2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155826 بازدید | 10472 پست
یلدا عزیزم ان شاء اله زوتر مشکلت حل شه..زندگی متاهلی اگه خود مرد تو زندگی نباشه انگار تعطیلی...منم همسرم راه دور و بیشتر روزا تنهام..فک کن 1 ماهی کلا تنهام...سخت ..هنوز بعد از چندین سال عادت نکردم..حتی خسته ترم شدم..ولی چاره ای نداریم..انگار خدا هدفش از خلق من یکی این بوده که صبور که بودم صبورترم کنه...
سلام بر یاران قدیمی ودوستان جدید من بعداز ششماه اومدم سرکار از خودتون یه خبری بهم بدین نتوستم صفحات قبلو بخونم اینمدت خیلی به یادتون بودم
خدایا! امروز زندگیم را دردستان توانمندت قرارمیدهم وبه تو توکل میکنم که چراغ هدایتگر راهم باشی....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام عزیزانم ... چطورید؟ به نانا جون تبریک میگم برای سارای عزیزم ناراحت شدم امیدوارم خیلی زود بارداری سلامتی رو تجربه کنه. کمابیش خوندم شاید چیزی رو جا انداختم بهم گوشزد کنید. خوبید همگی؟ یه مدت اصلا حالم خوب نبود حوصله هیچ چیزی و هیچ جایی رو نداشتم ببخشید سر نزدم. امیدوارم همگی خوب باشید
«پناه»؛ میبرم «به خدا»، از عـیبی که؛ «امروز» در خود می بینم، و؛ «دیروز»؛ «دیگران را» به خاطر، «هـمان عیـب»؛ ملامت کرده ام. محتاط باشیم؛ در «سرزنش»؛ و «قضاوت کردن دیگران». وقتی؛ نه از «دیروز او» خبر داریم؛ نه از «فردای خودمان».
سلام بچه ها من روز شنبه انتقال دارم چه پیشنهادی دارین برای قبل و بعد از انتقالم,یعنی چکار کنم بهتر نتیجه بگیرم
تبالاخره تیکرو گذاشتم ,انشالله همه بچه های نی نی سایت این تیکرو بگذاران و فقط برا ی سوالهای بارداری اینجا بیام 
سلام چقدر خلوته اینجا،بابا بیان گپ بزنیم تا بین خط به خط نوشته هامون امید جاری بشه
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
فاطیما چه خبر؟؟در چه حالی؟؟
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
ارامش جون انشااله خوب باشی همیشه،تو چه کار کردی؟؟حالا در چه مرحله ای هستی؟؟
خیلی ناراحت شدم برای سارا جون انشااله خدا دلشو اروم کنه این راه همش سختیه و استرسو درده انشااله خدا خودش عاقبت هممون رو خیر کنه
گل یخ جون عزیزم به جمع ما خوش اومدی امیدوارم بتونیم مرحم دردت بشیم و کمکت کنیم تا انید رو به خونت ببری عزیزم تو مشهد جایی که جنین بدن بلد نیستم اما اگه بخوای اس اهدا واسه ایو ای هست اگه تصمیمت به جنینه اولین قدم گرفتن نامه دادگاه هست مراکز و دکترای زیادی تو تهران واسه اینکار هست هزینه ها هم متغیره از ٤-٥ میلیون تا ١٥ واسه جنین دیگه بستگی به خودتون داره که چه شرایطی مدنظرتون باشه و کجا بخواین برین
سارا جون حتما این چند روز شکمو کمرتو چرب کن و ببند تا گرم باشه شب انتقال نزدیکی بعدم چرب کردن و بستن صبحم پاشو دوش بگیرو برو برای انتقال بعد از انتقال یه لیوان دوغ بخور روزی یه لیوان شیر سویا و یه قاشق نشاسته ،انجیر خیس کن هر شب بعد صبح ناشتا بخور ٥ دونه واسه جلوگیری از یبوست میتونی از امشب بخوری کاهو زیاد بخور واسه جلوگیری از یبوست عالیه اگه شکمت کار نمیکرد اصلا به خودت فشار نیار تا جایی که میتونی برو دسشویی فرنکی مخصوصا سه روز اول ببخشید پراکنده نوشتم اگه چیزه دیگه هم یادم اومد واست مینویسم دست پر برگردی انشااله موقع انتقالم توکل به خدا و خوندن ایت الکرسی فراموش نشه هیچی بهتر از یاد خدا تو اون لحظه دلتو اروم نمیکنه موفق باشی عزیزم
سلام مجدد گل یخ جان خوش اومدی به جمع ما امیدوارم خانومها مثل همیشه بهتون بهترین راهنمایی رو بدن. یاس گل تو چرا اینقدر خوبی؟ ها ؟ واقعا امید میدی به این کلبه کوچیک ما. راستش ما خوبیم شوهرم این ماه ماموریت و نمیرسه برای آی یو آی اقدام کنیم انشالا از ماه بعدش فعلا دو ماهی الافم. اما خدا خیرت بده من جریان کمر بستن و اینا رو نمیدونستم. نوشته بودی شب قبل نزدیکی کنیم شوشو من که آزواسپرمه آخه نزدیکی چه فایده ای داره؟ دکتر من بهم گفت بعد از آی یو آی برید خونه و سعی کن کنار همسرت چند تا ارگاسم خوب داشته باشی که اسپرم ها پمپ بشن به همه جای رحم. و گفت تا ده ساعت بعدش فعالیت سنگین نکن. همین و بس. اما از خیلی ها شنیدم میگن نوشیدنی نشاسته بنوشید پاستا ماکارونی بخورید و آب زیاد بنوشید
«پناه»؛ میبرم «به خدا»، از عـیبی که؛ «امروز» در خود می بینم، و؛ «دیروز»؛ «دیگران را» به خاطر، «هـمان عیـب»؛ ملامت کرده ام. محتاط باشیم؛ در «سرزنش»؛ و «قضاوت کردن دیگران». وقتی؛ نه از «دیروز او» خبر داریم؛ نه از «فردای خودمان».
2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز