2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155826 بازدید | 10472 پست
دوستای گلم نی نی ٩٢ جون راست میگه مخصوصا واسه کسایی که تهران رفتن واسشون اسونه حتما دکترای زیادی هستن تو تهران که انجام میدن اما ما نمیشناسیمشون اصلا نمیریم دنبالش که بشناسیم ولی حتما واسطه ها میشناسن حالا که دکترایی که باهاشون میریم تو سیکل محدودا و گاهی نیستن بهتره از واسطه ها اس بگیریم و بریم پیش دکتری که میخوایم یا از واسطه بخوایم ببرتمون مطمئن باشین حتما میشناسن مخصوصا واسه کسایی که شرایط ایو ای را دارن و چند وقته منتظر دکتر هستن
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام بر دوستان خوبم....به دوستان مهربونم تبربک میگم که تایپکو از سوت و کوری در اوردین..واقعا دلم میگرفت وقتی دیدم انگاری خبری نیس از بچها.. من شرایطشو دارم ولی نمیدونم چرا حسشو ندارم...بچها افتادم دنبال کارای زیبایی..حوصله کارای درمان واس بچه رو تدارم...وووای چ بددد..یکم منو دعوا کنید
مهرسا جون خب عالیه که خودتون اهدا کننده دارین یه ویزیت اولین مقدمه هست برای این کار اونم بعد از ویریت یکسری آزمایشات رو از اهدا کننده میگیرین و ..... فرد اهدا کننده قبل از هر چیزی باید یک امین و راز دار باشن
الهی مرا  آن ده که آن به 
سلام ممنون می شم مشخصات دکترایی که ای وی اف می کنن در تهران رو بهم بگید و اینکه دکترایی که اس اهدایی انجام می دن من نه واسطه می شناسم نه دکتر خوب لطفا راهنماییم کنید و اینکه متوجه نشدم چرا دکترا تهران ای یو ای انجام نمی دن
فاطیما خانم مردم دور از جون شما خیلی بیکارن و دنبال سوژه و دلیلی برای حرف در اوردن شاید همه ماها مشکل حرف مردم و نداشتیم خیلی راحت و بی دردسر در کنار همسرانمون زندگی می کردیم 😔