2821
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155850 بازدید | 10472 پست
الی جووون این همه راه از خوزستان اومدم تا مشهد با اینکه نوبت قبلی داشتم واسه ای یو ای ولی منشیش گفت دکتر ت کسالت داره.نوبت دوشنبه رو گذاشت امروز .حالا هم که رفتم بازم نبودش.فقط یه میلیون هزینه ی رفت و امد و سوییتم شده....خیلی ناراحتم ....این تنها پس اندازم از قبل از عید بود....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی بگردم اخی چقدر بد راست میگی دکتر سنش بالاست نمیشه اطمینان کرد مرسی عزیز دلم که پرسیدی
الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
فرشته جون همشون انگار باید بری تشکیل پرونده بدی دکتر چ رو هم اگه تهران بری راحتر ویزیت میشی برا ای یو هم میتونی همون کرمانشاه بری
الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
دوستان منم قبل از عید واس ای.یو با دکتر میر دارو مصرف کردم ....با اینکه من دارو مصرف کردم و فولیکولم داشتم ولی قسمت نشد چون دکتر رفتن مسافرت...این دوره ام دارو مصرف کردم ولی با تعجب وقتی رفتم سونو فولیکول غالب نداشتم..البته من روز 14 رفتم سونو که فک میکنم فولیکول آزاد شده بود..این ماهم قسمتم نشد...
سلام.من برای بار دوم عکس رنگی گرفتم دوستان البته پارسال لاپاروسکوپی هم انجام دادم.اما امروز تو عکس رنگی گفتن لوله سمت راست بسته است! یعنی باز باید عمل کنم!!!!به خدا توانشو ندارم کسی تجربه یا اطلاعاتی داره؟