2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155826 بازدید | 10472 پست
الی جون واقفا متاسفم تازه این پیامتو خوندم .امیدوارم خدا ی جوری دلتو روشن کنه  مطمین باش ب زود ...

هانی جون خدا دست گلتو ببخشه برات و همشه شاد و تندرست باشه 

درسته هانی جوونم  اول که مشکلمو میدونستم فقط به این فکر میکردم بچه باید یه ژنش از خودم باشه ولی الان همش به این فکر میکنم که من دوندگی میکنم برای خود بچه پس چه فرقی میکنه از خودم باشه یا جنین 

ولی الانم قوانین ها هم عوض شده هم سخت 

نمیدونم پیش کی برم کجا برم و از کجا شروع کنم 

اینجا کسی درمورد رضا نصر چیزی شنیده ؟!!

الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹

هانی جان خدا دخترتو برات حفظ کنه شما کجا درمانو انجام دادین و چه سالی اقدام کردین و هزینه هاشون چجوره ؟ هزینه انتقال و هزینه جنینه و پرداخت کردین یا باید هزینه پانکچر و داروها رو هم پرداخت کرد؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از تاپیک قبلی آزمایش هایی که هر خانم باید در طول درمان انجام بده.....البته خیلی هاش در مراحل اولیه ...

خدا رو شکر الان علم خیلی پیشرفت کرده و این آزمایش ها رو نباید نادیده بگیرین.

ترجمه تخصصی ایرانیان وبسایت برتر ترجمه تخصصی مدیریت
هانی جون خدا دست گلتو ببخشه برات و همشه شاد و تندرست باشه  درسته هانی جوونم  اول که مشکلم ...

سلام الی جون خوبی گلم.من ط رو پیشنهاد میکنم ازش خیلی خوشم اومد اخلاقش هم عالیه ومهربونه هم بی چک وچونه تمام ازمایش هارو برام نوشت خلاصه ارامش خاصی داشت مطبش برام

مرکز سارا بهن گفت جنین دارن اما تازگی ها قحطی شده انگار دوستان گفتن

خود بیمارستان اهداکننده مناسب برات پیدا میکنن 

سلام یلدا جون خوبی عزیزم ممنون از اومدنت 

ط الان ج داره کدوم از بچه ها میگفت که دیگه نداره 

قیمت کار چقدر در میاد

الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹

متاسفانه به ما میرسه دریا خشک میشه تمام قوانین عوض میشه کلا روند عوض میشه

متاسفانه به ما میرسه دریا خشک میشه تمام قوانین عوض میشه کلا روند عوض میشه

اره واقعا دریا خشک شده

الی جان حساب  کن حدود ۱۰تومن برات درمیاد

یعنی از اهداکننده ها هرچندتا جنین بگیرن ۵ ۱۰ تا همش مال خودت میشه

قبلا ی بسته خودشون منتقل میگردن ۳ونیم بوده

الان شرایط فرق کرده متاسفانه

میتونی ی کاری کنی

بری تو تاپیک میکرو ۹۴ اونجا خیلی ها بچه دار شدن وجنین هاشون رو شاید نخوان از اون ها بگیری

چون ی بار اونجا ی بنده خدایی گفت ۳ قلوهام دنیا بیان جنینام میدم ب تو

سر بزن ضرر نداره

مدیر تاپیک تورک آنا هست میتونه کمکت کنه

این بنده خدا ک گفتم هم پیش ط باردار شده

الانم سه قلوهاش دنیا اومدن 

حسابی سرش شلوغه شاید سر نزنه تاپیک 

ولی از آنا جون بپرس خیلی مهربونه شاید ب کسی سپرد جنین اضافه شو اهدا کنه برات

من‌موقع حاملگی وسقطم تو گروهشون  بودم

بگو رفیق یلدام 

مرسی یلدا جوون از راهنماییت راستش یه سوال اگه من خودم یک پک داشته باشم بیمارستان بازم نامه میخواد بگم مال خودمونه

سلام دوستان خوبم

من رفتم بیمارستان گاندی قرار شد که مجدد از همسرم بیوپسی بگیرن و واسه هفته آینده وقت بدن و اگر اسپرمی نبود تشکیل پرونده دادم واسه جنین اهدایی که هزینش هم گفتن حدود 11 میلیون میشه تشکیل پرونده من رو با خانم دکتر ساغر پور دادن و گفتن بعد از ویزیت ایشون باید واسه نامه دادگاه اقدام کنیم.یلدا جون و دوستانی که نامه رو گرفتن میشه راهنمایی کنید که واسه نامه دادگاه چکار باید انجام بدیم و چقدر زمان میبره چون خود بیمارستان از زمانی که نامه دادگاه رو واسشون ببریم تا زمانی که جنین بدن حدودا 3 ماه طول میکشه

آفا عزیزم از راهنماییهای خیلی خیلی مفیدت ممنونم 

انشا الله همیشه سایت بالای سر نی نی خوشگلت باشه و نی نی همیشه سلامت باشه

الی جان تو همیشه به همه روحیه میدادی حالا چرا اینقدر روحیه تو باختی مطمئن باش که خدا بهترین ها رو واسه تو و همسرت رقم میزنه چون همه ما داریم امتحان میشیم و صبوری بهترین جواب این امتحانه عزیزم

اینو مطمئن باش که خدا هیچ موقع مارو فراموش نمیکنه و بالاخره جواب همه صبر و گذشتمون رو میده همه ما یه جورایی از خودمون داریم میگذریم هم کسایی که جنین میگیرن و از ژنتیکشون میگذرن هم کسایی که اسپرم میگیرن و بدنشون رو تحت تاثیر این همه دارو واسه تخمک گذاری بیشتر و پانکچر قرار میدن 

عزیزم مطمئنم که یه حکمتی هست 

عشق زیبا جان بد خودمو باختم لاغر کردم کلی دارو خوردم که مثلا بدنم جواب بده ولی تا دارو استفاده میکنم تخمک خوبی ندارم چقدر مرخصی میگیرم برم تهران طب سنتی چقدر این دکتر او دکتر شدم تا فقط عفونتم خوب بشه سه سال رفتم پیش هر کسی تا عفونتم خوب شه تا فقط, طب سنتی درمانم کرد اینکه عفونت بود برا تنبلیم هر چی دارو خوردم افاقه نکرد دلم خوش بود تخمک دار میشم اگر بچه نگرفت هیچی ولی تو همون پله اول موندم بعدش بماند که چقدر شکمم بزرگ شد اونم فقط با پنج تا سینال اف بماند هنوز مشکل یبوستم خوب نشده بماند که از اون روز چقدر عصبی شدم اصلا رفتارم عوض شده حالم خرابه هر روز گریه دارم از اون روز شوهرم هر کار میکنه شاد شم نمیتونم بدتر بهش میپرم دلم پر غصه شد حس تنهایی شدید دارم کم اوردم خسته ام چهار سال عروسی کردم سه ساله میدونم مشکل دارم یه روز خوش نداشتم هر روز حالم بده نا امید نا امیدم 

تازه بماند چقدر چاق شدم 

ولی ایشالله اونجا نتیجه بگیری لطفا‌اگر رفتی نامه بگیری مراحل به منم بگو دستت درد نکنه