نازلو دكتر من گفت من فقط اگه درد تو تخمدان داشتم كمي استراحت كنم و اينكه غذاهاي نفاخ و سيگار و الكل هم ممنوع و توصيه اكيد كرد كه حتما تحرك داشته باشم و نخوابم چون حركت به جنين كمك ميكنه كه راحت تر جاشو تو رحم پيدا كنه ضمن اينكه باعث خونرساني درست هم ميشه
روز بعد از انتقال بلافاصله از تخت پايين اومدم و تا شهر محل اقامتمون دو ساعت تو راه بوديم شبشم رفتيم ديسكو و من هم يكم هنرنمايي كردم 😜
روز بعد انتقالمم صبح رفتيم فرانسه و تو راه بوديم و اونجا هم همش در حال پياده روي بوديم
روزهاي بعدم از صبح بيرون و در حال خريد و گشت و گذار بودم تا روزي كه برگشتيم ايران. تو اين يه هفته هم سركار ميرم .
اينارو نوشتم بدونيد واقعا استراحت اگه درد خاصي نداشته باشيد واقعا لزومي نداره
ولي چيزي كه به نظر من مهمه بيخيالي و استرس نداشتنه
من پارسال خيلي بهش فكر ميكردم و خيلي مواظب بودم اما چون تصميم منو همسرم اين بود كه بخاطر عوارض داروهاي هورمونيدر درازمدت خصوصا تاثيرش تو يايسگي اينبار بار اخر باشه و اگه نشد بيخيال بشيم ، راستش اصلا اميد نداشتم و به خاطر برنامه هايي كه تو ذهنمون بود حتي به اين نتيجه رسيده بوديم كه اگه مثبت نشم به نفعمون هست و اگه بعد از انجام برناممون خواستيم فقط يكبارديگه درمان كنيم.
خيلي بيخيال و خونسرد بودم و فقط بخاطر هزينه اي كه كرديم داروهامو استفاده ميكردم البته دكترم پروژسترون روزي سه تا داد من روزي دوبار استفاده ميكردم
همش ميگفتم وقتي نميشه چرا هي خودمو اذيت كنم
بعد از اينكه اومديم ايران و من ديدم اصلا لك ندارم وسوسه شدم بي بي بزارم كه اگه منفيه داروهامو زودتر قطع كنم كه مثبت شد.
عزيزم كلا من هيچ كاري نكردم تنها توصيه دكترم حركت و پياده روي بود كه تقريبا روزي ٨ ، ٩ ساعت راه ميرفتيم .
فك ميكنم خونسردي خيلي مهمه.