2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155826 بازدید | 10472 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نیلی جون درخواستتون رو قبول کردم😙 امیدوارم بتونم کمکی بکنم 🙏عزیزم تسه برداشتن بافتی از بیضه هست برای آزمایش وجود اسپرم تفاوتش با میکرو تسه در نحوه چک کردنش هست میکروتسه از قسمتهای مختلف بیضه نمونه میگیرن وزیرمیکروسکوپ چک میکنن واینکه تسه دقتش خیلی کمتر از میکرو تسه هست یه جا خوندم اگه اشتباه نکنم تسه از لوله های خروج اسپرم نمونه میگیرن ولی توی میکرو تسه ازقسمتای مختلف بیضه .هزینه میکرو تسه هم گرونتره از تسه هست واسه تسه ما حدود1.8 پرداخت کردیم ولی پارسال دکتر پویان بیمارستان لاله برای میکرو تسه گفتن هزینه اش بین 3 تا4 ملیونه و بستگی به شانستون داره که اولین بافتی که چک بشه اسپرم داشته باشه یا نه و هرچی زمان عمل بیشتر بشه هزینه بالاتر میره
نازلو جان شما که حرفات من رو خیلی آروم کرد چرا اینقدر خودت دل شکسته ای عزیزم من مطمئنم خدا از همه بنده هاش ما رو بیشتر دوست داره و هوامون رو داره اینو بدون که فقط مرگه که چاره نداره همه چیز حل میشه فقط خدا سلامتی رو ازمون نگیره خواستم ببینم امکانش هست بچه های این تاپیک یه گروه توی تل بزنن ؟
یاس گل موفق باشی عزیزم امیدوارم نتیجه بگیری با انرژی مثبت برو جلو آی وی اف میکنی یا آی یو ای؟
از ما اگر بتی شکست بت های تازه جاش نشست، تو این سایت هر وقت نظر یا عقیده ام رو گفتم گفتند اینجا سایت خانوماست و نظر سیاسی نده 😐و جالب اینجاست خودشون تاپیک سیاسی میزنن و هر حرف سیاسی که در جهت  فکری خاص هست میزنن و عقیده و نظر میدن🙄 ، به امید روزی که هر گرایش فکری مذهبی و سیاسی که داریم بتونیم حرفمون رو بزنیم بدون ترسیدن و تهدید شدن و انگ های مختلف🙆‍♀️🌺🌷❤
نازلو عزیزم درکت میکنم همه ی ماها این لحظات رو داشتیم و راهی جز ، صبور بودن نداریم منم شوهرم احساس میکنم بیشتر که ناراحت خودش باشه برای من نارراحته،از درموندگیشونه که این حرفو میزنن ولی ای کاش نگن چون آدمو یه جورایی ناامید میکنن و فقط میخوان فشار رو از رو خودشون بردارن
از ما اگر بتی شکست بت های تازه جاش نشست، تو این سایت هر وقت نظر یا عقیده ام رو گفتم گفتند اینجا سایت خانوماست و نظر سیاسی نده 😐و جالب اینجاست خودشون تاپیک سیاسی میزنن و هر حرف سیاسی که در جهت  فکری خاص هست میزنن و عقیده و نظر میدن🙄 ، به امید روزی که هر گرایش فکری مذهبی و سیاسی که داریم بتونیم حرفمون رو بزنیم بدون ترسیدن و تهدید شدن و انگ های مختلف🙆‍♀️🌺🌷❤
آره خیلی بهترم فاطیماجون دارم کارهایی که تو این یکسال نتونستم انجام بدم انجام میدم و به خودم میرسم کی میری تو سیکل فاطیما؟ آی یو ای میخوای انجام بدی یا آی وی اف؟
عشق زیبای عزیزم حس دلشکستگیم همون حسی که هممون متاسفانه تجربه کردیم..ولی من امیدم به خداس...بقول سارای عزیزم همسراممون بخاطر ما ناراحتن و با گفتن این حرفا انگاری بارو کامل رو دوش ما میذارن ...که تحملش واقعا سخت... عشق زیبا عزیزم من 3 مرحله ای.یو انجام دادم که نشد...شاید یکی از علتایی که ی کوچولو ناامید شدیم همین باش. انگار تازه متوجه شدیم که راه سخت و باید صبوری کرد و تلاش ...منم با خودم عهد کردم که تموم تلاشمو انجام بدم و مطمئنم خدا هوامونو داره....
سارای عزیزم بهترین کارو انجام میدی..اتفاقا منم دارم کارایی رو انجام میدم که ی روزایی دوس داشتم بعد از بچه دار شدنم انحام بدم..ولی فک میکنم فرصت خوبیه که واس تحدید روحیمونم که شده بخودمونم برسیم..البته کنار تلاشی که واس بچه دار شدن انجام میدیم...
راستی سارای عزیزم شما که با دکتر ایز کار درمانتو انجام دادی بنظرتون چطور دکتریه؟؟؟؟من بین دکتر میر و ایز موندم
نازلو اوایل که میرفتم پیشش به نظرم نچسب بود ولی در کل خوبه نمیدونم میدونی یا نه، خانمش هم پیشش کار میکنه، کنارش هم آزمایشگاه هست
یه چیزی که من در مورد مطبش دوست ندارم اینه که فضای خصوصی نداری موقع انتقال و چندین تخت کنار همه و بقیه هم هستن، البته یه خوبی داره که میبینی تعداد زیادی همدرد داری
ولی خوب بعضی وقت ها ممکنه دکتر یه چیزی بگه که
شاید نخوای بقیه بشنون
یعنی همدیگه رو میبینیم