2821
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155864 بازدید | 10472 پست

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

4 بار پانکچر شدم و 5 بار انتقال از با میکرو تسه شوهرم یه بارش باردار شدم که در میانه های راه از دستم رفت فعلا جیب خالی و دل پر حسرت دارم دیگه به اس اهدا هم نمی خوام فک کنم چون بعد چهار بار تخمک کشی دیگه کیفیتی نمونده
انما امره اذا اراد شیئا ان یقول له کن فیکون
یکی از بچه های همین جا فک کنم نانا20 گفته بود تازگی باردار شده و از ک جنین گرفته اگه بیاد برام توضیح بده خیلی ممنون می شم یعنی چهارشنبه پاشم برم مهر همون روزم ویزیت می شم؟
انما امره اذا اراد شیئا ان یقول له کن فیکون
یاسی عزیزم امیدوارم حالت بهتر شده.. و آرامشتو دوباره بدست آورده باشی...خوشحال میشیم دوباره پیاماتو و تلاشتو ببینیم....
کاش دوستانی که آزمایششون مثبت شده ،لطف کنن بهمون سر بزنن..خیییلی وقت مامان نداشتیم...وقتی میام تو گروه دلم میگیره...خدایا بحق بزرگیت و مهربونیت بگیر دستمونو...نظری به دلامون بنداز...نمیدونم چرا این روزا دلم خیییلی گرفته...بچها خیییلی دعام کنین......
خوشگلا از ذکریا کسی خبری داره؟
«پناه»؛ میبرم «به خدا»، از عـیبی که؛ «امروز» در خود می بینم، و؛ «دیروز»؛ «دیگران را» به خاطر، «هـمان عیـب»؛ ملامت کرده ام. محتاط باشیم؛ در «سرزنش»؛ و «قضاوت کردن دیگران». وقتی؛ نه از «دیروز او» خبر داریم؛ نه از «فردای خودمان».
دوستان سلام امیدوارم همگی خوب باشید. حباب جون مرسی از خودت خبر دادی. انشالا بزودی در زمانی که همه چیز عالیه بهترین اتفاق برات میوفته. دوستان من امروز روز دهم بعد از آی یو آی هستم . تست زدم . با توجه به علایمی که فکر میکردم علایم باروریه مثل دو سه روز اول تیر کشیدن یک سمتی زیر دل و الان هم چند روزیه رحمم انگار خودش و منقبض کرده و صبح ها با معده درد پا میشم از خواب .........حتی یه خط کمرنگ حتی محو هم نیوفتاد متاسفانه. ببخشید که خبر بهتری نداشتم ماهم آروم آروم باید آماده سیکل جدید بشیم فکر کنم. امیدوارم باقی دخترا خوشخبر باشن برای ما! آمین
«پناه»؛ میبرم «به خدا»، از عـیبی که؛ «امروز» در خود می بینم، و؛ «دیروز»؛ «دیگران را» به خاطر، «هـمان عیـب»؛ ملامت کرده ام. محتاط باشیم؛ در «سرزنش»؛ و «قضاوت کردن دیگران». وقتی؛ نه از «دیروز او» خبر داریم؛ نه از «فردای خودمان».
وای نفس جون مردم از خنده واقعا دلم کتک میخواد فکر کن به شوهرم هم با آه و ناله گفتم اونم کلی دلداری داد. جدی یعنی زود تست زدم؟ خدا از دهنت بشنوه خدا الهی فرشته هات و برات حفظ کنه آخه دیشب داشتم تو گوگل نگاه میکردم اکثریت خانوما نوشته بودن روز نهم و دهم تست زدن و یه خط محو افتاده. منم گفتم دیگه مال من دست کم یه خط محو باید بیوفته خب با این علایمم. ارواح عمم...
سلام نفس جون آرامش و دعوا نکن من ۱۲ روز بعد از اچ سی جی و ۱۱ روز بعد از آی یو آی تستم مثبت کمرنگ شد البته آرامش جون شما اچ سی جی رو اگه اشتباه نکنم روز آی یو آی زدید، یه چیز دیگه هم در نظر بگیر هر بدنی با بدن دیگه فرق داره، خیلی ها بی بی چک تا دو ماه هم نشون نمیده نمونش دوست خودم، به خاطر همین امیدت از دست نده امیدوارم با خبرهای خوب بیای
از ما اگر بتی شکست بت های تازه جاش نشست، تو این سایت هر وقت نظر یا عقیده ام رو گفتم گفتند اینجا سایت خانوماست و نظر سیاسی نده 😐و جالب اینجاست خودشون تاپیک سیاسی میزنن و هر حرف سیاسی که در جهت  فکری خاص هست میزنن و عقیده و نظر میدن🙄 ، به امید روزی که هر گرایش فکری مذهبی و سیاسی که داریم بتونیم حرفمون رو بزنیم بدون ترسیدن و تهدید شدن و انگ های مختلف🙆‍♀️🌺🌷❤
یاس گل کجایی؟ میدونم ناراحتی عزیزم، هر وقت حالت بهتر شد بهمون سر بزن
از ما اگر بتی شکست بت های تازه جاش نشست، تو این سایت هر وقت نظر یا عقیده ام رو گفتم گفتند اینجا سایت خانوماست و نظر سیاسی نده 😐و جالب اینجاست خودشون تاپیک سیاسی میزنن و هر حرف سیاسی که در جهت  فکری خاص هست میزنن و عقیده و نظر میدن🙄 ، به امید روزی که هر گرایش فکری مذهبی و سیاسی که داریم بتونیم حرفمون رو بزنیم بدون ترسیدن و تهدید شدن و انگ های مختلف🙆‍♀️🌺🌷❤
سارا جون خدا عمرت بده. تو رو خدا به من بگو چرا اچ سی جی رو برای من روز آی یو آی زد؟
بچه ها من روز 12 آی وی اف با جنین 4 روزه بی بیم خیییلی محو مثبت شد یعنی به حساب آی یو آی میشه اقلا 16 روز بعد از آی یو آی. جتلبه بدونین بتای روز 14 من 1700 بود. پس اصلا سراغ بی بی چک نرید. آرامش جون همیشه اچ سی جی را قبل آی وی اع یا آی یو نمیزنن احتمالا اونها مطمین بودن که تخمکت آزاد شده یا اونروز آزاد میشه. اچ سی جیت واسه آزاد سازی نبوده بلکه واسه آماده کردن شرایط رحم بوده
2828
2791
2779
2792