه همون طب سنتی ، از دکترم خواستم که برام همون انتقال جنین اهدا رو هم با سیکل طبیعی انجام بده (natural cycle) که خارج از ایران خیلی هم باب هست . و در کنار طب سنتی انتقالم رو هم با سیکل طبیعی انجام داد. 

بعدی رو هم که جواب گرفتم باز در کنار طب سنتی که انجام دادم ، ای یو کردم که داروی کمتری هم می خواست.

الان توی فروم های انگلستان یا آمریکا بری ... همین فروم های ناباروری و حرف های خانوم هاشون رو بخون می بینی که اون ها هم در کنار مراحل ای وی اف و ای یو ای دارن کارهای مربوط به طب سنتی چین ( طب سوزنی ) یا روش های دیگه مثلا طب سنتی هندی و اینا  رو برای افزایش شانس باروری انجام می دن که بی تاثیر هم نیست.

سلام به همگی,من از اول تاپیک همه رو خوندم ک باامیدواری وحرفای شماامیدواربشم وراه های درمان رویاد بگیرم وبدونم چقده ادم دیگه مثل خودم هستن ک شوهرشون ازو اسپرمی هست واونا هم ارزومادرشدن دارن,باخبرهای بارداریتون خیلی خوشحال شدم واز جواب منفیاتون دلم خیلی گرفت ولی چرا ایقد ساکت شدین ودیگه اقدامی ندارین,هنوزکسایی هستن ک شوهرشون ازواسپرمی ودنبال جایی میگردن ک یکی مثل شمارو پیدا کنن ک همه جوره باعث امید ودلگرمیشون بشه,ازتون خواهش میکنم دوباره بیاین به هم دلگرمی بدیم 

من دوسال ازدواج کردم تازه هفت ماه بود ک عروسی کرده بودم که فقط باازمایشای اولیه فهمیدم شوهرم ازواسپرمی و ازاون روز زندگیم تلخ شد والتماس خداممیکردم ایکاش هنه اینا خواب باشه ولی نبود اون اولا من نمیدونستم ک هرچند ای وی اف هم کنم نمیتونم بچه ی از خودم داشته باشم همین خیلی ناراحتم میکنه ,شوهرمن حتی با روشهای کمک باروری هم مخالفه یعنی چه جنین چه اسپرم این یکسال و خورده ی ایقد دلش برام سوخته که یذره موافق شده ک اینم خودش میگه احتمال پشیمونیم هست 

هنوز هیچ اقدامی برای کاشت نداشتیم بخاطر مشکل مالی 5/2/95 بود ک فهمیدم شوهرم ازواسپرمی هس یه سال وچندماهی میشه شوهرم مشکل هورمونی داره و بیضه اش گفتن کوچیکه مثل اینکه جدیدا فهمیدن واریکوسل هم داره تاحالا هم بیوبسی انجام نداده ک اینم چن روز پیش ک شیراز معاینه شد گفتن احتمال خیلی کم داره ک تو نمونه برداری اسپر م پپیدا بشه ,هزینشم یک وخورده ی...نمیدونم انجامش بده یانه وقتی هیچ امیدی نیس الکی پولمون روبرای نمونه برداری ندیم بزاریمش برای جنین اهدایی بهتر نیست حالا این هفته بریم مرکز ناباروری ببینم اونا چی میگن 

بچه ها من خیلی ناامید ودلشکسته هستم خدابدجور داره امتحانم میکنه تو شرایط بدی هستم همه اطرافیانم باردارن منم دلم بچه میخواد مگه از کی کمتر بودم, دوتا خواهر دارم از خودم کوچیکتر اون خواهر وسطیم زودتر من ازدواج کرد والان بچه دومش رو بارداره اون خواهر کوچیکم سی فروردین ازدواج کرد الان اونم باردار واحتمالا دختر داره اون خواهر وسطیمم ک دختر باردار یه پسرم داره,حالا وقتی خواستم خبر بارداری خواهرمو به مادرشوهرم بدم یدفه در اومد گفت ک جاریتم بارداره همونجا من خشکم زد خیلی دلم گرفت الان یه سه چهار روزیه کهیه جاری دیگم ک اونم 12/13 ساله بچه نداره بهم خبر داد ک اون جاریمون ک باردار دوقلو داره خیلی دلم گرفت از کار خدا ک چرا شوهر من ازواسپرمه ولی برادرش دوقلو داره چراایجور بشه چرا خداایقد منو سخت امتحان کنه چرا قبل ازدواج من اینا دوقلوباردار نشدن درحالیکه این بچه سومشونه هرچند بچه اولش سقط شد,چرا خداباید منوجوری امتحان کنه ک خواهرام ب فاصله دوماه باردار بشن موقع بی بی زدنشون خودم باشمو ببینم واینکه ازمایشای بارداریشون رودفترچه من و بااسم من بود مثبت شدنش چقد دلم گرفت ودلم سوخت برای خودمو شوهرم ازغصه داشتم میترکیدم گریه میکردم ولی بیصدا ک خواهرام نبینن ک ناراحتم,من خیلی براشون خوشحالم واصلا حسادت نمیخورم ولی نمیدونم این چه حسی ک تاخبر بارداری یکی رو میشنوم گریه ام میگیره وناراحت میشم,خیلی دلم میخواثد یه بچه کوچیک داشته باشم وبغلش کنم,من اسپرم یاجنین یا پرورشگاه برام فرق نمیکنه ایقد عاشق بچه هستم من وشوهرم هردوعاشق بچه بودیم فقط سه ماه جلوگیری کردم ببخشید ک سرتون درداوردم