2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155826 بازدید | 10472 پست

نازلو جان من دورو برم دوستايي دارم كه از همين سايت باهاشون قبلا اشنا شدم قبل از اينكه اصلا اقدام كنم واسه بارداري و هنوز نميدونستم مشكل دارم اين دوستان هر كدوم حدااقل ٥ با ميكرو كرده بودن البته هم شوهرشون ضعيف بودن هم خودشون مشكلات زيادي داشتن كه هميشه براي گرفتن تخمك دچار مشكل بودن اما همشون با اينكه دكترشون ميگفت تحرك داشته باشن دور از جون مثل مريض هاي خطرناك فقط ميخوابيدن و تنها بعد غذا يكم راه ميرفتن و براي دستشويي و بقيه اوقات رو دراز كش بودن تازه با رعايت انواع رژيم مثلا گرمي نخور سردي بخور نشاسته بخور شيرسويا بخور

يعني تا روز ازمايش واقعا مثل ادم اهني زندگي ميكردن

من راكد بودن برام قابل تحمل نيست و هرگز حاضر نيستم حامله باشم به شرط استراحت مطلق چون افسرده ميشم

من دوستامو ديدم كه هميشه استراحت ميكردن و با وسواس تمام رفتار ميكردن ولي اصلا تاثيري تو مثبت شدنشون نداشت.

من بي احتياطي نكردم مثلا ندوييدم يا شنا نكردم اما بقيه موارد زندگي عاديمو داشتم و اصلا خودمو محدود نكردم مخصوصا كه ميخواستم از سفرم لذت ببرم.

الانم نميدونم كه تا اخر بسلامتي طي بشه يا نه اونو فقط خدا ميدونه

ولي تو كلينيك هر زوجي رو ميديدم همشون مثل من بودن و هيچكدوم استراحت نميكردم حتي دو تا خانم روز انتقال كه ساعت ١١ بود بلافاصله رفتن سوار ماشينشون شدن رفتن سركار.

حتي تو اي يو اي هم دكتر ميگه نياز به خوابيدن و اينا نيست اصلا چون اسپرم تو رحم ريخته ميشه و دهانه رحم در حالت عادي كه بستس و بهمين دليله بعد از اي يو اي همه دچار كمي لك بيني ميشن چون بازش ميكنن پس امكان خروج اسپرم تو اي يو اي هم وجود نداره چه برسه به ميكرو.

تنها تاكيد دكترم به استفاده داروهاي تحريك تخمك گذاري تو صبح سر ساعت مشخص و مصرف روزانه فموبيون و اسپيرين بطور مرتب بود و اينكه بعد از پانكچر تا جايي كه ميشه اب خورده بشه و سبزيجات خام مثلا سالاد اينا بخاطر نفخ خورده نشه و از روز انتقالم مصرف بموقع پروژسترون و استراديول كه البته من اينبار استراديول استفاده نكردم و فقط پروژسترون و فموبيون و اسپيرين داشتم. و اينكه تا روز ازمايش شكلات و قهوه و ابميوه هاي گازدار خورده نشه و شنا هم ممنوع. ( در كل بهم گفت سعي كن زندگي سالم داشته باشي تحرك + غذاي سالم )

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آفاجون مرسی از توضیحاتت خیلی بهمون کمک میکنه چون منم خیلی ترسوام و فکر میکردم باید استراحت داشت.

ساغر جان ابن سینا و این ردیف جاها عمرتو میسوزونه از بس باید منتظر باشی.در ضمن ابن سینا اصلا اهدا ندارن میشه گفت.من یه سال و نیم منتظر اهدای اسپرم آی وی اف بودم آخرش گفتن نداریم دیگه تازه من قبول کرده بودم تخمک بدم. اهدای جنینشونم که چندیییین ساله اس.فک کنم مطب های خوب و واسطه ها با توکل به خدا بهتر باشن

سوگندجان ابن سینا میگفت اگه راضی بشی تخمک بدی نوبتت کمتر میشه یعنی بدون تخمک بیش از یک سال با اهدای تخمکت تقریبا 6 ماه. که الان دکترا میگن اینا از این ماجرا سوءاستفاده میکنن چون اهدا کننده تخمک کمه اینا از این طریق با کلی دارو تخمک بیشتری ازت میکشن و بعدم خودشون میفروشن.البته الان دیگه ابن سینا و خیلی از مراکز با اس کار نمیکنن دیگه مجوز ندارن.

آره عزیزم بعضی از دکترا که فلوشیپ نازایی و آی وی اف ان انجام میدن باید تو شهر خودت بپرسی،تعدادشون کمه. منم میخوام همین کار و بکنم ولی هنوز واسطه مورد اطمینانم اهداکنندمو پیدا نکرده که برم از دکتر بپرسم.به هر حال کار غیر شرعی که نمیکنیم احتمال قوی قبول میکنن حالا شاید بیشتر بگیرن.

سلام له دوستاي جديد من به عنوان كسي كه يكسال عمرمو تو ابن سينا تلف كردم ميگم نريد اونجا 

منم گولشون رو خوردم گفتم اهدا ميكنم تخمكم رو كه نوبتم بيافته جلو 

اونا هم كلي دارو به حساب خودم واسم نوشتن ٢٠ تا تخمك عالي داشتم 

موقع انتقال چون من و اون خانم با هم انتقال داشتيم انقدر منو جابه جا كردن كه اونو نبينم كه فكر ميكنم واسه اين منفي شدم بعدم ٤-٥ تا جنين گريد a فريز داشتم بعد منفي شدنم دوباره كلي ازم پول مي خواستن كه اجازه بدن انتقال بدم كه به علت اذيتاشون قيدشو زدم كلن 

انقدر وقتمو واسه مشاوره و چيزاي الكي و ويزيت الكي گرفتن 

من كه هيچ موقع ازشون نميگذرم از من بي تجربه سو استفاده كردن

بچه ها هیچکی مشهد این کارو نکرده یعنی هیچ مطب یا مرکزی مشهد نیست با اسپرم اهدایی ای وی اف کنه؟

عزیزم مشهد که یکی از جاهایی هست که یه دکتر داره برای آی یو آی و ای وی اف با اس اهدایی اتفاقا مدیر گروه الی جان رفته پیشش از ایشون اطلاعات بیشتر رو بپرسید