الهی ... نگاهی... می خواهم مادر شوم چشیدن لذتی دیگر از زندگی لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرم
الهی ... نگاهی...
🙏🚼🙏
می خواهم مادر شوم
🌹
چشیدن لذتی دیگر از زندگی
🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند
می خواهم مادر شوم
🚼
می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم
🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌
می خواهم مادر شوم
چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼
چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو
🚼
خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما
👪💑
می خواهم مادر شوم
م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا
خداوندا
مهربانی
آرامش
دلدادگی
و رحمتت
را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
یاس گل جان واسه میکرو داری پیش کی میری عزیزم منم تعریف دکتر اقصی رو شنیدم دکتر گرونیه من یه خانومی رو دیدم که میگفت عالیه میره پیشش شوهرش مشکل زیادی نداشت خودش هم کم سن بود اما کیست تخمدان داشت و دو تا انتقال داشت که نگرفته بود تعداد زیادی هم جنین داشت اما با دو یا سه تا انتقال باردار نشده بود پیش اقصی لاپرا کرده بود و همین طور ای وی اف با این حال اصلا دوست نداشت دکترش رو عوض کنه و دوست داشت با اقصی ادامه بده
خوب بهتره نامه دادگاه رو داشته باشیم که خیالمون راحت باشه اخه ضرری نداره اولین مرحله ای که من دوست داشتم برم گرفتن نامه بود که انجامش دادیم خیلی خوب شد برام چون اگه نگرفته بودم الان همسرم واسه گرفتنش همراهیم نمیکرددوستان من فکر میکنم از نظر حقوقی به نفعمون باشه
بادام جون بجز ایو ای همه دکترا واسه اس اهدا نامه میخوان بعضی مراکز مثل ابن سینا واسه اس نمیخواد اما واسه جنین هیچ جا رو پیدا نمیکنی که بدون نامه قبول کنن پس اگه قصدت ایو ای نیست در اولین فرصت نامه رو بگیر خیلی به نفعت هست دادگاه در هر شرایطی پشت شما و خانوادتونه
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم...
خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت
تو خود بهتر میدانی
معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
دکتر اقصی خیلی دکتر خوبیه هزینه هاش توی بیمارستان مهر تقریبا با بقیه دکترا یکیه فقط اینی که چون مرده خیلی جسورانه تره تو دارو و کارای درمانی خانوما محتاط ترن
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم...
خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت
تو خود بهتر میدانی
معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
سارای عزیزم بیا و ی خبری از خودت بده... دوستان منم با وجود عکس رنگی سالم و شرایط خوب و سه بار آی.یو ناموفق با دکتر مس نمیدونم چکار کنم..واقعن سر دوراهیم...اول تصمیم با آی.یو داشتم ولی الان که فکرشو میکنم میبینم واس آی.یو خییلی دارو مصرف کردم و جواب نگرفتم...از طرفیم میگم برم سراغ میکرو با ی دکتر خوب تو تهران...ولی خوب دوری راه هس ...بعدشم شرایط بارداری با میکرو خیییلی سخت تر از ای.یو.. با توجه به این شرایط سنیم اینه که سر دوراهیم...
سارا عزیزم ان شاء اله موفق باشین و راهی رو که انتخاب کردین دلتونو شاد کنه..عزیزم من اصلا مشتاقو دوس ندارم..و از طرفی همسرم با جنین موافق نیستن و ما دوس داریم که حداقل با شرایط پیش اومده نیمی از بچه از خودمون باشه...واس همین مشتاق آی.یو که انجام نمیده..و میکرو هم انجام نمیده..فقط جنین اهدایی...جالبش اینجاس من قبل از اینکه اصلا بدونم مشکل داریم دکترم خانم شاکریان بوده..از دکترای کلنیک که به نظر دقتشون از بقیه دکترای کلنیک بهتر...من با احمدی ویزیت شدم که اصلا دیگه هوش و حواسش مثل اول نیس..با کلانتریم همینطور و بنظر من بر خلاف اینکه ادعا میکنن خییلی با دقت ولی خییلی پشت گوش انداز...و دقیقا یکی از اشناهامون 23 سال بیمارشون بودن و بخاطر بی دقتی این دکتر با وجود نداشتن مشکل هنوز صاحب بچه نشدن... دکتری که آی.یو انجام دادم دکتر مس که ایشونم از دکترای کلنیک..که خدا داند واس ی ای.یو ساده من بیش از 150 تا امپول هورمونی مصرف کردم و ایشونم تو درمان آخرین راهو انتخاب میکنن حتی با وجود نداشتن مشکل.... ولی خوب عزیزم خیلیا بودن که خدا بهشون کمک کرد و تو همین کلنیک مشتاق صاحب فرزند شدن و من از خدای خوبم میخام که خدا بهترینو قسمت کنه...
سارای عزیزم ممنون....ان شاء اله برای شما و همه دوستان منتظرم.... یلدا عزیزم حالت چطوره؟؟اوضاعت رو به راه شد؟؟؟ ممنون که خبر دادی واس سارای عزیزم...عزیزم واقعا سخت..خود من وقتی منفی میشدم خیییلی ناراحت میشدم وای به حال دوست عزیزم سارای خوبم که با تمام ناامیدی راهی واسش باز شد و امیدی درونش زنده...ولی عزیزم خدا بزرگ و صبرش زیاد باید صبور باشیم ..بالاخره ی روزی ام خدا لطفشو شامل حال ما میکنه و دستمونو میگیره...هر موقعی که دلم میگیره ناخوداگاه یاد بچهای گروه می افتم و واس هممون دعا میکنم ..ان شاء اله خدا دلمون شاد کنه و عاقبتمونو بخیررر..