2821
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155826 بازدید | 10472 پست
سلام دوستان خوبید به به مامان داریم اینجا به سلامتی و خوشی باشه نانا خانم ایشالله به سلامتی بار تو‌زمین بزاری عزیزم جونم بهتون بگه فاطیما جوون خیلی خوبه رنگ‌ پری قرمز روشن باشه و حجم هم خوب باشه هرچی به تیره ای بزنه رحم سرده من که فکر میکنم بابت. گرده نخله ...اون خیلی طبعش گرمه دوستان سوال دارم امگا ۳رو چطور مصرف میکنن چقدر تاثیر داره ؟!!
الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

فاطیما جان چطور گرده نخل پیدا کردی ؟!!
الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
سلام الی جون شما کجا اینجا کجا نبودی خواهر عرض شود که نخل خرما رو از عطاری بگیر مث پودر زنجبیل هست رنگش یه ق ازاونو با دو ق عسل و دو ق پودر نارگیل قاطی کن دل ناشتا یه ق مربا خوری نوش جون کن
الهی مرا  آن ده که آن به 
الان دارن بو خاصی نداره ؟!!!شما چند گرفتی
عزیزااااااااانم مزه خاصی نداره راحت میتونین بخورین یه دارو گیاهی تو شهرمون داده بود گفت واسه کیفیت تخمک خوبه حتی میگن مردهای نابارور هم بارورررر میشن آندوی منو که بالا برد نفع نداشته باشه ضرر هم نداره با پودر نارگیل که خودش داد شد 8تومن
الهی مرا  آن ده که آن به 
بچه ها امگا سه رو چطور مصرف میکنن کسی اینجا نخورده
فاطیما جون اخه دکتر چ که تا چند ماهه دیگه میاد منم شرایط تو رو دارم چند ماهه منتظرم اینا که داره میره سالهای عمرمونه اونم ما که شرایط حساس سنی داریم من که دیگه نمیتونم منتظر بمونم رفتم تو سیکل میکرو حتی اگه خدای نکرده هم نشه تا دکتر بیاد میتونم دوباره برم ایو ای به نظرم تو هم برو واسه انتقال حتی میتونی کنار جنین خودت یه دونه اهدایی بگیری یا حتی دوباره بری پانکچر به نظرم اگه حتما بنا رو به ایو گذاشتی میتونی بری پیش ایز
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
الی جون من میخورم یه روز درمیون،اگه چربی خونت بالا باشه نباید بخوری
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
2829
2828
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز