2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155826 بازدید | 10472 پست
یلدا جان مسیر زندگی طولانیه و اونقدر توش اتفاقات پیش بینی نشده می افته که خدا می دونه. پس به زور همسرت رو وادار به پذیرش اس اهدا نکن . جنین اهدا هم هیچ فرقی برای خانومها نداره چون نه ماه توی شکمت هست و اصلا خنده داره که اونموقع که داره توی شکمت تکون می خوره بخوای فکر کنی از ژن منه یا نه !!!!
باید جای من باشی تا حس کنی....چقدر سخته عشقت بلرزه صداش //// ببینی چطور حاضری جونتو....بدی تا یه رویا بسازی براش
یک کمی زرنگ باشی قشنگ جواب مردم رو می تونی بدی اگه لو دادین و بقیه میدونن مشکل دارین ، بگو ضعف اسپرمه .... نطفه ضعیفه باید کلی دارو درمان کنیم تا جواب بگیریم . ولی از من به تو نصیحت..... به هیچ وجه مشکل رو به گردن نگیر .... اصلا و ابدا گولت نزنن و رامت کنن که توی دهن مردم بندازن که مشکل از تو هست .
باید جای من باشی تا حس کنی....چقدر سخته عشقت بلرزه صداش //// ببینی چطور حاضری جونتو....بدی تا یه رویا بسازی براش

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خب دیگه یلدا جان اگه شما نمی تونی بچه ای رو قبول کنی که از ژن شما نداشته باشه ، پس به شوهرت هم حق بده .... اون هم دقیقا حس شما رو داره ولی من بهت خواهرانه می گم این تفکرات ژن من و ژن اون یک کمی بچه گانه است ..... فردا روز که بچه دار می شی اصلا خنده ات می گیره به این حرفها
خودخواه نیست بعضی از مردهای ایرانی از نظر تربیتی جوری بزرگ شدن که خیلی زیاد اون قسمت غیرت مردانه شون پرورش داده شده ..... واقعا اگه قرار باشه که هر روز به بچه نگاه کنه و احساس کنه که این بچه حاصل زن من و یک مرد غریبه هست و این غیرتش رو تحریک کنه ، عین عذاب هر روزه ..... بعضی مردها اینجوری فکر نمی کنن ، شوهر من اولش سخت بود براش ، بعد اینجوری خودشو راضی کرد که اون یه سلوله .... مثل سلولهای خونی توی انتقال خون. ولی خب شوهر شما نمی تونه ...... یک کمی درکش کن ، این قضیه بچه بازی که نیست بخواد باهات لج کنه که ولی خواستی جنین هم بگیری ، بهش منت بذار بگو به خاطر تو قبول ولی به شرطی که طبق نظر من پیش بریم و با یه زوج قرارداد ببندیم تا من از سلامت و گروه خون و همه چیزشون مطمئن بشم
این پذیرش و عدم پذیرش واقعا دست خودش نیست درکش کن من فقط نگرانتم که با این لجبازی و عدم پذیرش ، خدای ناکرده زمان طلایی باروری ات رو از دست بدی و بعد یه روزی به حرفای من برسی که دیگه دیر شده باشه
خب یکی دوسال دیگه هم نهایتا به خودت زمان بده سن آدم هم که کمی بالاتر بره پخته تر می شه ، هم خودت هم شوهرت دیدگاه هات عوض می شه خصوصا که میبینی اطرافیان و هم سن هات همه بچه ها رو یکی پس از دیگری به دنیا میارن میبینی که ببخشید اینو می گم ولی خواهر برادرهای خود آدم با وقاحت چشم به اموالتون می دوزن جوری که انگار اینا که بچه دار نمی شن پس اموالشون ارثیه ی بچه های ماس!! اونوقت می بینی که این که ژن بچه از من باشه یا از کی باشه اصلا مهم نیست من که واقعا از ته دل برام فرق نمی کرد حتی از پرورشگاه بچه بیارم
خب می گم که باید به خودتم زمان بدی سعی کن بیشتر با آدم هایی که براشون ژن و وابستگی های خونی مهم نیست حرف بزنی (منظورم توی فضای مجازیه ) حتی برو وبلاگ های فرزندخوانده رو بخون و خودت هم فعالانه تلاش کن طرز تفکرت رو عوض کنی .
شوهرت هم خیلی بچه بازی درآورده اگه هم خواستی از این روش اقدام کنی باید قبلش حسابی با شوهرت اتمام حجت کنی ازش تعهد جدی بگیری فکر کنم اونم نیاز داره بزرگتر بشه و عاقل تر
اونم خب باید تلاشش رو بکنه ولی قضیه اینه که طرز تفکر شوهرت الگویی از طرز تفکر افراد غالب جامعه هست یعنی ریشه ی خیلی قوی تری داره و تغییرش خیلی سخت تره تو الان امتحان کن برو دوتا تاپیک بزن یکی اس اهدا یکی جنین اهدا 99 درصد جامعه خانوم ها (تازه خانوم ها!! ) می گن وای اس حرامه و ال و بل ولی جنین رو می پذیرن حالا دیگه درمورد مردها که فکر کنم بشه 99.9999 درصد بنابراین تغییر طرز تفکری که ریشه های فرهنگی اجتماعی داره خیلی ییی سخت تره و کسی هم که اسیر این تفکره رو نمی شه شماتت کرد
راستش من تاحالا نگفتم مدرک و رشته ام رو میترسم لو برم ..... چون دوست و آشنا توی سایت خیلی ی ی زیاد دارم شما فوق لیسانس برام حساب کن
یلدا جون اگه توی می خوای با پذیرش یا عدم پذیرش همسرت ، علاقه اش رو به خودت محک بزنی ، جوابت رو گرفتی .... چون می گی که به خاطر تو پذیرفته اگه قرار بود که بعد از بچه دار شدن مثلا برید توی یه جزیره تنها زندگی کنید ....مطمئنم قبول می کرد .اما حقیقت اینه که شماها قراره توی این جامعه و وسط تفکرات همین مردم زندگی کنید. به نظرم کمی از حالت لجاجت خارج بشی و منطقی تر فکر کنی بهتره
خوشحال شدم باهات صحبت کردم . من فعلا می رم با اجازه ات انشاله که بهترین تصمیم رو بگیری البته هر تصمیمی گرفتی برای اقدام به بارداری ، حتما حتما حتما قبلش باید از مسئولیت پذیری همسرت حسابی مطمئن بشی . راه سختیه ..... تازه از روزی که جوابت مثبت می شه دردسرهای اصلی شروع می شه و نیاز به حمایتت خیلی بیشتره . بعد از تولد هم که دیگه خیلی خیلی بیشتر