2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155826 بازدید | 10472 پست
غزل عزیزم واقعا مظلومیم....باورت میشه منم همین صحنه که منشی نمونه هارو میگرفت دیدم و دیگه نرفتم..نمیدونم گاهی فکر میکنم خدا بیش از توانمون امتحانمون میکنه..فقط بخاطر اینکه مظلومیم..تو مطب دکتر میر که بودم به آدما که نگاه میکردم میدیدم چه حس غریبی دارن...ولی خوب فکرشو بکن اگه این روشم نبود که ی امیدی درون امثال ماها زنده شه چی میشد...من همیشه تنها میرم دکترا..کلا تو این مسیر تنهام ..هر کاری که خودم انجام دادم همسرم مخالفتی نداره...هر وقت میرم دکتر و باهاش صحبت میکنم از خودم خجالت میکشم و خییلی کوتاه در موردش اشاره میکنم و بحثو عوض میکنم...
سلام
نازلوجون دکتر میر هم شستشو نمیده؟
بعد این آزمایشات ایدز و هپاتیت رو هر ۶ ماه میگیرن ؟
یا آزمایش اسپرم؟
یعنی اصلا شستشو نمیدن؟ من فکر میکردم اینکارو میکنن
یعنی اول فکر میکردم که انجام نمیدن بعد یکی همین جا گفت شستشو میدن
از ما اگر بتی شکست بت های تازه جاش نشست، تو این سایت هر وقت نظر یا عقیده ام رو گفتم گفتند اینجا سایت خانوماست و نظر سیاسی نده 😐و جالب اینجاست خودشون تاپیک سیاسی میزنن و هر حرف سیاسی که در جهت  فکری خاص هست میزنن و عقیده و نظر میدن🙄 ، به امید روزی که هر گرایش فکری مذهبی و سیاسی که داریم بتونیم حرفمون رو بزنیم بدون ترسیدن و تهدید شدن و انگ های مختلف🙆‍♀️🌺🌷❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

راستی بچه ها به نظرتون برم آزمایش های مربوط به سقط و بدم؟ چون اغلب دکترها میگن برای یه سقط لازم نیست و از اونجایی که شرایط ما رو نمیدونن که با چه سختیی میتونیم باردار بشیم این حرفو میزنن
از ما اگر بتی شکست بت های تازه جاش نشست، تو این سایت هر وقت نظر یا عقیده ام رو گفتم گفتند اینجا سایت خانوماست و نظر سیاسی نده 😐و جالب اینجاست خودشون تاپیک سیاسی میزنن و هر حرف سیاسی که در جهت  فکری خاص هست میزنن و عقیده و نظر میدن🙄 ، به امید روزی که هر گرایش فکری مذهبی و سیاسی که داریم بتونیم حرفمون رو بزنیم بدون ترسیدن و تهدید شدن و انگ های مختلف🙆‍♀️🌺🌷❤
سلام دوستای گلم منم همچنان منتظر دکتر چ هستم هروقت زنگ میزنم منشی میگه یک ماهه دیگه میاد خدا کنه اول اسفند بیاد چونرمن پریودم اوایل وگرنه می مونه بعد عید دوستان کسی میدونه دکتر جانشین چ هم ای یو ای میکنه؟
دوستای گلم درسته که امثال ما مجبور هستن به خاطر حل مشکلشون از راه هایی برن که خیلی سخته اما این به معنی نیست که از هر راهی هم بخواهید برید. بالاخره آدم باید خط قرمزهایی هم برای خودش قایل باشه. مهمترین این خط قرمز ها حفظ سلامت خودتون هست. چون خیلی بی تعارف بهتون بگم ، اگه توی این راه سلامتی تون رو از دست بدید و خدای ناکرده بیماری ای مثل ایدز و غیره بگیرید همین همسر عزیزی که به خاطرش به این روز افتادین کم کم یادش می افته که در معرض خطره ، مادرشوهره دلش برای پسرش می سوزه و نگرانی مادرانه اش میاد سراغش و خلاصه بگم که خیلی راحت کنار گذاشته می شید. پس اول از همه به فکر سلامتی خودتون باشید و فکر نکنید که : نه !! برای من این اتفاق ها نمی افته انشاله و ضمنا اگر هم بیافته شوهر من با بقیه فرق داره .... اصلا اینجوری فکر نکنید بچه ها من خیلی خیلی راجع به آی یو آی تحقیق کردم و با چندتا پزشک و علوم آزمایشگاهی هم راجع بهش حسابی صحبت کردم . کلا دو روش آی یو آی هست یکیش اینه که از دهانه رحم رد می شن ، وارد رحم می شن و نمونه اس رو نزدیک ورودی لوله های رحم تخلیه می کنن این روش خوبیش اینه که اس ها خیلی خیلی نزدیک تخمک تخلیه می شن و شانس رسیدنشون به تخمک بالاست اما برای این روش حتما حتما باید نمونه شستشو بشه وگرنه تزریق نمونه ی شسته نشده به فضای رحم باعث شوک می شه (باورتون نمی شه حرفم رو برید سرچ کنید و از متخصص های زنان هم بپرسید ). روش دومش هم اینه که نمونه رو در انتهای واژن و ابتدای دهانه رحم تخلیه می کنن یعنی اس باید خودش مسیر رحم رو شنا کنه بره بالا تا برسه به لوله های رحمی ، و برای این روش دیگه نیازی به شستشو نیست چونکه اون مایع رو که توی رحم نمی ریزن که رحم بخواد واکنش بده ، ورودی رحم می ریزن و اس ها خودشون تک تک شنا می کنن می رن بالا . این روش شانس موفقیتش کمتره اگه پزشکی به شما می گه من بدون شستشو آی یو می کنم شک نکنید که روش دوم رو داره براتون انجام می ده ... روشی که هم شانس موفقیتش کمتره هم به خاطر عدم شستشوی نمونه به سادگی احتمال انتقال عفونت های مقاربتی و حتی ایدز هست. در حالی که بازهم اگه تحقیق کنید می بینید که با شستشو ، احتمال این عفونت ها به صفر نزدیک می شه .مثلا زوج هایی که شوهره ایدز داره و زن سالمه ، میخوان حامله بشن از روش آی یو آی با دومرحله شستشو استفاده می کنن و زن راحت و سالم حامله می شه ....یعنی دیگه انتقال ایدز هم رخ نمی ده. خلاصه که بهتون بگم اگه دکتری بدون شستشو آی یو می کنه شک نکنید روش دوم رو استفاده می کنه که هم شانس بارداری کمه هم احتمال عفونت زیاده چون اگه بخواد بدون شستشو روش اول رو استفاده کنه قطعا همونجا دچار شوک می شید. میتونید حرفهام رو سرچ کنید و از چند تا متخصص زنان سووال کنید بچه ها برای خودتون احترام قایل باشید اونقدر ها هم دیگه خودتون رو دست پایین نگیرید ، تنها دکتر روی زمین که ایشون نیست . تحقیق کنید و برید پیش یه دکتر دیگه . حتی شده کمی صبر کنید ، پول جمع کنید برید ای وی اف . یا برید پیش دکتر چ یا دکترهای دیگه ای که با نمونه ی شسته شده ای یو واقعی انجام می دن. ببخشید طولانی شد ولی دیدم نمی تونم حاصل این همه سرچ و سوال و پرسشم رو به شما عزیزان منتقل نکنم
باید جای من باشی تا حس کنی....چقدر سخته عشقت بلرزه صداش //// ببینی چطور حاضری جونتو....بدی تا یه رویا بسازی براش
من هم با نی نی نگار عزیز موافق هستم کاملا درست میگه، شستشو خیلی بهتره و آی وی اف از همه روش ها بهتر هست چون قبلش همه آزمایش ها میشه و آدم با خیال راحت کارش را انجام میده، واقعا خودتان را دست کم نگیرید
خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی که به من دادی، خدایا شکرت، خدایا شکرت، خدایا شکرت
نی نی نکار جان آخه مشکل ما یکی دوتا نیست من خودم یکی که با مراکری که به شیوه ی مطمئن آی یو ای یا آی وی اف میکنن با اهدایی ۱۲ ساعت فاصله داریم
من هم اگه توی شهرهای بزرگ زندگی میکردم شاید راه های دیگه رو میرفتم، آخه با یه همسر کارمند چقدر میشه مرخصی گرفت، برای آی وی اف که حداقل باید ۱۶ بار رفت ( برای کسی مثل ما که میخوایم نصفش از خودمون باسه) برای آی یو ای هم به اون روش خیلی رفت و آمد داره
من حتی شوهرم گفت میخوای خونه بگیریم اون شهر ولی خودت بای بری چون من اینقدر مرخصی ندارم
ولی حتی اگه خونه هم بگیریم همه نمیپرسن چرا اونجا خونه گرفتید یا خانومت کجاست؟ که اگه بیخیال این حرفا هم بشیم کی میخواد پیشم بمونه که بتونم رازمم بهش بگم؟
غزل جان اتفاقا کم نیست ولی من خودم از همین انتقال بیماری میترسم تو همین ۸ ماه که من کما بیش میام این تاپیک ۴ نفر مثبت شدن از جمله خودم ولی برام نموند
راستی غزل جون مگه دونرها چه شکلی بودن ؟
من با این که ۴ بار رفتم هیچ وقت ندیدمشون یعنی وقتی وارد میشدیم دیگه نمیزاشتن بریم بیرون
آرامش جان یه سوال ازت داشتم اونجا که میخوای آی یو ای انجام بدی، نگفتن چقدر دارو باید مصرف کنی میخوام بدونم داروهای زیادی میدن؟ اگه اومدی داروهاتو بگو
نگار عزیزم کاملا با نظرت موافقم...ولی خوب خود من با همه حساسیتی که داشتم، دکتر مس رو ابخاطر اینکه از نمونش کاملا مطمئن بود، واس ای.یو انتخاب کردم..و هزینه آی.یو واس 3 مرتبه رو حتی بیشتر از دکترای دیگه میگیره..ولی..از طرفی اینقده دارو میداد که در نوع خودش واقعا عوارضش جبران ناپذیر بود...در صورتیکه میتونست با قرص بجای اینهمه امپول کار آی.یو رو انجام بده...با دکتر میر که صحبت کردم البته با دستیار آقای دکتر که کار شستشوی نمونه رو انجام میدن و من بهشون گفتم که با روشی که نمونه رو اماده میکنن،احتمال انتقال آلودگی هست و ایشون گفتن که خودشون حساس ترن و 14 سال بیشتر که این کارو انجام میدن...و هیچ موردی از آلودگی نداشتن....
عزیزم در مورد ای.وی اف هم فقط آزمایشات کلی از شخص نمونه دهنده گرفته میشه و اینکه اگه بخایم که همه موارد رو کنترل میکنن اینطور نیست...روشهای مصنوعی هر کدوم مشکلات و دردسرای خودشو داره...و در واقع اگه بخایم از سالم بودن همه چیز مطمئن باشیم تنها کار اینه که PGD رو جنین تشکیل شده انجام بشه که اونم در نوع خودش هم هزینه بر و هم زمانبر که واس امثال ماها که به سختی باردار میشیم حوصله و زمان میخاد.اهر روشی سختی و مشکلات خودشو داره... امیدوارم هر روشی ام که انتخاب کنیم خدای بزرگ خودش کمک کنه و ان شاء اله با همه این سختی ها خدا خودش اولاد صالح و سالم بده...
نازلو جواب سوال منم میدی عزیزم صفحه قبل پرسیدم ممنون
ولی فکر کنم حرف این دوستمون درست باشه فکر نکنم دکتر میر و ایز شستشو بدن، چون تزریق عمیق رحمی انجام نمیدن اینکه تو این ۱۴ سال موردی از آلودگی نداشتن ممکنه شانسی باشه من همیشه میگم اتفاق یه بار میافته وگرنه اسمش اتفاق نیست این دنیا هم که به من یکی حداقل ثابت کرده که عزمش و جزم کرده که دهنمو سرویس کنه
دوستان گل و مهربونم سلام وای چقدر پیام ، آفرین بهتون فعال باشید راستش منم دارم به روز آی یو آی نزدیک میشم. دیشب که با دکترمون اسکایپ کردیم گفت یه نمونه پیدا کرده که زیاد شباهت ظاهری صورت نداره اما فرم بدنش و لبخندش و علایقش به همسرم خیلی نزدیکه. نینی نگار جون در مورد دو روش آی یو آی دقیقا درست گفتید . اما دکتر من روش دوم رو با اسپرم شسته شده انجام میده. یعنی خودش گفته که نمونه اسپرم رو داخل یک کاپ میریزه و فقط جلوی دهانه رحم قرار میده و بمدت ده ساعت کاپ اونجا قفل میشه که چیزی بیرون نریزه. اتفاقا حرف شما رو به ما زد اما با اضافه کردن اینکه گفت طبق آخرین تحقیقات اگر اسپرم رو بالاتر و نزدیک لوله های فالوپ بریزه اینکار واکنش التهابی تو محیط رحم ایجاد میکنه و شانس باروری پایین میاد. اما اگر اسپرم ها رو جلو دهانه رها کنه یک شرایط طبیعی تری برای رحم ایجاد میشه. امیدوارم اینو دکترهای وطنی خودمون هم در نظر بگیرن و فقط از اسپرم شسته شده استفاده کنند. خب دوستان منم از اتمام پریود ماساژ با سیاه دونه و روغن دارچین رو شروع میکنم و میرم تو دل ماجرا. نمیدونم چقدر درد داره؟ یا چه آمادگی هایی میخواد یا چی باید نخورم یا بخورم. هر گونه راهنمایی رو با کمال وجود میپذیرم و ممنونم. امیدوارم برای هم خوش خبر باشیم
«پناه»؛ میبرم «به خدا»، از عـیبی که؛ «امروز» در خود می بینم، و؛ «دیروز»؛ «دیگران را» به خاطر، «هـمان عیـب»؛ ملامت کرده ام. محتاط باشیم؛ در «سرزنش»؛ و «قضاوت کردن دیگران». وقتی؛ نه از «دیروز او» خبر داریم؛ نه از «فردای خودمان».
سارا عزیزم دکتر میر طبق گفته خودشون شستشو انجام میدن..و نمونه رو با کاتتر داخل رحم تلقیح میکنن...آزمایشات ایدز و هپاتیتو هر 6 ماه حتما انجام میدن و اینکه هر وقت کیس آی.یو داشته باشن نمونه اسپرمو میگیرن..نمونه هاشونم از آزمایشگاهی میگیرن که دکتر مس میگیره.... سارا عزیزم چون نمونه رو داخل رحم تلقیح میکنه پس شستشو رو انجام میدن...چون اگه شستشو انجام نشه شوک ایجاد میشه و خطرناک....
2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز