دوستان گل و مهربونم سلام وای چقدر پیام ، آفرین بهتون فعال باشید

راستش منم دارم به روز آی یو آی نزدیک میشم. دیشب که با دکترمون اسکایپ کردیم گفت یه نمونه پیدا کرده که زیاد شباهت ظاهری صورت نداره اما فرم بدنش و لبخندش و علایقش به همسرم خیلی نزدیکه. نینی نگار جون در مورد دو روش آی یو آی دقیقا درست گفتید . اما دکتر من روش دوم رو با اسپرم شسته شده انجام میده. یعنی خودش گفته که نمونه اسپرم رو داخل یک کاپ میریزه و فقط جلوی دهانه رحم قرار میده و بمدت ده ساعت کاپ اونجا قفل میشه که چیزی بیرون نریزه. اتفاقا حرف شما رو به ما زد اما با اضافه کردن اینکه گفت طبق آخرین تحقیقات اگر اسپرم رو بالاتر و نزدیک لوله های فالوپ بریزه اینکار واکنش التهابی تو محیط رحم ایجاد میکنه و شانس باروری پایین میاد. اما اگر اسپرم ها رو جلو دهانه رها کنه یک شرایط طبیعی تری برای رحم ایجاد میشه. امیدوارم اینو دکترهای وطنی خودمون هم در نظر بگیرن و فقط از اسپرم شسته شده استفاده کنند. خب دوستان منم از اتمام پریود ماساژ با سیاه دونه و روغن دارچین رو شروع میکنم و میرم تو دل ماجرا. نمیدونم چقدر درد داره؟ یا چه آمادگی هایی میخواد یا چی باید نخورم یا بخورم. هر گونه راهنمایی رو با کمال وجود میپذیرم و ممنونم. امیدوارم برای هم خوش خبر باشیم