2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155826 بازدید | 10472 پست

سلام به همه ی دوستای گل

نمیس جونم مبارک باشه خدارو هزاران مرتبه شکر که مامان شدی خیلی خوشحالم واست

دلم استجابت دعایی را دل دل میکند که گاه رویا , گاه محال میپندارمش! تو ای مهربانی که از اینجا میگذری برای استجابت این دعا آمین بگو...!
سلام همدمهای  روزای سختی  سلام خونه امید  خدا رو شکرررررررررررررررررررر  خ ...

سلام نینی جون،دوست خوبم

ممنون عزیزم

راستش نینی جون میخواستم وقتی دوباره باردار شدم بهتون خبر بدم ولی چون بارداریهای قبلیم سرانجام خوبی نداشت، با خودم عهد کردم تا وقتی نینی بدنیا نیومده نیام سایت...

انشالله خدا دختر گلت را حفظ کنه

انشالله امید بچه های امید زندگی ناامید نشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بچه ها هیچ وقت نا امید نشید منم از اعضای قدیمی سایتم و امید زندگی الانم نی نی دارم و قیافه اش هم خیلی شبیه خودم و شو هست از رحمت خدا غافل نشید

دلم استجابت دعایی را دل دل میکند که گاه رویا , گاه محال میپندارمش! تو ای مهربانی که از اینجا میگذری برای استجابت این دعا آمین بگو...!

ان شاالله

اومدنت باعث شد بعد اینهمه مدت دوباره بیام سایت

دوستای خوبم خدا جیگر گوشه هاتونو بهتون ببخشه ..مرسی که بهمون سر زدین و امیدوارمون کردین..ان شاء اله امید هیچ بنده ای ناامید نشه...

دوستان مارو دعا کنین تا ان شاء  اله خدا لطفشو شامل حال ما دلشکسته هام بکنه ...امین..

سلام بچه ها هیچ وقت نا امید نشین و همیشه تو هر اقدام بگید خدایا راضیم به رضایت مطمئن باشید اگه مثبت بشه شادی مضاعف و اگه منفی بشه حتما حکمت خدا بوده 

سلام نی نی جون اگه بگم امیدوارم و حالم خوبه دروغ میگم واقعا خسته شدم 

به نظر دوستام آدم شادی هستم به قول خودشون من بیخیال بچه شدم و خودم تلاشی نمیکنم 

آخه اونا چه میدونن من حتی یه مسافرت کوچولومم فدای این درد بی درمان شده 

ورزش و البته یه کوچولو کاهش وزن تو برنامه زندگیمه 

بازم توکل بر خدا من به اندازه کافی شایدم بیش از حد تلاش کردم نشد و نشد ولی بازم تلاش میکنم ،خدا ارحم الراحمین تاکی جوابمو نمیده😭😭😭😭

الهی مرا  آن ده که آن به 

سلام دوستاي عزيزم اميدوارم حال دلتون خوب باشه

منم خوبم يعني بدك نيستم دوباره ميخوام از اول شروع كنم ولي راستش از نتيجه وحشت دارم و يه جورايي ترجيح ميدم كه ديگه نرم دنبالش اما همسرم مخالف نظر منه و ميگه بايد تلاش كنيم

بعد منفي شدنم روزاي بديو گذروندم الان خيلي بهترم اما به هر بهانه اي اشكام سرازير ميشه انگار اختيار ندارم كنترلشون كنم سعي كردم كارمو ادامه بدم اما مثل قبل دل و دماغ كار كردنم ندارم

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز