2821
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155850 بازدید | 10472 پست
حباب عزیز دلم واقعا پیامتو دیدم ناراحت شدم..عزیزم واقعا سخت...منو ببخش ولی نمیخای ی فرصت هم به خودت بدی و هم به همسرت...
عزیزم منم همسرم بیوپسی انجام ندادن و منم اصرای نکردم،با توجه اینکه مشکل ژنتیکی ندارن دکتر امیدوار بود که احتمالا وجود اسپرم هست ولی خب منم دوس داشتم که همسرم همراهی کنه و عملو انجام بده و حداقل اگه قرار بچه ای تو زندگی ما باشه از خود همسرم باشه که اونم دل ببنده ولی متاسفانه اصلا راضی نبود ..باورت میشه اصلا من ازشون نپرسیدم که چرا راضی نیست...ولی خیلی دلم میخاست که این کارو انجام میدادن...
باور کن وقتی در مورد اهدایی صحبت میکنیم میدونم که ته دلش اصلا راضی نیست ولی مجبور شده ...و جنین اهدایی رو که اصلا قبول ندارن و موافق نیستن...
حق بهت میدم که انتظار داشته باشی همسرت درکت کنه ..چون الان مشکل از همسرامون..باید درک کنن و کمک کنن و نهایتا در این مسیر ظاهرا پیچیده از بین بد و بدتر ،راهی رو انتخاب کنیم که زودتر این انتظار و استرس کشنده تموم شه و به سرانجام خوبی برسه.. ..عزیزم ی فرجه 1 ماه به خودت و همسرت بده ...و بعد تصمیم نهایی رو بگیر..امیدوارم خدا به دل منتظرت نگاه کنه و راهی که عاقبت بخیری شما در اون هستو سر راه هر دوتون قرار بده..
سلام خانما من همچنان منتظر برگشت همسرم هستم،تو این مدت زیاد فکرکردم راجع به زندگیمون همش با خودم کفتم طلاق میگیرم ارزش موندن نداره ولی همه فکر وذکرم اونه کلا زندگیم شده اون انقدر دلتنگم واسه زندگیمون درجریان هستید که ناراضی هستم از زندگیم،حتی جنین رو بخاطر خودش کوتاه اومدم امااا بدجوری همسرم تو قلبم گیر کرده دوست دارم بیاد اصلا من بچه نمیخوام فقط خودش رو میخوام امیدوارم خدا کمکم کنه😢

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

حباب جون شما تازه جواب منفی گرفتی تازه ناامید شدین مسلما واسه همسرت سخته پذیرشش بهش زمان بده پیش دکترای خوب ببرش واسه مشاوره بهش پیله نشو که همین الان تصمیم بگیر یا اهدایی یا میرم بزار خودش بخواد بزار خودش بگه یه زمانی بهش بده تا فکر کنه خودشو اماده کنه دلش قبول کنه این مدت اصلا راجع به این موضوع حرف نزن فقط بهش محبت کن حباب جان شاید هم هنوز واسش امیدی باشه ببرش پیش دکترای خوب اخه اینجا داشتیم که فقط با چند تا اس ضعیف مادر شد ضمن اینکه روشای جدید برای موفقیت میکرو پیدا شده
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
دوستای خوب و مهربونم دلم واسه همتون تنگ شدهحباب جان شوهر منم خیلی امیدوار که خودمون بتونیم بچه دار بشیم و هر روز از رویاهاش واسم میگه ولی منم مث تو امید ندارم قرار بود ۳ ماه داروهاشو مصرف کنه الان یک ماهش گذشت ۲ ماه دیگش مونده میخوام تو این دو ماه صبوری کنم و بهش فرصت بدم که یه وقت خدای نکرده بعدا پشیمون نشم.توام یکم به شوهرت فرصت بده میدونم خیلی سخته ولی دیگه چاره ای جز این نداریم عزیز دلم.
باز میشه این در...صبح میشه این شب..صبر داشته باش......
من مشاور قدیمی مرکز ناباروری صارم رو بشدت توصیه میکنم! خانوم دکتر نسرین میرزائی این زیر هم بیوگرافی کوچولو و اطلاعاتش رو میگذارم! برای دوستان خارج از تهران و ایران هم مشاوره تلفنی دارن= من دکتر نسرین میرزایی روانپزشک فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی تهران هستم. در شهر گرگان مرکز استان گلستان بدنیا آمدم و از سالهای کودکی و نوجوانی به روانشناسی علاقه ی بسیار داشتم. شناخت علت رفتارهای آدمها و روابطشان با هم برایم هیجان انگیز بود. در دوره ی دبیرستان در رشته ی تجربی درس خواندم و به همین دلیل امکان انتخاب رشته ی روانشناسی را در دانشگاه نداشتم. به این ترتیب وارد رشته ی دوم مورد علاقه ام یعنی پزشکی شدم و تنها در زمان انترنی روانپزشکی در بیمارستان روزبه بود که متوجه شدم آنجا همان جایی است که دنبالش می گشتم. بلافاصله بعد از پایان دوران پزشکی عمومی تحصیل در رشته ی تخصصی روانپزشکی را آغاز کردم. سه سال بعد برای انجام طرح و خارج از مرکز به آبادان رفتم و سه سال در آن شهر بعنوان تنها روانپزشک منطقه کار کردم. سالهای سختی که مرا برای مرحله ی بعدی زندگیم آماده کرد. در تهران روانپزشک مشاور تیم >>>درمان ناباروری مرکز صارم >> شدم و در مطبم هم کارگاهها و گروههای درمانی را راه اندازی کردم. فکر می کنم بعنوان روانپزشک آنچه که دوست دارم و در ضمن مورد نیاز جامعه هم هست آموزش مفاهیم روانشناسی است تا به هموطنانم شیوه ی زندگی بهتر و روابط سالم تر را بیاموزم. الان بعد از گذشت 16 سال از آغاز بکارم همچنان کارگاهها و کلاسهای آموزشی را در مطبم برگزار می کنم و خوشحالم که افراد بسیاری از آنها استفاده کرده اند. آدرس خیابان ستارخان - روبروی ساختمان تجاری سپهر - پلاک 690 - واحد 2 - مطب دکتر نسرین میرزایی 44205965
«پناه»؛ میبرم «به خدا»، از عـیبی که؛ «امروز» در خود می بینم، و؛ «دیروز»؛ «دیگران را» به خاطر، «هـمان عیـب»؛ ملامت کرده ام. محتاط باشیم؛ در «سرزنش»؛ و «قضاوت کردن دیگران». وقتی؛ نه از «دیروز او» خبر داریم؛ نه از «فردای خودمان».
ممنون آرامش جون شما برای این تاپیک و قلب من معجزه ای حرفات به شدت ارومم میکنه ممنونم از معرفی مشاور و همدردی صمیمانت از خدا بهترین رو برای تو و همه ی کسایی که با این مشکل دستو پنجه نرم میکنن میخوام
سلام , کسی میتونه مراحل و مدت زمان دوره میکرو رو برام توضیح بده, اخه من از اصفهان متقاضی جنین بودم که الان نوبتم شده بهم گفتن ١۶قرص ال دی از روز سوم پریودی بخور بعد بهمون زنگ بزن آیا کسی از ادامه مراحل خبر داره چون من از شهرستانم میخوام ببنم کلا چند بار دیگه باید برم اصفهامن و چه مدت طول میکشه ,اخه من بار اولمه که برا میکرو میخوام برم ,اگه کسی اطلاعاتی داره ممنون میشم در اختیارم بزاره
تبالاخره تیکرو گذاشتم ,انشالله همه بچه های نی نی سایت این تیکرو بگذاران و فقط برا ی سوالهای بارداری اینجا بیام 
سارا جان نا امید نشو , ما که حکمت کارای خدا رو نمیدونیم در چیه, من خودم بعضی موقع که یه کاریی برام انجام نمیشد و نامید میشد بعد چند مدت که میگذشت متوجه میشدم که اون کاری که انجام نشد به صلاحم بوده,
تبالاخره تیکرو گذاشتم ,انشالله همه بچه های نی نی سایت این تیکرو بگذاران و فقط برا ی سوالهای بارداری اینجا بیام 
محکم باش و بجنگ ,دنیا میدون جنگه اگه بایستی از پای درمیای .
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز