الهی ... نگاهی... می خواهم مادر شوم چشیدن لذتی دیگر از زندگی لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرم
الهی ... نگاهی...
🙏🚼🙏
می خواهم مادر شوم
🌹
چشیدن لذتی دیگر از زندگی
🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند
می خواهم مادر شوم
🚼
می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم
🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌
می خواهم مادر شوم
چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼
چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو
🚼
خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما
👪💑
می خواهم مادر شوم
م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا
خداوندا
مهربانی
آرامش
دلدادگی
و رحمتت
را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
نانا جون میشه بپرسم روز چندم پری انتقال دادی ؟ و اینکه آمپول آنوکساپارین قبل از انتقال میزدی اکه میزدی از کی ؟ دکتر برات قبل انتقال قرص سیندنافیل تجویز نکرد؟ ممنون میخوام ببینم علت منفی شدنم اینا نبوده ؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
فاطیما جان من تقریبا 30 روز بعد از آخرین پریودیم انتقال دادم یعنی باید فردای انتقال پریود میشدم چون ضخامتم کم بود دکتر استرادیول رو برام روزی 6 تا کرد. و آخرین سونو که تقریبا 24پریودی بود به 8 رسید که دکتر گفت میتونی انتقال بدی.عزیزم من هیچکدوم از این قرص و آمپول هایی که شما گفتی رو نداشتم. من فقط یدونه آمپول زولادکس زدم قرصام هم استرادیول اسپرین اسید فولیک بود و 5 روز قبل انتقال آمپول پروجسترون روزی یکی. خواهش میکنم فاطیما جان خوشحال میشم اگه بتونم کمکی کنم ان شااله که بزودی طعم مادر شدن رو بچشی عزیزدلم
ممنونم سارای عزیزم. راستی یه چیز دیگه من اول استرادیول خارجی میخوردم ولی بعد از سونوی اول تموم شد و دیگه خارجی پیدا نکردم و به جاش ایرانی با دوز بالاتر گرفتم و سونو بعد که ضخامتم خوب شد دکتر گفت حتما ایرانیش بهت میساخته
سلام ... نانا جون ممنون از اطلاعاتت من فک میکنم دلیل منفی شدنم اون قرص سیندنافیل بود که دکتر گفت چن شب داخل رحم بگذار عزیزم مراقب خودت باش دوستان منو تو دعاهاتون از یاد نبرین نمیدونم چرا دکی چ نمیاد خودم زنگ نزدم نمیدونم کی میاد چند بار مطبو گرفتم ح ندادن من فک میکنم زمستونا حامله میشم چون اون حاملگیام هر دو بهمن بودن