2821
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155826 بازدید | 10472 پست
یاس گل من مردم برات که آخه عزیزم مطمئنی؟ نکنه زود تست زدی؟ الهی به حق سیاهی این شب خدا خودش جواب و میوه صبرت رو بده بهت. آمین دوستان منم خوبم به شدت از دیروز درد های یک طرفه زیر شکم دارم فکر کنم با کاپی که قفل کردن تو دهانه رحم زخمی چیزی شدم. راستی یادم رفت بگم که دکتر بهم گفت از روز سوم آی یو آی روزی یک آسپیرین بخور و آناناس تازه بگیر هر روز یه کاسه کوچولو بخور. اما خیلی مهمه اون قسمت وسط آناناس که چوبی و سفته هم خورده بشه . چون خونرسانی به رحم رو تسهیل میکنه. توکل به خدا میبوسمتون و براتون هر شب از خدا بهترین ها رو میخوام
«پناه»؛ میبرم «به خدا»، از عـیبی که؛ «امروز» در خود می بینم، و؛ «دیروز»؛ «دیگران را» به خاطر، «هـمان عیـب»؛ ملامت کرده ام. محتاط باشیم؛ در «سرزنش»؛ و «قضاوت کردن دیگران». وقتی؛ نه از «دیروز او» خبر داریم؛ نه از «فردای خودمان».
یلدا جون چطوری؟ قوی باش دختر خوب تو هیچوقت نمیبازی رفتی دادگاه؟
«پناه»؛ میبرم «به خدا»، از عـیبی که؛ «امروز» در خود می بینم، و؛ «دیروز»؛ «دیگران را» به خاطر، «هـمان عیـب»؛ ملامت کرده ام. محتاط باشیم؛ در «سرزنش»؛ و «قضاوت کردن دیگران». وقتی؛ نه از «دیروز او» خبر داریم؛ نه از «فردای خودمان».

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

من فکر میکردم تصادفی چیزی بوده جریان حبسش. تو در جریان کارهاش نبودی اصلا؟خوب البته این مدت تنهایی زمان خوبی بوده که فکرهاتو بکنی اما باز هم با یک مشاور حرف بزنی بد نیست
سهیلا جون درست میگی عزیزم واقعا به دور تسلسل افتادیم من بیچاره فقط خارج مونده برم هر پزشکی که گفتن خوبه رفتم ولی دوباره رسیدم به خونه اول یلدا جون چرا ؟ امیدوارم انتخابت درست باشه
الهی مرا  آن ده که آن به 
2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 9 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز