2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155826 بازدید | 10472 پست
ممنونم یلدا جونراستش اگه میومدم و فقط خبر مادر شدنمو میدادم ،احساس میکنم حقی که تاپیک امید زندگی به گردن من داشت را درست بجا نمیاوردمامیدوارم ناامیدی از دل تک تک دوستان دور بشه و یا علی بگن و اینقدر ادامه بدن تا هدف اونا با خواست خدا یکی بشه

ببخشید گلم بهم از چهره دخترت بگو؟شباهتی بهت داره؟گرچه موضوع مهمی نیست وسلامتی بچه از همه چیز مهم تره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببخشید گلم بهم از چهره دخترت بگو؟شباهتی بهت داره؟گرچه موضوع مهمی نیست وسلامتی بچه از همه چیز مهم تره

یلدا جون باورت نمیشه توی کل دوران بارداریم فقط از خدا میخواستم سالم باشه و با گذشتن هر آزمایش غربالگری خدارو صدهزار مرتبه شکر میکردم ولی همیشه شبها دوتا کابوس میدیم .....

یکی کابوس سقط مجدد. ....

و دیگه کابوس اینکه اگه نینی بدنیا بیاد و خیییییییلیییییی قیافش متفاوت باشه و همه بفهمن چی؟

اما ما هنوز خیلی کوچکتر از اونی هستیم که بزرگی خدا رو درک کنیم

وقتی مادرم توی بیمارستان نینی را داد بغلم و قیافه شبیه بچگی خودم را دیدم ، تازه فهمیدم وقتی خدا بخواد تا تهش میخواد!

بعد از اون هم کل فامیل هر کی نینی را دیده میگه شبیه خودت و خواهر و برادرهای خودته!

یلدا جون باورت نمیشه توی کل دوران بارداریم فقط از خدا میخواستم سالم باشه و با گذشتن هر آزمایش غربالگری خدارو صدهزار مرتبه شکر میکردم ولی همیشه شبها دوتا کابوس میدیم .....یکی کابوس سقط مجدد. ....و دیگه کابوس اینکه اگه نینی بدنیا بیاد و خیییییییلیییییی قیافش متفاوت باشه و همه بفهمن چی؟اما ما هنوز خیلی کوچکتر از اونی هستیم که بزرگی خدا رو درک کنیموقتی مادرم توی بیمارستان نینی را داد بغلم و قیافه شبیه بچگی خودم را دیدم ، تازه فهمیدم وقتی خدا بخواد تا تهش میخواد!بعد از اون هم کل فامیل هر کی نینی را دیده میگه شبیه خودت و خواهر و برادرهای خودته!

قدرت خدارو باش

الحمدلله دوستم 

من واقعا کم کم دارم اعتقاد پیدا میکنم به این قضیه که هرچی خدا بخواد همون میشه

این تلنگر خوبی بود واسه منی که نگران هستم ودو دل بین جنین واسپرم اهدایی

سلام به همه دوستای گل امید زندگی

امیدوارم به حق این ایام ماه مبارک رمصان هیچکدومتون دست خالی از مهمونی خدا برنگردین و دامنتون سبز بشه. الهی آمین.

نمیس عزیزم تبریییییک. فقط خدا میدونه که چقدددددر ررر برات خوش حال شدم. باورت میشه که همیشه به یادت بودم؟آخه اون سقط لعنتی همزمان بود با بارداری من یکی دو ماهم بود. همیشه به فکرت بودم  خدا را هزاااار مرتبه شکر برای دخمل گلت. خدا براتون نگهش داره و عاقبت به خیر بشه.

سلام به همه دوستای گل امید زندگی امیدوارم به حق این ایام ماه مبارک رمصان هیچکدومتون دست خالی از ...

نفس جون عزیزم ممنونم گلم

منم همیشه بیاد شما و سمانه جون  بودم چون انتقال ما سه تا تقریبا با چند هفته اختلاف بود ... .

اما اونموقع قسمت من نبود....

من بغیر از شما همیشه بیاد دوست خوبم موز و همچنین سحر جون بودم

نمیدونم الان چیکار میکنن ولی امیدوارم مامان شده باشن

فرشته عزیزم الهی شکر که خدا جواب  صبرتو داد و دلت شاد شد...ولی احسنت به خودت  که با تمام

وجودت  تلاش کردی و ناامید نشدی...همینکه ناامید نشدی خدا امیدتو ناامید نکرد...  خدایا شکرت که بالاخره حس قشنگی مادری رو تجربه کردی...خدا به حق عظمتش و مهربونیش این حسو نصیب همه منتظرا کنه...

سلام به همگی امیدوارم سالم و شاد باشید دوستتون دارم و دلم براتون تنگ میشه 

از ما اگر بتی شکست بت های تازه جاش نشست، تو این سایت هر وقت نظر یا عقیده ام رو گفتم گفتند اینجا سایت خانوماست و نظر سیاسی نده 😐و جالب اینجاست خودشون تاپیک سیاسی میزنن و هر حرف سیاسی که در جهت  فکری خاص هست میزنن و عقیده و نظر میدن🙄 ، به امید روزی که هر گرایش فکری مذهبی و سیاسی که داریم بتونیم حرفمون رو بزنیم بدون ترسیدن و تهدید شدن و انگ های مختلف🙆‍♀️🌺🌷❤

نازلو عزیز بهت پیام خصوصی دادم ممنون میشم جوابم بدی

از ما اگر بتی شکست بت های تازه جاش نشست، تو این سایت هر وقت نظر یا عقیده ام رو گفتم گفتند اینجا سایت خانوماست و نظر سیاسی نده 😐و جالب اینجاست خودشون تاپیک سیاسی میزنن و هر حرف سیاسی که در جهت  فکری خاص هست میزنن و عقیده و نظر میدن🙄 ، به امید روزی که هر گرایش فکری مذهبی و سیاسی که داریم بتونیم حرفمون رو بزنیم بدون ترسیدن و تهدید شدن و انگ های مختلف🙆‍♀️🌺🌷❤

سلام همدمهای  روزای سختی 

سلام خونه امید 

خدا رو شکرررررررررررررررررررر 

خدا رو 100هزار بار شکر 

نمیس جونم خیلی خوشحالم مادر شدی

کلی اشک ریختم 

کاش زودتر خبر میدادی

همیشه به یادتون بودم و تو دلم می گفتم حتما مامان شدن 

خیلی وقتها لیست دوستانمو چک می کنم 

کاش بقیه هم بیان بگن 

سلام  وای نمیس جونم مبارکت باشه  الهی که زنده باشه دخترخوشگلت

سلام فاطیما جونم

ممنون عزیزم

میدونم تو هم در راه مادر شدن خیلی تلاش کردی ولی تا الان خدا نخواسته،

دوست خوبم باز هم با امید ادامه بده ،وقتی که توی راهی قرار گرفتی که خواست خدا مادر شدن تو باشه ، انوقت که دیگه کارها خودبخود پیش  میرن تا خواست خدا انجام بشه،انشالله

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز