2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155826 بازدید | 10472 پست
بعد اینکه نشاسته رو چقد و چطوری بخورم آخه یه بار تو آب جوش حل کردم نتونستم بخورم حالت تهوع بهم دست میداد,
تبالاخره تیکرو گذاشتم ,انشالله همه بچه های نی نی سایت این تیکرو بگذاران و فقط برا ی سوالهای بارداری اینجا بیام 
سارا جون با روغن زیتون یا سیاه دونه،که روغن سیاه دونه خیلی بهتره
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم نشاسته رو باید با اب سرد حل کنی،یک لیوان اب و یه قاشق غذاخوری نشاسته اب نمیخواد یخ باشه ها اب با دمای اتاق هم نشاسته رو حل میکنه
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
چیزای نشاسته دار بخور وسوپ جو
ارامش جون عزیزم خوبی از خودته فقط خودمون میدونیم چقدر سختی میکشیم و فقط خودمون میتونیم بهم کمک کنیم قبلا هم خیلی از دوستا دست منو گرفتن منم تا میتونم به جاش دوستای دیگه رو راهنمایی میکنم تا انشااله این غصه زود از دلشون در بیاد
ارامش جون درسته همسرامون ازو هستن اما مایع منی مواد مغزی زیاد داره واین باعث نرمال شدن محیط رحم و نزدیک شدن شرایط به بارداری طبیعی میشه واسه این میگن نزدیکی خوبه مخصوصا تو ایو ای
چقدر جالب من هیچ کدو از اینا رو نمیدونستم اصلا ازت واقعا ممنونم کمر و با پارچه ببندیم یا شال؟
«پناه»؛ میبرم «به خدا»، از عـیبی که؛ «امروز» در خود می بینم، و؛ «دیروز»؛ «دیگران را» به خاطر، «هـمان عیـب»؛ ملامت کرده ام. محتاط باشیم؛ در «سرزنش»؛ و «قضاوت کردن دیگران». وقتی؛ نه از «دیروز او» خبر داریم؛ نه از «فردای خودمان».
سلام به همگی توصیه های یاس گل واقعا مفید هست آرامش میتونی با کیسه نایلون بزرگا هست بلند قیچی بزن با هر چی راحت بودی من خودم با این دور کمرمو بستم کامل دور تا دور شکم و پشتتو چرب کن که اینجا وظیفه همسر جان هست ؛خوبه کمرو رحم رو گرم میکنه برای نشاسته هم اگه کسی طعمشو دوس نداره یه ق شکر بزنه خوب میشه سوپ مرغ و جوجه کباب خوبه حسابی بخورید و بیاشامید 🍶🍗🍏🍅
الهی مرا  آن ده که آن به 
سلام بر همه دوستان خویم..خداروشکر که هستین..چن روز بیخبر بودیم از همتون..واقعا دلم گرفت...باورتون میشه این تایپیک ی جورایی امیدمون شده...البته واس خود من که اینطور شده... امیدوارم همگی حاجت روا شین و هیچ وقت هیچ چیز ناراحتتون نکنه..
فاطیما عزیزم من این ماهو فرصت داشتم ولی واقعا حس و حالشو نداشتم...گذاشتم واس ماه دیگه..نمیدونم چرا این ماه اینقده بی حوصله شدم...
فکرشو که میکنم واقعا امتحان سختی شدیم..ان شاء اله خدا خودش دستمونو بگیره و انگیزشو بهمون بده...واس بچه دار شدنمونم باید انگیزه داشته باشیم و فقط تلاش کنیم..انگار عادت کردیم که واس هر مرحله زندگیمون کفش آهنی داشته باشیم..متکه دیگه طوری شدم اگ ی کوچولو آزامش داشته باشم ترس برمیداره
سلام به همگی
ممنونم بابت همدردیتون،
واقعا نمیدونم چی بگم، ولی الان چند روزه خوبم آرامش
عجیبی دارم و فعلا بیخیالش شدم، البته تا چند ماه هم نمیتونم اقدام کنم و دلمم واقعا نمیخواد اصلا، وقتی یاد اصفهان میافتم حالم بد میشه یاد اون تخت، اون درد
الان دارم به خودم میرسم و یه سری از کارهایی که میخواستم بعد از بچه داشتن انجام بدم
از ما اگر بتی شکست بت های تازه جاش نشست، تو این سایت هر وقت نظر یا عقیده ام رو گفتم گفتند اینجا سایت خانوماست و نظر سیاسی نده 😐و جالب اینجاست خودشون تاپیک سیاسی میزنن و هر حرف سیاسی که در جهت  فکری خاص هست میزنن و عقیده و نظر میدن🙄 ، به امید روزی که هر گرایش فکری مذهبی و سیاسی که داریم بتونیم حرفمون رو بزنیم بدون ترسیدن و تهدید شدن و انگ های مختلف🙆‍♀️🌺🌷❤