2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155826 بازدید | 10472 پست
گیسو جون این نشونه سردی خفیف رحم یا تنبلی خفیف تخمدان هست میتونی گرمی بخوری وپیاده روی کنی اما موضوع مهم اینه که تنبلی واسه ما که میخوایم ایو ای و ای وی اف کنیم خیلی تاثیرش کمه مخصوصا وقتی پری منظمه فقط خون یکم تیرس زیاد نگران نباش
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الی جون یه عطاری پیش ما گفت میارم واست کیلویی ٣٦٠
من عطاشو به لقاش بخشیدم😁 راستی گفت واسه اقایونه و تو تعدادو تحرک اس معجزه میکنه
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
۳۶۰کجا و هشت تومن‌ فاطیما کجا من امروز عطاری های خودمون بپرسم ببینم دارن یا نه؟!!!
الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
سلام دوستای مهربونم خیلی خیلی ممنونم از لطف و محبت همتون ان شااله به زودی قسمت تک تک تون بشه. من زنگ زدم به دکتر و بهم گفتن ده روز دیگه بیا برای سونوی قلب. میشه تقریبا 35 روز یعنی هفته 5. ولی مگه قلب تو این زمان تشکیل میشه؟
نانا جون تو ای وی افیا تا اخر هفته هفت جا داره اما هستن که هفته ٥ صدای قشنگ قلب نی نی شون رو میشنون بستگی داره که جنین چند روزه باشه موقع انتقال برو حتما انشااله صدای قلبشو میشنوی اگرم نشنیدی مهم نیست الکی استرس نگیری همین قدر که جای جنین و تعدادشونم مشخص بشه عالیه راستی بتاتو تکرار نکردی؟؟
بادام جون دکتر اقصی خیلی دکتر خوبیه بیمارستان مهر میاد تقریبا ٦٠ سالش بیشتره کلی سابقه و البته علم به روز داره واسه مطبش مهر و فروردین نوبت میده فقط اما یه روزایی هم بیمارستان مهر میشینه ولی نمیدونم چه روزایی میتونی بری بپرسی
مرسی یاس گل و نانا عزیز ما یکی از اشناهامون بعد١٥ سال با دکتر اقصی بچه دار شد من شنیدم اگه معرفی نامه از یه دکتر دیگه ببری بهت زود وقت میده نمیدونید نامه میخواد یا نه؟من نامه ندارم
سارا کم پیدایی؟؟بیا بگو چه خبرا
نه نانا جون وقتی بتا خوبه لازم نیست پرسیدم ببینم تو رفتی یا نه
بادام جون فکر کنم بیمارستان بری زود میتونی بری پیشش دکتر نصر هم خیلی خوبه خیلی با حوصلس با دکتر اقصی تو یه مطب هستن اگر رفتی بیمارستان اما نشد بری پیش اقصی برو پیش نصر هم میتونی با خودش ادامه بدی هم میتونی ازش نامه بگیری واسه اقصی بچه ها تو بیمارستان مهر خیلی راحت میتونین جنین با کیفیت بدون دردسر بگیرین اگه جنین میخواین حتما بهش فکر کنین