2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155826 بازدید | 10472 پست

من تازه اومدم و قبلا اصلا نمیدونستم چطور باید عضو بشم و میخوندم منم همسرم آزواسپرم هست و یک ماهی دیگه قراره بیوپسی انجام بشه دعا کنین برام 

امیدوارم تک تک تون به زودی زود خبر مامان شدنتون و بذارین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من از فکر و خیال غیر قانونی شدن اس اهدا دارم دیوونه میشم😢😢😢

حباب جان مگه قبلا قانونی بود. یک چیزی میگی ها.اولا که ظاهرا آی یو ها هنوز انجام میشن و ثانیا به فرض دکتر نیگه انجام نمیدم شما خودت با واسطه هماهنگ میکنی و ننونه را تحویل میدی. کار نشد نداره  . فقط زودتر اقدام کنین

ممنونم عشق زيبا منم همين ارزو رو براي همه دارم دوستان من مثبت شدم و بايد يه هفته تا ده روز ديگه برم ...

آفا جون خیییییلی تبریک میگم عزیزم. انشاالله بعد نه ماه بارداری راحت صحیح و سالم بغلش میکنی. خدا رادهزار بار شکر که این همه زحمتی که کشیدین بالاخره ثمر داد. ایشالا عاقبت به خیریشو میبینی

نازلو جون ثمين عزيز ممنونم از محبت و ارزوهاي قشنگتون

با تمام وجودم زماني ميتونم خوشحال باشم كه همه دوستاني كه مثل منو همسرم درگير اين مشكل بودن و ميشناسمشون به ارزوشون برسن 🌺🌺🌺❤❤❤❤

آفاجون خیییییییییلی تبریک میگم بهت....الهی به سلامتی سونو ام خوب باشه و وارد یه بارداری عاااااااالی ...

ثمين جون چون تو تهران بهمون گفتن كه اسپرمها خيلي ضعيف و كمه و ارزش هزينه كردن نداره و گفتن اگر تصميم گرفتيم شانسمونو امتحان كنيم حتما اهدايي رو هم مدنظر داشته باشيم كه اگر بعد از پانكچر اسپرم مناسب نبود تخمكها هدر ندره و با اهدايي ميكرو كنن

اما ما با دكتر تو خارج از كشور صحبت كرديم و گفتن اونا اولويتشون اسپرم خودمونه هر چند كه حتي يدونه باشه و اگر نشد اون وقت اهدايي بگيريم

و من و همسرم به دلايلي قيد اهدايي گرفتن رو تو ايران زديم اصلا بهش فكرم نميكرديم و تصميم گرفتيم اگر ناچار شديم از اهدايي استفاده كنيم از بانك خارج از كشور بگيريم

حتي پارسال كه اولين بار رفتيم قبل از شروع سيكل با بانك اسپرم مصاحبه كرديم و كارهاي اوليه رو انجام داديم كه اگر اسپرم خودمون مناسب نبود سريعا دكترم از بانك اسپرم بگيره كه خوشبختانه لازم نشد.

ببخشيد طولاني شد خواستم كامل توضيخ بدم

سلام بچه ها تا الان هیچ وقت اسپرم اهدایی قانونی نبوده من از اسپرم اهدایی استفاده کردم پیش دکتر اق ایشون ازم نامه دادگاه خواست و تو نامه دادگاه نوشته بودن استفاده از جنین اهدایی بلامانع است، ولی دکتر خودش بهم گفت پیشنهاد من اسپرم اهداییه که منو همسرم قبول کردیم و تا الان 980 داروهای پانکچر و یه تومن بابت اسپرم اهدایی و  4200 هزینه خود پانکچر 300 تومن داروهای انتقال و گفتن 1600 هزینه انتقاله