2821
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155826 بازدید | 10472 پست
نانا جون میشه بپرسم روز چندم پری انتقال دادی ؟ و اینکه آمپول آنوکساپارین قبل از انتقال میزدی اکه میزدی از کی ؟ دکتر برات قبل انتقال قرص سیندنافیل تجویز نکرد؟ ممنون میخوام ببینم علت منفی شدنم اینا نبوده ؟
الهی مرا  آن ده که آن به 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فاطیما جان من تقریبا 30 روز بعد از آخرین پریودیم انتقال دادم یعنی باید فردای انتقال پریود میشدم چون ضخامتم کم بود دکتر استرادیول رو برام روزی 6 تا کرد. و آخرین سونو که تقریبا 24پریودی بود به 8 رسید که دکتر گفت میتونی انتقال بدی.عزیزم من هیچکدوم از این قرص و آمپول هایی که شما گفتی رو نداشتم. من فقط یدونه آمپول زولادکس زدم قرصام هم استرادیول اسپرین اسید فولیک بود و 5 روز قبل انتقال آمپول پروجسترون روزی یکی. خواهش میکنم فاطیما جان خوشحال میشم اگه بتونم کمکی کنم ان شااله که بزودی طعم مادر شدن رو بچشی عزیزدلم
نانا جان مبارک باشه, مرسی از جوابت نفس جان,نفس جان شما حامله ای؟
تبالاخره تیکرو گذاشتم ,انشالله همه بچه های نی نی سایت این تیکرو بگذاران و فقط برا ی سوالهای بارداری اینجا بیام 
بچه ها من این ماه میخوام برم برا انتقال البته جنین اهدایی,اما بعد تموم شدن قرص ال دی پنج روز الان پریود نشدم نمیدونم چکار کنم
تبالاخره تیکرو گذاشتم ,انشالله همه بچه های نی نی سایت این تیکرو بگذاران و فقط برا ی سوالهای بارداری اینجا بیام 
ممنونم سارای عزیزم. راستی یه چیز دیگه من اول استرادیول خارجی میخوردم ولی بعد از سونوی اول تموم شد و دیگه خارجی پیدا نکردم و به جاش ایرانی با دوز بالاتر گرفتم و سونو بعد که ضخامتم خوب شد دکتر گفت حتما ایرانیش بهت میساخته
مرسی نانا جان انشالله شما هم نه ماه رو با موفقیت به سر ببری
نفس جان ببخشید این سوال میپرسم اهدایی بودن یا از خودتون بودن؟
سلام ... نانا جون ممنون از اطلاعاتت من فک میکنم دلیل منفی شدنم اون قرص سیندنافیل بود که دکتر گفت چن شب داخل رحم بگذار عزیزم مراقب خودت باش دوستان منو تو دعاهاتون از یاد نبرین نمیدونم چرا دکی چ نمیاد خودم زنگ نزدم نمیدونم کی میاد چند بار مطبو گرفتم ح ندادن من فک میکنم زمستونا حامله میشم چون اون حاملگیام هر دو بهمن بودن
الهی مرا  آن ده که آن به 
2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز