2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155826 بازدید | 10472 پست

سلام دوستای گل....منم همسرم آزواسپرمه 2 سالی وقتمون سر درمان های الکی هدر رفت، ابن سینا و طبیب سنتی و این چیزا.ولی فایده نداش راستش دیگه روحیه ای واسمون نمونده انگار دائما منتظر یه جرقه کوچیکیم تا اشکمون دربیاد! ماه قبل رفتم کلینیک سارا واسه اس که خوب که بررسی ها و معاینه ها انجام شد گفتن اس هامون فریز هست و بررسی خاصی ام روشون انجام نشده و سید ام نیستن هیچ کدوم. بعد رفتیم دبیراشرافی ام سرزدیم که اصلا اس نداشت فقط یه شماره بهم داد که زنگ بزنم واسه اهدا.زنگ زدم و خیلی از خودشون تعریف کرد و گفت اگرم اهدا کننده بیاری ازش نمونه میگیریم. بنظرتون چیکار کنم؟ همسرم میگه نمیدونم اینا تا چه حد قابل اعتمادن. نظر شما چیه؟

آخه با کار اینا لااقل با یه واسطه یه اهداکننده خوب میتونیم پیدا کنیم !

از یه طرف میخوام 3 4 ماه دیگه صبر کنم تا پایان نامم تموم شه از یه طرف میترسم کلا اهدای اس غیر قانونی شه!آخه چیزی که مرجع تقلیدم اجازه داده چرا تو مراکز اصلی انجام نمیشه که خیالمون راحت باشه!؟

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

متاسفانه مثل همه چيزها كه تو كشور ما ازمون و خطا انجام ميشه اين موضوع اهدايي هم بي توجه به اهميتش انگار درگير خطا شده

وقتي بدون اينكه معلوم بشه از يه نفر به چند نفر اهدا ميشه و مشخصات اهدا كننده ها و گيرنده ها كاملا ثبت و محفوظ نشه حتما بي نظمي عجيبي بوجود مياره 

معمولا هم راحت ترين راه پاك كردن و حذف مسىله هست نه حل اون كه هميشه اونو انتخاب ميكنن

اينقدر گند زدن و يه عده از مشكلات ما سواستفاده كردن كه الان سخت گير شدن سر اهدايي و رحم اجاره

افای عزیزم با نظرتون کاملا موافقم...

با وجود مشکلی که امثال ماها داریم باید خودمون واس حل این مشکل اطلاع رسانی کنیم..علتش اینه که واقعا کسی واس امثال ماها دلسوزی نمیکنه..

خود من زمانی که برای اولین بار کلمه آزواسپرمی رو شنیدم و از دکترا کمک خواستم همه جنین اهدایی  رو پیشنهاد دادن..در صورتیکه من توی شهری  زندگی میکنم که 4 تا از دکتراش با  اس اهدایی کار میکنن و زمانی  که با این تایپیک اشنا شدم به این اطلاعات دسترسی پیدا کردم...

متاسفانه الان دیگه دوستان خیییلی کم سر میزنن به تایپیک و از خودشون خبر میدن

سلام به همه.

چقدر حالم گرفته شد اومد دیدم اینجا سوت و کوره ولی همون تعداد پیام هم که خست افراد جدید هستند. خدا دامن همه قدیمی ها و جدیدی ها را به زودی سبز کنه به حق فاطمه زهرا.الهی آمین.

نی نی جون ممنون از احوالپرسیت.خدا راشکر. خدادهمه نی نی ها را سلامت نگه داره 

آفا جان خیییییلی تبریک میگم عزیزم. انشاالله 9 ماه بارداری بی دردسر منتظرته و بعد صحیح و سالم نی نی را بعل کنی. من خیلی خوب نخوندم عزیزم شما آخرش با اس همسر موفق شدین؟باز هم خارج از کشوربا میکرو یا اینجا؟

سلام نفس جون خوشحالم از ديدنت و اميدوارم دردونت خوب باشه و زندگي بر وفق مراد

عزيزم مرسي از تبريكت اما تا شنبه بايد صبر كنم ازمايش بدم

چون من دو سال پيش قبل از اينكه بفهمم مشكل داريم بي بي چكم مثبت شده بود با خط كاملا واضح اما ازمايشم منفي بود به همين دليل اصلا بي بي چك واسم قابل اطمينان نيست

امروز بايد ازمايش ميدادم اما نميشد چون امشب برگشتم .

من ميكرو كردم با اس همسرم خارج از كشور

آفای عزیزم مرسی از دلگرمی که بهمون میدی امیدوارم به همین زودی زود مادر بشی و به همه آرزوهات برسی   

نی نی 92 من با بیمارستان پارسیان صحبت کردم و گفتن هزینه جنین اهدایی تقریبا 12 میلیون میشه نمیدونم کار صحیح چیه و کدوم مرکز بهتره

ممنونم عشق زيبا منم همين ارزو رو براي همه دارم

دوستان من مثبت شدم و بايد يه هفته تا ده روز ديگه برم سونو

عشقِ زيبا در مورد انتخاب بيمارستان من اطلاعاتمو در اختيارت ميزارم

يكي از دوستانم با بيمارستان گاندي درمان كرد دكتر تهراني البته نه با اهدايي با جنين خودش و خيلي راضي بود اينم بگم كه دوستِ من بعد از  ده سال مشكل و دكترهاي مختلف تو اين بيمارستان نتيجه گرفت

البته من اصلا منظورم اين نيست كه اين دكتر فقط باعث حاملگيش بود اما به هرحال ميديدم كه چقدر دقيقا و كلا از روند كاريشون خوشم اومد

در مورد هزينه اصلا اطلاع ندارم فقط اينو ميدونم بيمارستان پارسيان خيلي گرونه 

من بارها اورژانسي براي سرماخوردگي اينا رفتم پارسيان هر بار به راحتي كلي پول دادم

نمونش اينكه ويزيت دكتر عمومي تو پارسيان ٢٧٠٠٠ تومنه تو بيمارستان بهمن كه هم جديدتره هم پرسنل خيلي مودبي داره ٢١٠٠٠ تومن

آفاجون درست میگی همیشه تو کشور ما راحتترین راه پاک کردن صورت مسئله اس از بس گندشو درمیارن....خوشحالم که با اس همسرت میکرو کردی انشالله امروز خبر شادیتو بشنویم.از قبلنا خوب تو و نفس و یادمه خدا دلتونو شاد کنه😘 حباب واقعا منم همینطور منم گیج شدم ساغرتنها خدا خودش کمکمون کنه...

• من 2 هفته پیش سارا برا اس پرسیدم گفت حدود 8تا10تومن میشه  

آفای  عزیزم با تمام وجودم خوشحالم و بهتون تبریک میگم و خدارو شاکرم  که دلتو شاد کرد....ان شاء  اله بسلامتی و دلخوش 9 ماه بارداریتو به پایان برسونی و نی نیتو بغل بگیری...

التماس دعا ...