2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155826 بازدید | 10472 پست
فاطیما جون خودمم هلاکشم
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
خوب فاطیما جون بستن کمرو توضیح داد فقط یه نکته دیگه اینکه بعد انتقال سعی کنین کمتر از ادویه استفاده کنین زعفرون و جگر هم کلا بعد انتقال ممنوع
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

سارا جون خدارو شکر که خودش دلتو اروم کرده میدونم خیلی سخته اما اینم متاسفانه سر راه خیلی سخته ماست امیدوارم روزای خوبی در پیش داشته باشی مطمئن باش روزای قشنگ مادرانگی ما هم میرسه
سارا جون مربای به هم خوبه و البته شیر سویا روزای اول انتقال اگه میتونی نون جو و سفیده تخم مرغ بخور بازم چیزی به ذهنم رسید میام مینویسم واست اها کیسه اب گرم هم ببر باهات اگه امپول پروژسترون میزنی ده دقیقه بعد تزریق بزار روی باسنت که جاش سفت و دردناک نشه نمیخواد زیاد داغ باشه ها،خودتو نسوزونی موفق باشی عزیزم منتظر خبرای خوبت هستیم😘
سلام سلام .... در ادامه تایید صحبتهای یاس گل جون روز اول و دوم بعد انتقال ایستاده دستشویی برین چنتا از دوستام که مثبت شدن میگن این موثره چون فشار به آدم نمیاد گرچه من تموم اون کارا رو مو به مو انجام دادم ولی خدا نخواست ان شاءالله که خدای مهربون چراغ خونه هامونو به زودی روشن کنه
الهی مرا  آن ده که آن به 
ساراجون امروز یک کلیپ دیدم از دکتر روازاده. میگفت علت تاخیر در تشکیل قلب جنین به خاطر حافظه قوی بچس. تو رو خدا یکم صبر کن. میگفت عجله نکنید برای سقط. میتونید برین تو سایتش و دانلود کنید
از خودم بگم که رفتم پیش دکتر ط. به خاطر منفی شدنام چندتا آزمایش نوشت. آزمایشام یک میلیون و 400 شد. بهم گفت جنین ندارم و باید از اهداکننده بگیرم. واسطه به اسم خانم متقی بیمارستان آبان باید پیدا کنه. هزینه اهداکننده و عملهاشو و دارو و واسطه 10 میلیون و 500. به غیر از داروهای خودم و هزینه انتقال و فریز برای منی که تا الان 17 میلیون خرج کردم خیییییییییییلیه
دوستان اینجا کسی هست خدایی نکرده مشکل فیبروم. کیست یا چسبندگی داشته باشه. اگر دارید بهم بگین کمکتون کنم. خدا رو شکر خودم ندارم. اما دو تا از آشناهام نتیجه گرفتن. یک ماما قدیمی پیدا کردم عالیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی
سلام صبح بخیر ممنونم از اسقبالتون دوستان. امیدوارم که خدا اونی که صلاحمونه برامون مقدر کنه. راستی دوستان من دوساله که زیرنظر طب سنتی هستم.بیچاره شوهرم خیلی اذیت شد. زالو درمانی سه مرحله. چندبار حجامت کردن. اانواع داروهای قوی. هیچ افاقه ای نکرد