2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155826 بازدید | 10472 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ساغر جان ممنونم از تبريكت

اميدوارم بزودي همه مادر بشن و اين تاپيك تعطيل بشه.

عزيزم به نظر من مراكز نرو خيلي طولاني ميشه كارات.

مطب خصوصي بري فكر كنم از لحاظ زماني بهتره.

من و همسرم ابن سينا رفتيم هزينه بيوپسي از جاهاي خصوصي خيلي ارزونتر بود 

براي اين كارها خوبه اما واسه گرفتن اهدايي بايد مدت طولاني تو نوبت بموني مگر اينكه خودت تخمك اهدا كني كه در اينصورت تو نوبت نميموني.

افا جون تبريك بهت ميگم ايشالا همه چي عالي برات پيش بره ماهارم دعا كن

عزيزم ممنونم از محبتت . هرچند كه من هنوز شوكه هستم و نتونستم خوشحالي كنم اما با تمام وجودم ميخوام كه همتون تجربه كنيد و مطمىنم كه دير يا زود نوبت همه ميشه ❤❤

نازلو دكتر من گفت من فقط اگه درد تو تخمدان داشتم كمي استراحت كنم و اينكه غذاهاي نفاخ و سيگار و الكل هم ممنوع و توصيه اكيد كرد كه حتما تحرك داشته باشم و نخوابم چون حركت به جنين كمك ميكنه كه راحت تر جاشو تو رحم پيدا كنه ضمن اينكه باعث خونرساني درست هم ميشه

روز بعد از انتقال بلافاصله از تخت پايين اومدم و تا شهر محل اقامتمون دو ساعت تو راه بوديم شبشم رفتيم ديسكو و من هم يكم هنرنمايي كردم 😜

روز بعد انتقالمم صبح رفتيم فرانسه و تو راه بوديم و اونجا هم همش در حال پياده روي بوديم

روزهاي بعدم از صبح بيرون و در  حال خريد و گشت و گذار بودم تا روزي كه برگشتيم ايران. تو اين يه هفته هم سركار ميرم .

اينارو نوشتم بدونيد واقعا استراحت اگه درد خاصي نداشته باشيد واقعا لزومي نداره

ولي چيزي كه به نظر من مهمه بيخيالي و استرس نداشتنه

من پارسال خيلي بهش فكر ميكردم و خيلي مواظب بودم اما چون تصميم منو همسرم اين بود كه بخاطر عوارض داروهاي هورمونيدر درازمدت خصوصا تاثيرش تو يايسگي اينبار بار اخر باشه و اگه نشد بيخيال بشيم ، راستش اصلا اميد نداشتم و به خاطر برنامه هايي كه تو ذهنمون بود حتي به اين نتيجه رسيده بوديم كه اگه مثبت نشم به نفعمون هست و اگه بعد از انجام برناممون خواستيم فقط يكبارديگه درمان كنيم.

خيلي بيخيال و خونسرد بودم و فقط بخاطر هزينه اي كه كرديم داروهامو استفاده ميكردم البته دكترم پروژسترون  روزي سه تا داد من روزي دوبار استفاده ميكردم

همش ميگفتم وقتي نميشه چرا هي خودمو اذيت كنم

بعد از اينكه اومديم ايران و من ديدم اصلا لك ندارم وسوسه شدم بي بي بزارم كه اگه منفيه داروهامو زودتر قطع كنم كه مثبت شد.

عزيزم كلا من هيچ كاري نكردم تنها توصيه دكترم حركت و پياده روي بود كه تقريبا روزي ٨ ، ٩ ساعت راه ميرفتيم .

فك ميكنم خونسردي خيلي مهمه.

استخر رو هم ممنوع كرد كه اونم من رفتم و توجه نكردم البته بخاطر پروژسترون واژينال ميگن استخر نبايد رفت.

وگرنه بهم توصيه كرد كه زندگي سالم داشته باشم شكلات و ابميوه هاي گازدار نخورم بخاطر نفخ بعد پانكچر

البته استخر رفتم افتاب گرفتم و زير دوش رفتم شنا نكردم.در مورد دو ساعت خوابيدن رو تخت بعد از انتقال حمام نرفتن خوردن شير سويا و خيلي چيزهاي ديگه كه شنيده بودم از دكترم پرسيدم و گفت ما براي اي يو اي هم مريض رو يك ساعت نميخوابونيم چه برسه به ميكرو كه جنين رو تو پرز رحم ميگذاريم و دهانه رحمم كه بستس پس استراحت لزومي نداره. راستش در مورد بقيه موارد هم خنديد و گفت تا حالا نشنيده و اصلا توجيه علمي نداره.در مورد اينكه چه كار كنيم احتمال مثبت شدن بالاتر بره بهم گفت بعد از كيفيت تخمك و اسپرم كه جنين باكيفيتي تشكيل بشه در صورت سلامت زن چه در اي يو اي چه ميكرو حامله شدن يا نشدن متوجه شديم كه مربوط به تصميم قسمتي از مغز هست كه هنوز كنترلي روش نداريم و نميشه قطعي گفت دليل منفي شدن چيه جز مواردي كه تخمك يا اسپرم ضعيفن يا مشكلات ديگه اي وجود داره.

آفای عزیزم ممنون بابت توضیحات کاملو و جامعی که دادین..

راستش رو  بخاین منم واسم سوال پیش اومده که چرا بعضیا با استراحت جواب میگیرن و بعضیا اصلا استراحتی ندارن. و مثبت میشن....چن وقت پیش ی کیسی مثبت شده بود  اونم دوقلو که خانم تو ی روستای دور افتاده زندگی میکرده که وقتی بیماران  از منشی سوال کردن  که میشه ازشون بپرسن که چکار کردن که مثبت شدن ..منشی گفتش بنده خدا اصلا سواد نداره..ولی بنظر خود من بخاطر تحرک بالا و نوع تغذیه سالمی که داشته باعث مثبت شدنش شده..منم تصمیم گرفتم حتما پیاده روی و ورزشو تو برنامه روزمرم داشته باشم...