الهی ... نگاهی... می خواهم مادر شوم چشیدن لذتی دیگر از زندگی لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرم
الهی ... نگاهی...
🙏🚼🙏
می خواهم مادر شوم
🌹
چشیدن لذتی دیگر از زندگی
🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند
می خواهم مادر شوم
🚼
می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم
🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌
می خواهم مادر شوم
چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼
چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو
🚼
خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما
👪💑
می خواهم مادر شوم
م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا
خداوندا
مهربانی
آرامش
دلدادگی
و رحمتت
را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
دوستای گلم نی نی ٩٢ جون راست میگه مخصوصا واسه کسایی که تهران رفتن واسشون اسونه حتما دکترای زیادی هستن تو تهران که انجام میدن اما ما نمیشناسیمشون اصلا نمیریم دنبالش که بشناسیم ولی حتما واسطه ها میشناسن حالا که دکترایی که باهاشون میریم تو سیکل محدودا و گاهی نیستن بهتره از واسطه ها اس بگیریم و بریم پیش دکتری که میخوایم یا از واسطه بخوایم ببرتمون مطمئن باشین حتما میشناسن مخصوصا واسه کسایی که شرایط ایو ای را دارن و چند وقته منتظر دکتر هستن
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم...
خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت
تو خود بهتر میدانی
معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام بر دوستان خوبم....به دوستان مهربونم تبربک میگم که تایپکو از سوت و کوری در اوردین..واقعا دلم میگرفت وقتی دیدم انگاری خبری نیس از بچها.. من شرایطشو دارم ولی نمیدونم چرا حسشو ندارم...بچها افتادم دنبال کارای زیبایی..حوصله کارای درمان واس بچه رو تدارم...وووای چ بددد..یکم منو دعوا کنید
بچه ها ی دکتری تو تهران بهم کفت اکه نامه دادگاه داری برات ای یو ای انجام میدم حالا میخواید برید پیشش بپرسید زیر زبونشو بکشید ببینید انجام میده واقعا یا نه
مهرسا جون خب عالیه که خودتون اهدا کننده دارین یه ویزیت اولین مقدمه هست برای این کار اونم بعد از ویریت یکسری آزمایشات رو از اهدا کننده میگیرین و ..... فرد اهدا کننده قبل از هر چیزی باید یک امین و راز دار باشن
سلام ممنون می شم مشخصات دکترایی که ای وی اف می کنن در تهران رو بهم بگید و اینکه دکترایی که اس اهدایی انجام می دن من نه واسطه می شناسم نه دکتر خوب لطفا راهنماییم کنید و اینکه متوجه نشدم چرا دکترا تهران ای یو ای انجام نمی دن
فاطیما خانم مردم دور از جون شما خیلی بیکارن و دنبال سوژه و دلیلی برای حرف در اوردن شاید همه ماها مشکل حرف مردم و نداشتیم خیلی راحت و بی دردسر در کنار همسرانمون زندگی می کردیم 😔