نازلو جان من دورو برم دوستايي دارم كه از همين سايت باهاشون قبلا اشنا شدم قبل از اينكه اصلا اقدام كنم واسه بارداري و هنوز نميدونستم مشكل دارم اين دوستان هر كدوم حدااقل ٥ با ميكرو كرده بودن البته هم شوهرشون ضعيف بودن هم خودشون مشكلات زيادي داشتن كه هميشه براي گرفتن تخمك دچار مشكل بودن اما همشون با اينكه دكترشون ميگفت تحرك داشته باشن دور از جون مثل مريض هاي خطرناك فقط ميخوابيدن و تنها بعد غذا يكم راه ميرفتن و براي دستشويي و بقيه اوقات رو دراز كش بودن تازه با رعايت انواع رژيم مثلا گرمي نخور سردي بخور نشاسته بخور شيرسويا بخور
يعني تا روز ازمايش واقعا مثل ادم اهني زندگي ميكردن
من راكد بودن برام قابل تحمل نيست و هرگز حاضر نيستم حامله باشم به شرط استراحت مطلق چون افسرده ميشم
من دوستامو ديدم كه هميشه استراحت ميكردن و با وسواس تمام رفتار ميكردن ولي اصلا تاثيري تو مثبت شدنشون نداشت.
من بي احتياطي نكردم مثلا ندوييدم يا شنا نكردم اما بقيه موارد زندگي عاديمو داشتم و اصلا خودمو محدود نكردم مخصوصا كه ميخواستم از سفرم لذت ببرم.
الانم نميدونم كه تا اخر بسلامتي طي بشه يا نه اونو فقط خدا ميدونه
ولي تو كلينيك هر زوجي رو ميديدم همشون مثل من بودن و هيچكدوم استراحت نميكردم حتي دو تا خانم روز انتقال كه ساعت ١١ بود بلافاصله رفتن سوار ماشينشون شدن رفتن سركار.
حتي تو اي يو اي هم دكتر ميگه نياز به خوابيدن و اينا نيست اصلا چون اسپرم تو رحم ريخته ميشه و دهانه رحم در حالت عادي كه بستس و بهمين دليله بعد از اي يو اي همه دچار كمي لك بيني ميشن چون بازش ميكنن پس امكان خروج اسپرم تو اي يو اي هم وجود نداره چه برسه به ميكرو.