2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155826 بازدید | 10472 پست
سلام بر همه دوستان خوبم...

دوستان خبری ازتون نیست...

من فعلا در استراحت به سر میبرم...ولی تو اولین فرصت دوباره اقدام میکنم واس آی.یو...خواهشا ی خبری از خودتون بدین...

ان شاء اله خدا امیدمونو ناامید نکنه و همگی به آرزوی قلبیمون برسیم....آمین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عشق زیبا عزیزم نگران مشکل همسرت نباشه..ان شاء اله خدا خودش کمک میکنه ..خییلی از کسایی که به سرطان دچار شدن مشکل آزواسپرمی نداشتن..در واقع نمیشه  این موضوع رو کاملا به این تعمیم داد که هر کسی که آزواسپرمی  هست ،حتما دچار سرطان میشن...ژنتیک...محیط و خییلی...چیزای دیگه میتونه در سرطان نقش داشته باشه...میتونیم بگیم  تا خدا نخاد برگی از درخت نمیوفته ..

نازلو عزیزم ممنونم که همیشه مهربونی    

بادوم زمینی به ما از پارسال دکتر امیر جنتی معرفیمون کرده به بیمارستان گاندی ولی تا الان هیچ اقدامی نکردم هنوز تحت نظر هیچ دکتری نیستم

راستی من یه مقاله خوندم که اخیرا در کنگره سلول درمانی عنوان شده در مورد گرفتن سلول بنیادی از بیضه و کشت و رشد اون در آزمایشگاه که تبدیل به سلول اسپرم میشه و مجدد به بیضه تزریق میشه و توی ایران روی چند مرد هم جواب مثبت داده کسی از این موضوع خبر داره؟

لطفا اگر تونستید اسم کامل دکتر ک رو به من بگید و اینکه کدوم بیمارستانه

بچه ها به ما بیمارستان گاندی رو واسه جنین اهدایی پیشنهاد دادن کسی از این بیمارستان شناختی داره؟

سلام 

زمانی که من تو سیکل درمان بودم همین دکتر چ بیمارستان گاندی بود.اگه میخواین برین گاندی برید  مطب دکتر چ تهران. البته نمیدونم هنوز مطب تهران پابرجاست یا نه .البته اونجا جنین هست . اس رو میگفت سخت میگیرن .الان که حتما سخت گیری ها بیشترم شده

نی نی همسر من موافق با اسپرم نیست و من خودم هم جنین رو بیشتر ترجیح میدم یعنی اگر برم توی سیکل درمان جنین می خوام بگیرم حالا با این اوصاف و اینکه شما اطلاعات کامل تری دارید واسه جنین کدوم مرکز بهترین خدمات رو میده و همه موارد رو چک میکنه و اینکه بیشترین آیتمی که باید با ما یکی باشه چیه؟ گروه خونیه؟

عشق زيبا مشكل ما به اندازه كافي روح و روانمونو درگير كرده بهتره بهرچيزهاي بدتر فكر نكني

يكي از اشناهاي ما با وجود دو تا بچه كه پشت هم دنيا اومدن و بصورت طبيعي بچه دار شدن سرطان بيضه گرفت 

منظورم اينه دليل نميشه كه حتما ازو اسپرمي ها همشون به اين بيماري دچار بشن

در مورد كنار اومدن با مشكل هم واقعا زمان لازمه من خودم اوايل مثل ديوونه ها بودم اصلا باورم نميشد و نميتونستم هضمش كنم اما زمان كه گذشت فهميدم الان اصلا برام بچه داشتن مهم نيست قبلشم نبود چون بعد از شش سال ازدواج تازه تصميم گرفتيم بجه دار بشيم ولي وقتي فهميدم مشكلي هست انگار لج كرده بودم كه بايد بشه مثل بچه اي كه دنبال چيزهاي محاله

اما با گذشت زمان خودمو پيدا كردم يادم اومد كه من همون ادمي هستم كه اصلا بچه اولويت زندگيم نبوده و الانم تلاشم رو ميكنم اما اصلا به نتيجه فكر نميكنم

شما هم به خودت زمان بده همه چي درست ميشه

سلام. خدا نکنه بخواد برا همسرمون مشکلی هم پیش بیاد و دلیل نمیشه ازوسپرمی احتمالشو ببره بالا کاش ازوسپرمی هم درمان داشت و می تونستیم طبیعی باردار شیم من گاندی رو نمی شناسم ولی ارشیا تو رشت هم هست که جنین داره موندم کجا برم بیمارستان مهر یا ارشیا الانم گاندی کاش دوستایی که جواب گرفتن کمک کنن تو رو خدا بیاین به هم روحیه بدیم و با هم اقدام کنیم من تنهایی توانشو ندارم

با ارشیا تماس گرفتم گفتن سه میلیون جنین هست و چهار میلیون برا خدماتش و 8 میلیون هم سیکلش خیلی گرونه خیلی کسی خبر داره تهران هزینه هاش چه شکلی هست خواهشا اطلاع بدین واقعا خیلی بالا میشه هزینه

نی نی همسر من موافق با اسپرم نیست و من خودم هم جنین رو بیشتر ترجیح میدم یعنی اگر برم توی سیکل درمان ...

الان شرایط عوض شده انگار. مثلا همین دکتر ط هم بچه ها میگن دیگه خودت باید از طریق معرف زوج پیدا کنی و .... شاید 15 تومن هزینه هاتون بشه و فقط دو یا سه تا جنین تشکیل بشه . 

اگه مرکزی مثلا در قبال 5 تومن یه بار انتقال بده بهتره . باید پیگیری کنین .

باید ببینین خودتون چی می خواین. می خواین با اون خانواده رو در رو بشین یانه ؟ یکی از دوستام ترجیح داد خودش زوج انتخاب کنه تا هیچی ازشون ندونه

گروه خونی چک کردنش خوبه . قیافه و ظاهر بالاخره به یکی ربطش میدن / مگه حالا چشم رنگی چیزی بشه بچه. که ادم میگه ژن مغلوب بوده