2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155826 بازدید | 10472 پست
نی نی جون دخملی چطوره؟؟کی میری واسش یه داداش یا خواهر بیاری؟؟؟ ما منتظریم بیا با هم بریم تو سیکل نفس جون با تو هم هستما
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گل یخ جون مشکلتون چیه؟؟؟ بیوبسی کرده همسرتون؟؟
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
فاطیما جون و یاس گل جان از پاسختون ممنونم فقط این کمر رو با چی باید چرب کنیم؟ روغن زیتون اینا بزنیم یا کرم معمولی؟
«پناه»؛ میبرم «به خدا»، از عـیبی که؛ «امروز» در خود می بینم، و؛ «دیروز»؛ «دیگران را» به خاطر، «هـمان عیـب»؛ ملامت کرده ام. محتاط باشیم؛ در «سرزنش»؛ و «قضاوت کردن دیگران». وقتی؛ نه از «دیروز او» خبر داریم؛ نه از «فردای خودمان».
آرامش جون روغن سیاه دونه هم عطاری ها دارن هم داروخونه قیمتش حدود پنج تومن بود فک کنم شیشه کوچولوه کامل دور کمر رو شکم هم تا نزدیک به ...... بمال دور تا دور پهلو
الهی مرا  آن ده که آن به 
خوردن نشاسته رو دست کم نگیر حتما وقتی خواستی بیفتی راه تو خونه بخور یکی دو ساعت قبل آیو . شاید بهم بخندین ولی موقع تزریق آیویی که برام مثبت شد خودم حس گردم چیزی جهنده مث یه مار از رحمم کشید بالا وهمون بار مثبت شد .
الهی مرا  آن ده که آن به 
نه زکریاجون. میگه حداقل یه دونه اسپرم باید باشه.خانمها اگر همسراتون دارن حتما برین پیشش. قول میدم نتیجه میگیرید. البته میگه سه ماه باید مصرف کنن. من دو تا از اشناهام فیبروم خییلی بزرگ داشتن یک هفته بعد از مصرف 18 روزه دارو دفع شد. اگر نمیدیدم باورم نمیشد. بهشون گفته بودن فقط باید عمل بشن
سلام صبح همه به خیر یاس گل جون دخملامون هنوز خیلی کوچولو هستن . ان شالله دو سه سالشون بشه بعد . بچه داری در عین شیرینی بسی سخت هست حتی برای ماها که زمانی به نظر میومد جز محالات باشه ان شالله خدا معجزه های زندگی همه منتظرا به خصوص دوستای گل اینجا رو زود براشون بفرسته
راستش بچه ها الان یه چیزی به ذهنم رسیده گفتم بهتون بگم الان که همه واسطه ها رو می شناسیم تو بیمارستان های مختلف اون دوستانی که می خوان ای یو کنن و مدتها منتظر برگشت دکتر چ نمیشه یه کنکاشی کنین با همین واسطه های عوض میکرو برین ای یو؟ بدون اینکه دکتر بخواد بفهمه. تهران واسه خیلی ها بهتره تا ک.
نیلی جون تو تهران فعلا فقط دکتر واسه ای وی اف میشناسیم خواستی واست میفرستم
واقعا نی نی ٩٢ جون،داشتن یه نی نی واسم مثل یه ارزوی دست نیافتنی میمونه تو ذهنم نمیگنجه،فکر کنم معجزه لازمم
خدا حفظشون کنه،اما به من ربطی نداره یالا بیاین تو سیکل