2821
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155864 بازدید | 10472 پست
و اما مهمان عزیزمون نیکی جون اول بگم که واقعا این مشکل درد بزرگیه خیلی خوشحالم واسه اشناتون که ادم دلسوزی مثل شما رو داره نیکی جون من تا جایی که بتونم واستون توضیح میدم انشااله که بتونم کمکتون کنم ببین عزیزم راه واسه بچه دار شدن دو تاس یا باید ایو ای کنه یا اینکه ای وی اف ایو ای با حجم داروی کمتر و بارداری خیلی شبیه به بارداری طبیعی واسه امثال ما که مشکلی نداریم در الویته داروی کمتر،رفتو امد کمتر،استراحت کمتر،هزینه کمترو البته بارداریه راحت تر البته شانس باروری در بهترین شرایط تخمک و رحم و اس اهدا کننده نهایتا ٢٠درصده اما واسه میکرو شما میتونی اسپرم اهدایی بگیری یا جنین اهدایی خوب بعضیا واسشون ایو ای سخته نمیتونن بپذیرن ولی احتمالش حدود ٤٠درصد واسه هر جنینه و اینکه میشه کنترل بیشتری روی اهدا کننده داشت و البته به احتمال زیاد صاحب چند جنین میشی حالا یا واسه بچه بعد یا در صورت منفی شدن واسه انتقالای بعد
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
هزینه ها رو پیش چند دکتری که میشناسم واست میگم ایو ای پیش دکتر ج هر مرحله یک میلیون،دکتر ایز و میر ٥بار سه میلیون که اگه بار اول بگیره باقیشو پس نمیدن دکتر ت هر بار ٢٥٠ بین این دکترا فقط دکتر چ خانوم هست واسه میکرو با اس اهدایی تقریبا ٧ میلیون جنین اهدایی از ٤ میلیون تا ١٥ میلیون فکر کنم واسه دوستتون ایو بهتره ولی باید شرایط روحی،جسمی والبته فاصله تا شهری که واسه ایو میره رو در نظر بگیره راستی سنشون هم خیلی مهمه کمکی خواستی در خدمتتم موفق باشی عزیزم
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فاطیما جون دکترم گفت با توجه به فاصله و هزینه نمی ارزه بری ایو ای بیشتر به میکرو فکر کن
یاس گل جان ممنونم از خوش آمد گویییت.آزو أسپرمی یعنی اسرپرم صفر ، أینا از کجا باید اسپرم اهدایی تهیه کننن ؟؟با توجه به این مع بیمه تکمیلی هم نیستن؟ راستی بیمه ناباروری اسپرم اهدایی رو هم در نظر میگیره؟؟
یاس گلم عزیزم خواهر خوبم..ممنون حرفاتون کاملا منطقی..دکترم واقعا بی انصافی کرده..من بعد از مصرف هر دارو بخاطر تحریک بیش از حد تخمدان و آزاد شدن همزمان چند تخمک اینقده درد میکشم که بعد از آی یو از شدت درد میمردم و زنده میشدم.. و دیگه قصد ادامه دادنو باهاشون ندارم.. امروز با مطب دکتر میر تماس گرفتم و شرایطشونو پرسیدم و گفتن که دارو زیاد نمیدن و من فکر میکنم اینطور حداقل شرایط خیلی طبیعی تر..و هر چه شرایط طببعی تر باشه درصد موفقیت بالاتر... قصد داشتم میکرو انجام بدم ولی الان که فکرشو میکنم با توجه به اینکه اصفهان دکترایی در زمینه ای.یو دارند قصد دارم ی بار دیگه شانسمو با ی دکتر دیگه امتحان کنم ولی فعلا تو انتخاب دکترم تردید دارم..نمیدونم که با ایز ادامه بدم یا میر... دستیار دکتر میر گفتن که نزدیک به 20 سال که کار آی.یو انجام میدن..و بقول خودشون در کنار شرایط خوب در واقع شانس هم دخیل هست...
سلام به همگی یاس گلی خوبی؟ بچه هایی که پیگیر حالم بودن، لکه بینی هم چند روز ندارم بعد دوباره شروع میشه نازلو عزیزم به نظر منم با این حجم دارویی خوب چه کاریه میکرو یا آی وی اف انجام بده مواظب سلامتت و ذخیره تخمدانت باش زکریای عزیز حال و روز این روزامون خوبه ولی با استرس همراست هنوز سونو نرفتم از اونورم شیاف میزنم میترسم خیلی دوستتون دارم التماس دعا دارم
از ما اگر بتی شکست بت های تازه جاش نشست، تو این سایت هر وقت نظر یا عقیده ام رو گفتم گفتند اینجا سایت خانوماست و نظر سیاسی نده 😐و جالب اینجاست خودشون تاپیک سیاسی میزنن و هر حرف سیاسی که در جهت  فکری خاص هست میزنن و عقیده و نظر میدن🙄 ، به امید روزی که هر گرایش فکری مذهبی و سیاسی که داریم بتونیم حرفمون رو بزنیم بدون ترسیدن و تهدید شدن و انگ های مختلف🙆‍♀️🌺🌷❤
نیکی جون ازواسپرمی یعنی نبودن اسپرم توی مایع منی،حالا ممکنه از نوع انسدادی یا غیر انسدادی باشه توی انسدادی احتمال وجود اسپرم توی لوله های منی بر یا بیضه ها هست اما توی غیر انسدادی معمولا نه معمولا نوع ازو اسپرمی با بیوبسی بیضه مشخص میشه
نیکی جون اسم مراکز و دکترا رو اینجا نمینویسیم درخواست دوستیمو قبول کن تا واست خصوصی بفرستم
مرسی سارا جونم تو خوبی؟؟ نی نیه ماهمون چطوره؟؟ سارا جون استراحتت زیاد باشه استرس رو هم از خودت دور کن انشااله به سلامتی این نه ماهو بگذرونی و گلتو بغل بگیری
فاطیما جون من نشنیدم قرص چی هست؟؟ چند تا ویتامین دکتر واسه من نوشته اما اینا نیست
قرص چی هست ریحانه جون؟
2828
2791
2779
2792