2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155826 بازدید | 10472 پست

من نميدونم چرا هي جور نميشه برم ايو 

ماه قبل كه خورد به ٥ شنبه جمعه دكتر گفت بزار ماه بعد الانم كه عقب انداختم دوباره ميخوره به پنج شنبه جمعه واقعا نميدونم چي بگم دلم گرفته 

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

به خاطر همین خواننده ی خاموش و  پیگیر این تاپیک میمونم خدا منو بیش تر  از توان وتحملم  امتحان کرد  خاطره ی  دعا هایی که مستجاب نشد تو ی ذهنم آزارم میده اما نا امید نیستم    یه وقتی یه روزی یه جایی

وای موزي چقدر خوشحالم که اومدی من همون دوستت سحرم .وای که چه روزهایی داشتيم با هم سه سال پیش .چه خنده هایی میکردیم .بهت پیام خصوصی دادم حتما جوابم رو بده .خیلی خوشحال شدم یادش بخیر مریم و منتظر هدیه و روميسا و تمیس 

سلام دوستان قیمت عرف جنین چقدره خود جنین رو میگم

الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹

مرسی یلدا جوون دوستان‌ دیگه کسی خبر نداره یلدا جوون این قیمت یه بسته شه؟!!

الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹

دوستان کسی میتونه واسم بپرسه از بیمارستان ابان و مهر!؟؟

من چون خودم صبحا سرکارم جوریه نمیشه بپرسم اگه کسی بپرسه ممنون میشم

مرسی یلدا جوون دوستان‌ دیگه کسی خبر نداره یلدا جوون این قیمت یه بسته شه؟!!

الی جون اینو دکتر ط بهم گفت برج ۸ که رفته بودم پیشش

اره ی بسته سه تایی فکرکنم گفت ۳ تومن یا فکرکنم ۳ ونیم

من خودم تو بیمارستان خاتم پارسال همون ۳ تومن گرفتن

البته من الان ی دونه  تکی فریز دارم کیفیت bولی نمیخوامش

دکتر ک گفت انتقال بده شاید برات بچه بشه ولی دلم نمیخواد

سلام به دوستای عزیز و گل

ببخشید من فرصت نکردم پست های قبلی رو بخونم

امیدوارم اخیرا کلی ها مامان شده باشن 

بچه ها میخواستم یه چیزی بهتون بگم . من خودم بیش از پنج سال از عمرم رو در راه درمان صرف کردم و تقریبا همه ی راه های درمانی رو هم انجام دادم. همه جا سر درآوردم...... اینا رو می گم که نگید صداش از جای گرم درمیاد.

اونموقع ها اگه بچه های قدیمی تر میومدن می گفتن که بچه ها قدر همین روزهاتون رو بدونید چون همین روزها ، زندگی و عمر شما هستن ، من به شخصه اصلا گوش نمی دادم !! والان چه پشیمونم.

بچه ها درسته که ماباید توی این مشکل پشت شوهرامون باشیم ، باید مواظبشون باشیم اما حواستون باشه که ، خصلت بشره که فراموش می کنه !!  شما حتی اگه 10 سال از بهترین سالهای عمرت رو هم فدای مشکل همسرت کنی و خودتو نابود کنی ، بلاخره روزی که این مشکل حل بشه ، اوایلش هرچقدر هم قدردانت باشن ، بعدش دیگه کم کم یادشون می ره ، زندگی روال عادی می گیره ، کاملا عادی ..... اونوقت شما می مونید و نتیجه های  اونهمه فشارهای خرد کننده .... یک جسم و روح داغون !! و کلی کارهایی که به خاطر این درمان ها ازش عقب افتادید 

اونوقت می دونید وقتی گله کنید همسرتون چی می گه ؟ می گه ای بابا چرا ول نمی کنی ؟ گذشت و رفت .... تموم شد !! 

بچه ها واقعا در کنار تلاشی که می کنید مواظب خودتون هم خیلی باشید

باید جای من باشی تا حس کنی....چقدر سخته عشقت بلرزه صداش //// ببینی چطور حاضری جونتو....بدی تا یه رویا بسازی براش

بچه ها پارسال دقیقا این موقع ها رفته بودیم شمال

شبا لب ساحل که میرفتیم تو تاریکی رو صخره  صدای موج دریا

راجع به بچه دارشدنمون حرف میزدیم

یا اونجا بچه رو میدیدیم که باباهاشون پاهاشون میذارن تو اب میگفتم ببین

ماهم بچمونو بیاریم اینجا پاشو بذاریم تو اب😢 اونم همش تایید میکرد

اما چی شد یک سال گذشت

ومن هیچ غلطی نکردم

خواستم اقدام کنم به مشکل خوردیم

موندم شاید خدا نمیخواد

همش میترسم پشیمون بشم بعدها که چرا زودتر اقدام نکردم

میتونم حدس بزنم که چقدر همسرم چشم انتظاره که من ی حرکتی بکنم اما دم نمیزنه

چه کنم دست خودم نیست ی دلم میگه بچه بیار ی دلم میگه نیار