الهی ... نگاهی... می خواهم مادر شوم چشیدن لذتی دیگر از زندگی لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرم
الهی ... نگاهی...
🙏🚼🙏
می خواهم مادر شوم
🌹
چشیدن لذتی دیگر از زندگی
🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند
می خواهم مادر شوم
🚼
می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم
🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌
می خواهم مادر شوم
چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼
چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو
🚼
خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما
👪💑
می خواهم مادر شوم
م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا
خداوندا
مهربانی
آرامش
دلدادگی
و رحمتت
را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام به همه چقدر پیام پگاه جون خیلی به یادت بودم عزیزم فکر کردم آخرش میگی مامان شدم. ایشالا که در اولین اقدام بعدیت دوتا جوجه نه ماه تو شکمت میمونن و بعد میاریشون خونه عزیزم. نگار جان خیلی خوشحالم که نی نی ناز و سالم داری. تقریبا با هم حامله بودیم پس. خدا برات نگهش داره و خدا خیرت بده اینجا با راهنماییهات به بچه ها کمک میکنی
سلام به همه چقدر پیام پگاه جون خیلی به یادت بودم عزیزم فکر کردم آخرش میگی مامان شدم. ایشالا که در اولین اقدام بعدیت دوتا جوجه نه ماه تو شکمت میمونن و بعد میاریشون خونه عزیزم. نگار جان خیلی خوشحالم که نی نی ناز و سالم داری. تقریبا با هم حامله بودیم پس. خدا برات نگهش داره و خدا خیرت بده اینجا با راهنماییهات به بچه ها کمک میکنی
یاس گل عزیرم به سلامتی رفتی تو سیکل. سونو رفتی؟اوصاع حتما خوبه خدا را شکر که 4شنبه پانکچر میشی. ایشالا این سری با دست پر برمیگردین و جوجه ها تو شکمت 9 ماه وول میخورن و بع توخونه باید دنبالشون بدوی. دیگه با اون خانمه هماهنگ نکردی خودت یا خانم دکتر دیگه معرفیش نمیکنه؟خوب کاری کردی در هر حال. نگران نباش اوتها به خاطر پول خودشونم که شده کسیو سر کار نمیگذارن
نفس جون سلام خوبی؟؟ دخملی خوبه؟؟ نفس جون داروهامو عوض کردم خدا رو شکر خوب جواب داده پرگوواریس زدم دونه ای ١٥٠ بیمه هم قبولش نمیکنه هزینم زیاد شد سخت گیرم اومد اما ارزششو داشت دکتر گفت خوبه اندو هم ٧/٦ بود روز ٨ حالا گفته چهارشنبه هم بیا پانکچر دیگه هر چی خدا بخواد
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم...
خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت
تو خود بهتر میدانی
معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
واسه اون خانومم امروز که رفته بودم بیمارستان دیدمش منتظر بود بره پیش ماما اصلا دیدمش قلبم میخواست بایسته اون موقع که من رفتم واسه شماره واسطه خود ماما به من شماره یه واسطه دیگه رو بهم داد و گفت این از ....بهتره و فعلا با.... کار نمیکنیم حالا دیگه نمیدونم شایدتنبیه شده دوباره باهاش کار میکنن
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم...
خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت
تو خود بهتر میدانی
معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
یاس گل عزیزم امیدوارم نتیجه بگیری اینبار سعی خودتو بکن و لی به این فکر کن اون چیزی که بخواد بشه میشه شاید این آرومترت کنه
از ما اگر بتی شکست بت های تازه جاش نشست، تو این سایت هر وقت نظر یا عقیده ام رو گفتم گفتند اینجا سایت خانوماست و نظر سیاسی نده 😐و جالب اینجاست خودشون تاپیک سیاسی میزنن و هر حرف سیاسی که در جهت فکری خاص هست میزنن و عقیده و نظر میدن🙄 ، به امید روزی که هر گرایش فکری مذهبی و سیاسی که داریم بتونیم حرفمون رو بزنیم بدون ترسیدن و تهدید شدن و انگ های مختلف🙆♀️🌺🌷❤
بازهم ممنون از محبت دوستای گلم . ممنون mehrsa جون و nafas جون. mehrsaجون چه اتفاق جالبی افتاده برات :) بچه ها انجام عکس رنگی که از واجباته . برای اینکه وضعیت باز بودن لوله ها و رحم بررسی بشه .... فقط چندتا نکته مهم بگم . چون من خودم دوبار عکس رنگی گرفتم اول اینکه حتماحتما قبل از عکس رنگی مطمئن باشید که هیچ گونه عفونتی ندارید و ضمنا دکترتون هم حتما براتون آنتی بیوتیک می نویسه که بهتره اولین دوزش رو یکی دو ساعت قبل از عکس بخورید . دومین نکته هم این که حتما قبلش یه مسکن مصرف کنید و اونوقت هیچ دردی نخواهید داشت !! من حدود یکساعت قبل از عکس یه دونه شیاف دیکلوفناک 100 می ذاشتم . تا نوبتم می شد اثر کرده بود و دیگه دردی نبود .
باید جای من باشی تا حس کنی....چقدر سخته عشقت بلرزه صداش //// ببینی چطور حاضری جونتو....بدی تا یه رویا بسازی براش
یلدا عزیزم خییلی واستون خوشحال شدم...چشمتون روشن...ان شاء اله با خوشی کنار هم زندگی کنین... نفس عزیزم خدا نفس زندگیتو بهت ببخش....چن وقتی بود کلا تایپیکمون خیییلی سوت و کور شده بود خداروشکر دوستای خوب و مهربون قدیمی اومدن و با گذاشتن تجربیاتشون انگار ی جون دوباره به تایپیک دادن..ان شاء اله خدا بهترینو نصیبشون کنه و اونایی که بچه دار شدن خدا بهشون ببخشه و اونایی که منتظرن هم خدا به زودی زود دلشونو شاد کنه..... غزل عزیزم هزینش خیییلی زیاد میشه..من شنیدم مثلا واس ی نمونه 30 میلیون میگیرین..مثلا تو شمال و تهران من شنیدم ی دفاتری دارن که نمونه اسپرم میفروشن.... ولی خب حتما نیاز نیس که مشهور باشن و یا نخبه باشن....اگه بخایم بحث ژنتیکشو در نظر بگیریم تو ی خونواده از ی پدر و مادر بچهای متفاوتی از نظر شکل و قیافه و تیپ و ظاهر متولد میشه...از کجا معلوم که حتما از ی فرد قد بلند بچه قدش بلند میشه..ممکن اون دسته از ژنارو از پدر و مادر بگیره که مثلا کوتاهی قد بوده...خود من پدر و مادرم قدشون بلند هستش ولی خواهرم قدش کوتاه شد...که صد البته ژنشو از مادر مادریم به ارث برده و کوتاه شده.....خب با همه این تفاسیر همینکه نمونه متوسط رو به بالا باشه واس امثال ماها کافیه...