2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155826 بازدید | 10472 پست
نازلو جوون پس اگه میشه پرسید شما که دسترسی دارید اصفهان قبول زحمت میکنید بپرسید تا مطمین باشیم و حرف دکتر اعتماد کامل داشته باشیم ؟!!
الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
البته من بگم سال پیش که مشهد بود دکتر ت نمونه ش شفاف و بی رنگ بود اگه این نشون میده این شستشو شده هست یا نه میشه دید چی دارن تزریق میکنن؟!!!
الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام بچه ها
من یه سری تحقیقات انجام دادم خود شستشو اسپرم هم
روش های متفاوت داره و سوال من اینه که با اون روشی که حتی شستشو میشه خطر بیماری های عفونی و بیماری هایی مثل ایدز و هپاتیت هم صفر میکنن ؟
الی جان منم میرفتم پیش ایز اینقدر مطمئن بودم از این موضوع که حتی نپرسیدم
همونطور که میدونید خیلی از این بیماریها یه دوره مخفی دارن که حتی توی آزمایش هم نشون نمیده و حتی اهداکنندگان هم متوجه نباشن چنین بیماریی دارن
من که حتما اگه اینکارو نمیکنه دکتر ایز دکترمو عوض میکنم شاید مدت زمان زیادتری طول بکشه ولی ارزشش رو داره
ولی من از همون میر هم مطمئن نیستم
من همیشه میگم فقط تو این قضیه ختم به خیر بشیم
از ما اگر بتی شکست بت های تازه جاش نشست، تو این سایت هر وقت نظر یا عقیده ام رو گفتم گفتند اینجا سایت خانوماست و نظر سیاسی نده 😐و جالب اینجاست خودشون تاپیک سیاسی میزنن و هر حرف سیاسی که در جهت  فکری خاص هست میزنن و عقیده و نظر میدن🙄 ، به امید روزی که هر گرایش فکری مذهبی و سیاسی که داریم بتونیم حرفمون رو بزنیم بدون ترسیدن و تهدید شدن و انگ های مختلف🙆‍♀️🌺🌷❤
نینا جوونم ممنون از دعای قشنگت... سارا عزیزم مامای دکتر میر کامل واسم روش آماده سازی نمونه رو توضیح دادن و مشخص شد که طبق روشی که انجام میدن کار شستشورو انجام میدن.. الی عزیزم خودمم خییلی پیگیرم در مورد این موضوع..حتما سر وقت میرم آزمایشگاهی که دکتر مس نمونه رو از اونجا میگیرن و اطلاعات کاملو اگه در اختیارم بذارن حتما همینجا اطلاعات کاملشو میذارم... سارا عزیزم بعضی از بیماریها مثل خود ایدز ی دوره نهفته ای دارند که حتی سالها بعد خودشو نشون میده...ولی فکر نمیکنم که دکترایی که کار آی.یو رو انجام میدن از هر کسی بخان نمونه بگیرن..بالاخره مسئله انسانیت در میون...ولی خوب باید از این موضوع اطمینان حاصل بشه.... ی موضوع دیگه هم اینه که دوستان اگه تو راهی که قرار گرفتیم،بخایم کاملا منطقی جلو بریم موضوع ژنتیک بچه خییلی مهم تر هستش...چون اصلا در مورد کیس نمونه دهنده هیچ نمیدانیم و فقط میدونیم که تیپ و ظاهرش متوسط جامعه محسوب میشه...اینارو واس خاطر این گوشزد میکنم که خیییلی خودتونو اذیت نکنین..درسته که باید بخاطر سلامتی خودمون دقت کنیم و مطمین راهو انتخاب کنیم ...ولی خب راهی که ماها انتخاب کردیم فقط و فقط بایو توکل کرد و جلو بریم..
غزل جان‌التهاب لگن چیه مطمیینی چند جا رفتی بپرسی ؟!!درمان چیه اینطوری استرس نگیر حتما درمان داره ولی یه جا خوب برو
نفس جووون یاسی حالش خوبه براش دعا کنید تخمک خوب داشته انشالله هفته بعد انتقال داره
بچه ها من یه چیزی راجع به انتقال ایدز در فاز پنجره و ای یو ای بگم اینکه آدم از یکی خدای ناکرده ایدز بگیره به مرحله ی بیماری اون فرد هم بستگی داره ، افرادی که توی فاز پنجره هستن ، یعنی آلوده هستن ولی هنوز آزمایشهاشون سالمه ، سطح ویروس بدنشون پایینه و به طبع اون سطح ویروس توی مایع م ن ی بدنشون هم پایینه و به همین جهته که اینقدر می گم شستشو مهمه . این افراد اگه نمونه شون شسته بشه ، خصوصا دومرحله ای شسته بشه ، امکان انتقال ویروس ازشون به صفر می رسه من این رو از یه سایت خارجی یادگرفتم که برای کمک به زوج هایی بود که شوهره ایدز داره زنه سالمه و میخوان بچه دار بشن . می گفت این جوری بچه دار بشید که اولین با دارو و اینا سطح ویروس رو توی بدن مرد پایین میارن (شبیه همون فاز پنجره می شه) بعد نمونه اش رو می گیرن دوبار شستشو می دن توی آزمایشگاه و بعد به شکل ای یو ای به زن تزریق می کنن و می گفت طبق آمارهاشون به این روش که تاحالا هیچ زنی از شوهرش آلوده نشده من به همین خاطر می گم که شستشوی نمونه خیلی مهمه . شما ها که دسترسی ندارید به اهدا کننده و چک آزمایشهاشون هم سخته ، تازه شاید هم چک کردین و سالم دراومد اما طرف توی فاز پنجره بود . حداقل اگه شستشو بشه نمونه می دونید که حتی اگه اهداکننده آلوده باشه ، احتمال بیمار شدن شما نزدیک به صفر می شه. من اگه آدرس اون سایت انگلیسی رو پیدا کنم براتون می ذارم که خودتون هم بخونید
باید جای من باشی تا حس کنی....چقدر سخته عشقت بلرزه صداش //// ببینی چطور حاضری جونتو....بدی تا یه رویا بسازی براش
غزل جان التهاب رحم با آنتی بیوتیک درمان می شه . برو یه دکتر زنان باسواد ، یه دکتر خوب پیدا کن ، از این هایی که استاد دانشگاه هم هستن و علمشون به روز هست .انشاله به سادگی درمان می شی
باید جای من باشی تا حس کنی....چقدر سخته عشقت بلرزه صداش //// ببینی چطور حاضری جونتو....بدی تا یه رویا بسازی براش
غزل جان اگه زود درمان کنی و درست درمان کنی مشکلی پیش نمیاد فقط باید زود بری سراغ درمانش وگرنه ممکنه برات مشکل ساز بشه درمورد استادهای دانشگاه هم می تونی بری درمانگاه های زنانی که زیر نظر دانشگاه هست. به قولی بیمارستان های آموزشی راستی کدوم شهری ؟تهرانی ؟
نگار جون اونقدر حرف انتقال ویروسه منم استرس گرفتم. شرایط شستشو تو آی وی اف صد در صد اوکی هست؟البنه من یادمه یکبار زحمت کشیدی آدرس اون سایتو دادی یا گفتی خودم پیدا کردم خوندم. اما الان ترسم گرفته نکنه تو آی وی اف هم توی شستشو کوتاهی بشه
nafas جون توی ivf و خصوصا میکرو که مجبورن اس ها رو حسابی بشورن چون باید کلی روشون کار انجام بدن و بعد زیرمیکروسکوپ انتخابشون کنن. من توی صفحه ی قبل هم گفتم ، حتی توی iui هم اگه مرد ایدز هم داشته باشه، به شرطی که در مرحله ی خیلی بحرانی نباشه و نمونه اش شستشو بشه، احتمال انتقال بی نهایت کم می شه . ببینید بچه ها این اطلاعات رو برای داشتن آگاهی و برای اینکه از سلامت خودتون محافظت کنید گفتم. نگفتم که استرس بگیرید. هر کاری بالاخره یه درصدی ریسک داره ، شما یا همسرت رانندگی هم که می کنه بالاخره یه درصدی خطر خدای نکرده تصادف هست هرکاری هم کنی این ریسک هرگز به صفر که نمی رسه ، فقط راننده سعی می کنه با احتیاط و رعایت مقررات ریسک تصادف رو اونقدر کم کنه که بتونه ازش چشم بپوشه و رانندگی کنه. توی این قضیه انتقال بیماری هم مثل همینه ، هیچ روشی نیست که به شما اطمینان صد درصد بده ، فقط شما باید سعی کنید روش هایی رو پیش بگیرید که اونقدر ریسک انتقال بیماری کم بشه که بتونید ازش چشم پوشی کنید . این کاهش ریسک هم با این روش ها هست : انجام iui با نمونه ی شسته شده انجام میکرو اینجکشن و ivf (که حتما شستشو انجام می شه.) و اینکه از پزشک یا واسطه بخوایین که اهداکننده حتما آزمایش های ویروسی رو انجام بده و نتایج رو بهتون نشون بده