2821
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155826 بازدید | 10472 پست
امیدوارم خبرای خوبی از یاس گل جون و آرامش جون و نینا جون برسه شاد بشم نفس جون اسمتو که میبینم دلم گرم میشه مرسی که اینجایی مامان مهربون دعا کن مثل همیشه برای هممون
سلام دوستای گلم مرسی از دعاهاتون بازم نشد ،اینم قسمت من انشااله دوستای دیگه با دست پر بیان
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

عزیزم یاسی مهربونم الان دوباره به خونمون سر زدم که خبری ازت بگیرم..بخدا استرستو داشتم..الان پیامتو دیدم خییییلی ناراحت شدم...الهی به حق بزرگی خدا به بهترین نحو ،اونطوری که خودت میخای دلت شاد بشه..میدونم خدا حواسش بهت هست...بازم باید توکل کنیم....
یاس گل عزیز حالت رو کاملا درک می کنم فقط می دونم که توی این شرایط هیچ چیزی آرومت نمی کنه .... فقط از خدا می خوام زودتر بتونی به غصه ات غلبه کنی و دوباره بسم الله بگی شما آزمایش دادی منفی شد ؟ شاید هنوز زود بوده
باید جای من باشی تا حس کنی....چقدر سخته عشقت بلرزه صداش //// ببینی چطور حاضری جونتو....بدی تا یه رویا بسازی براش
یاس گل عزیزم. اصلا نمیدونم چی بگم به خدا. این مدت لحظه ای از فکرت غافل نبودم. اصلا فکرشم نمیکردم. قسمت این بوده. ایشالا خدا سری بعد لطفشو در حقت کامل کنه.خدا خودش دلتو آروم کنه عزیزم
سلام یاس گل عزیزم نمیتونم بگم غصه نخور چون حالتو درک میکنم سال قبل به این فکر میکردم که امسال عید یا بچم بغلمه یا حاملم ولی هیچ کدوم نشد
از ما اگر بتی شکست بت های تازه جاش نشست، تو این سایت هر وقت نظر یا عقیده ام رو گفتم گفتند اینجا سایت خانوماست و نظر سیاسی نده 😐و جالب اینجاست خودشون تاپیک سیاسی میزنن و هر حرف سیاسی که در جهت  فکری خاص هست میزنن و عقیده و نظر میدن🙄 ، به امید روزی که هر گرایش فکری مذهبی و سیاسی که داریم بتونیم حرفمون رو بزنیم بدون ترسیدن و تهدید شدن و انگ های مختلف🙆‍♀️🌺🌷❤
دوستای عزیزم من که چه لایق باشم و چه نباشم ، چه دعام بگیره و چه نگیره برای همه تون همیشه دعا می کنم . امیدوارم که به زودی به آرزوتون برسید . خصوصا اونایی که وارد سیکل شدن ، امیدوارم جواب مثبت بگیرن که هم دل خودشون حسابی شاد بشه و هم بشن امید و انگیزه ای برای بقیه ی دوستان. اگه اشتباه نکنم یکی از بچه ها بی بی چکش مثبت شده بود ..... خبری از این دوستمون دارید ؟ آرامش آرام عزیز به خدا توکل کن و اصلا نا امید نباش . اما ای کاش وقتی که به شما گفت من تزریق کردم و سرنگ گم شده ، اصرار می کردین که اشکال نداره ، همه ی سرنگ های همون روز رو بیار بررسی کن اگه نمی تونی هم باید جبران خسارت کنی .... و به شکایت تهدیدش می کردین ...... خیلی این مدل کارها از طرف سیستم درمانی به نظرم زشت و ناپسنده دوستای عزیزم هدف خودتون رو مادر شدن قرار بدین.... تلاش کنید و امیدوار باشید ، همه ی روش ها رو هم در نظر بگیرید ... ما که هم اس اهدا ، هم جنین اهدا ، هم ثبت نام برای فرزندخواندگی ، همه رو در نظر داشتیم ..... بعد از دو سه سال تلاش یادمه رفتیم برای فرزندخواندگی هم ثبت نام کردیم و با خودمون قرار گذاشتیم که ضمن پیش بردن مخفیانه ی پروسه ی درمانمون ، اگه جواب از درمان گرفتیم که بهتر اما اگه هم نگرفتیم ، توی این مدتی که داریم درمان می کنیم ، زمان انتظار فرزندخواندگی هم که دو سالی هست ، سپری می شه و ما بالاخره به فرزندمون می رسیم. اصلا هم به نظر و حرفهای دیگران اهمیت ندین ....اس اهدا ، تخمک اهدا ، جنین اهدا ، فرزندخوانده ..... واقعا هیچ فرقی با هم ندارن .... اینو از من و امثال من بشنوید که مادر شدن و بهتون قول می دم که وقتی حس مادرانه تون بیدار بشه ، اونوقت اصلا به این که ژنش فلانه و قیافه اش بهمانه هم خنده تون می گیره هم حسابی شرمنده می شید و خجالت می کشید ! من که اینطوری بودم.
باید جای من باشی تا حس کنی....چقدر سخته عشقت بلرزه صداش //// ببینی چطور حاضری جونتو....بدی تا یه رویا بسازی براش
فاطیما من وتو نه تنها پرچم دار این تاپیک شدیم بلکه پرچم دار کل نی نی سایت شدیم... فاطیما دیگه خسته شدیم...شوهرم هم دیگه راضی نمیشه بر درمان.....میگه خدابایدبخواد وقتی نمیخواد هرچی بدویی دنبالش نمیرسی بهش ..پس بیخود اینهمه زجر به خودمون ندیم

میشه برای صاحب خونه شدنمون یه صلوات بفرستین.اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

فاطیما
مادیگه به دور تسلسل رسیدیم وداریم هی تواین دایره میچرخیم وآخرهم به همون نقطه اول میرسیم...هی طب شیمیایی....بعدبه نتیجه نمیرسیم میریم طب سنتی...باز به نتیجه نمیرسیم برمیگردیم طب شیمیایی و.....

میشه برای صاحب خونه شدنمون یه صلوات بفرستین.اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

بمیرم برای دلت یاس گل
اومدم خبر باردار بودنت رو بخونم

من حالم خوب نیست دارم از اقا جدا میشم،واسه اقا ناراحت نیستم واسه بخت بدم واسه انتخاب احمقانم
اقدام کردم واسه طلاق برام دعاکنید زودتر تموم بشه
2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز