2821
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155826 بازدید | 10472 پست

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

شایلینا جان متاسفم که اینجوری شده. برای آی وی اف غیر ابن سینا من فقط همون مهر و آبان را میشناسم. و هر دو هم نامه دادگاه میخوان. البته که حالا دیگه شما مجبور به آی وی اف نیستی و میتونی آی یو آی کنی بدون نیاز به نامه. تو شهرهای اصفهان و مشهد و کرمانشاه بچه ها میشناسن پزشکهایی که این کارو انجام میدن. اما من خودم آی وی اف کردم تو بیمارستان مهر و راجع به آی یو اطلاع زیادی ندارم.راجع به لوله هم ایشالا که مشکلی نیست اما محض احتیاط بایر عکس رنگیتو تکرار کنی
دوستان گلم سلام به روی ماهتون خوبید همگی؟ یاس گل عزیز از خدا میخوام به حق همین شب تو دلت نینی جا خوش کنه و برای دل ما بشی یک امید بزرگ عزیز دلم. دوستان منم آی یو آی شدم. اما راستش اصلا دلم خوش نیست. دیروز ساعت یک ظهر وقت داشتم اما زودتر رفتم اول صبح که اگه بخوان هاش سه ژه بزنن زودتر رفته باشم. اما منو قبول نکردن زودتر ببینن. بعد هم یه دکتر منو صدا کرد و فولیکول رو مجدد اندازه زد و گفت اندازه فولیکول و ضخامت آندومتر خیلی خوبه و مناسب. سریع سرنگ اسپرم رو حاضر کرد با کاپ مخصوص و گذاشت جلو دهانه رحم و بستش. شوهرم ازش خواست بقایای نمونه رو از تو سرنگ زیر میکروسکوپ نشونمون بده دقیقا چیزی که تو این مرکز بهمون نحوه کارشون رو توضیح داده بودن قبل از عقد قرارداد. اما دکتر گفت ببخشید من انداختم سطل آشغال بین باقی سرنگ ها و واقعا همسرم عصبی شد. در آخر هم دکتره گفت از اتاق رفتید بیرون هم هاش سه ژه بزنید. گفتم بهش این اسپرم ها که تو فریز بودن من خواندم که بیش از شش الی نه ساعت زنده نیستند. بهم گفت کاملا اشتباه خوندید چون اون مال اسپرم های ضعیف هست ن اسپرمهای شسته شده با کیفیت بالا و این اسپرم های شسته شده با کیفیت بالا تا سی و شش ساعت زنده هستند. خلاصه تمام شد اما ما راضی نبودیم چون همه جا هاش سه ژه رو ساعت ها قبل از آی یو آی انجام میدن نه بعدش. دیگه نمیدونم باقیش و سپردم به خدای مهربون. اما خب انشالا برای دفعه بعد باید خیلی خیلی حواسمون جمع باشه که کلاه سرمون نگذارن.
«پناه»؛ میبرم «به خدا»، از عـیبی که؛ «امروز» در خود می بینم، و؛ «دیروز»؛ «دیگران را» به خاطر، «هـمان عیـب»؛ ملامت کرده ام. محتاط باشیم؛ در «سرزنش»؛ و «قضاوت کردن دیگران». وقتی؛ نه از «دیروز او» خبر داریم؛ نه از «فردای خودمان».
ارامش عزیزم خداروشکر که بالاخره ای.یو شدین..بخدا توکل کنین که اگه خودش بخاد انجام میشه...از همین الان ناامید نباش..دلتو بده دست اون کسی که همه چی بهش بستگی داره..امیدوارم بهترین واست اتفاق بیوفته..خدا داند که خود من اینقده استرس بچه هارو دارم که وقتی بچها وارد سیکل میشن ناخودگاه استرسشونو دارم و نگرانشونم...از خدای بزرگم خواستارم که این نگرانی و چشم انتظاری دوستانمو به بهترین لحظات ختم کنه و دلشون شاد بشه و امثال ماها امیدوار به راهی که پیش رو داریم..
گل گلیا میشه منو درمورد جنین اهدائی راهنمایی کنید? یه مدتی بیخیال بودم اما خواهر کوچکترم ازدواج کرده و خیلی زود هم حامله شده نگاه های اطرافیان برام سخته. میخام هرچی زودتر به فکر جنین باشم. برام دعا کنید از خدا میخام به هممون بچه سالم بده. اگه صلاحمون نباشه صبر بده...
سلام دوستای مهربون خوبین شوهرم چند روز پیش آز اسپرم دادموتیل اسپرم و پروگرسیو اسپرمش و نرمال فرمولوژی نرمال بود و نسبت به آزمایش قبلیش تغیر کرده بود و تعدادش حدود 1 میلیون بود به نظرتون امیدی به میکرو هست ؟ آزمایش خودم amh بالا بود توی نت خوندم یعنی تخمدان پلی کیستیک که نوشته بود برای ivfمناسبه تا برم دکتر کلی فکر تو سرمه اگه کسی تجربه ای داره ممنون میشم راهنماییم کنین
2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز