2821
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155864 بازدید | 10472 پست
نازلو جون خواهر گلم چرا بدون عکس رنگی رفتی واسه ایو؟؟ عزیزم دکتر شما بی نهایت بی تعهد و ببخشید بی وجدانه میدونی با ١٥٠ تا گونال پیش دکتر ک میتونستی ٥ بار میکرو کنی جدا از هزینه من از نظر تعداد دارو و عوارضش میگم قبلا هم بهت گفتیم کارت اشتباهه رفتار دکترت بدون توجه به شرایط شما خیلی غیر حرفه ای و غیر دلسوزانس نازلو جان دیگه پرونده این درمانو ببند غصه رو بزار کنار همیشه یادت باشه شکست تو این راه عادیه حالا هم دستتو به زانوت بزن یا علی بگو دکترتو عوض کن و دوباره شروع کن روزای قشنگ مادرانگی نزدیکه
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
چه حال و هوایی شده اینجا فاطمه جان روح پدر عزیزتون شاد و قرین رحمت و آرامش خدا براتون عزیزانتون رو سلامت حفظ بکنه عزیزم. نازلو من مردم برای تو آخه. اصلا خبر نداشتم آی یو آی کردی . اما یه چیزی بگم؟ خداییش من خیلی خیلی قوی و امیدوار حست میکردم . میدونم و میتونم حس کنم بیست و چهار ساعت اول خیلی سخت هستش اما بقول یاس عزیز بگو یا علی..... تازه اول راهی مامانی سه بار شاید برای کسایی که با بار اول باردار میشن دور باشه اما خداییش تو جمعیتی که ما جزوش هستیم نرماله فقط نباید تسلیم شد. علت عدم موافقتت با لاپارا رو نمیدونم؟ اگر دوست داشتی برامون بگو. چون منم لاپارا شدم و خیلی هم راضی بودم از اینکه انجام دادم چون حداقل یه گزارش کامل دارم که اونجا چه خبره . البته برای من در حین بیهوشی لاپارا عکس رنگی هم انجام شد و دیگه خیالم راحت. هر اطلاعاتی هم خواستی با جون و دل بهت میدم. حباب جونم تو رو به اون خدا یکم زمان بده به خودت یه فرجه یک ماهه. من فکر میکردم فقط یلدا جون تو این گروه یکم عجوله ... ازت خواهش میکنم به خودت و خصوصا همسرت یه زمان برای تنفس بده. وضع مالی سخت روی مردها خیلی تاثیر میزاره خداییش اخلاق مردا وقتی جیبشون پر پوله زمین تا آسمون فرق داره با زمان گرفتاری از هر جهتی که بگی.... حتی برای ما خانومها... اما خب مردان مسول زندگی خودشون رو میدونند و خب بار بیشتری رو متحمل میشن. خواهش میکنم یه اتراحت بده هممون بهت قول میدیم خودش ازت خواهد خواست فقط بزار نفس بکشه خودش و پیدا بکنه. از اون حرفا هم نزن دلم گرفت قربونت .
«پناه»؛ میبرم «به خدا»، از عـیبی که؛ «امروز» در خود می بینم، و؛ «دیروز»؛ «دیگران را» به خاطر، «هـمان عیـب»؛ ملامت کرده ام. محتاط باشیم؛ در «سرزنش»؛ و «قضاوت کردن دیگران». وقتی؛ نه از «دیروز او» خبر داریم؛ نه از «فردای خودمان».

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام ب همگی.خوبید.شبتون بخیر. یاس گل جون میشه بگی توی اهواز پیش کدوم دکتر رفتی.اخه منن اهوازی هستم ولی ازنظر من دکترای اهوازی همه در ی حدن.ایااون دکتر اهوازی خودش بااس اهدا کار میکنه.ممنون میشم جوابمو بدی
به بهشت نمیروم اگر مادرم آنجا نباشد
آفای عزیزم و یاس گل جانم ،خواهرای خوبم ممنون از راهنماییتون..راستش دکتر مس جز دکترای باتجربه و خوب اصفهان محسوب میشه و منم بخاطر قدیمی و باتجربه بودنشون انتخابشون کردم....دکتر وقتی سونو انجام میدن برای اولین بار طبق تجربه خودشون تشخیص میدن که بیمار آی.یو انجام بدن یا ن..که وقتی با وجود شرایط ظاهرا خوب بیمار جواب نمیگیرن از بار دوم به بعد لاپارا رو پیشنهاد میکنن.. و بعد از بار سوم به هیچ وجه بدون لاپارا کاری واس بیمار انجام نمیدن..واعتقاد دارن که لاپارا نسبت به عکس رنگی،ی عمل تشخیصی و درمانی همزمان..و اعتقادشون بر اینه که عکس رنگی وقتی دارو با شدت تمام تزریق میشه بعد از اون احتمال چسبندگی زیاد..میدونین این تجربه شخصی خودشون ..و بیشتر بیماراشون جواب میگیرن با بار اول یا دوم...حتی بیمار داشتن که بار بار دوم 5 قلو باردار شدن..ولی خب متاسفانه واس منم نمیدونم چ حکمتی بوده که جواب نگرفتم...و با وجود تزریق اینهمه دارو دیگه خود من ترس از ادامه دادن درمانم با دکتر مس رو دارم..
آرامش عزیزم خدا بهتون سلامتی بده دوست مهربونم..عزیزم من برای اینکه در کوتاهترین زمان به نتیجه دلخواه برسم دکتر مس رو واس درمانم انتخاب کردم و با وجود اینکه دکترم برعکس دکترای دیگه واس آی.یو بالاترین دوز دارو رو تزریق میکنه(در واقع آخرین راه ) که صدمات جسمیش واقعا چن برابر دکترای دیگس (بقول دوستم یاس گل عزیز با این دوز داروها که من مصرف کردم میتونستم 5 بار میکرو انجام بدم )ولی بازم اینکارو واس اینکه از نظر روحی صدمه کمتری ببینم،انجام دادم و متاسفانه نه تنها به نتیجه نرسیدم بلکه دوباره برگشتم سر پله اول..و پیش بینیم درس از آب درنیومد..و این سردرگمی منو اذیت میکنه و میدونم که راهی که من و امثال من داریم ظاهرا ساده ولی واقعا سخت و پیچیدس...ممکن که با ی بار آی.یو نتیجه بگیریم و یا خدای ناکرده باید همه راهارو امتحان کرد ...البته تو این راه فقط خدای بزرگ که همه کارس و بقیه فقط وسیله...ان شاء اله حکمت خدا براورده شدن آرزوی قلبی همه دوستانم باشه..آمین..
راستی ارامش عزیزم علت اینکه با لاپارا موافق نیستم اینه که طبق تجربه دوستان در همین تایپیک و دوست خونوادگیمون که ایشون متخصص زنان و بسیار دلسوز هستن..اپیشنهادشون بر طبق تجربشون بر اینه که اول عکس رنگی و بعد لاپارا..گفتن در صورتی که با عکس رنگی مشکلی نباشه نیازی به لاپارا نیس..در واقع بقول ایشون لاپارا ی عمل محسوب میشه که بعدها از عوارض عمل میتونه چسبندگی باشه..و من ترجیح میدم که اول از پله اول شروع کنم و بعد پله های بعدی..که متاسفانه واس دکترم و شیوه درمانش این برعکس بود...
سلام بچه ها برا زوجی ک آقا آزو اسپرمی هست(از عزیزانم) و خانم مشکلی نداره ، به نظر شما آی یؤ آی بهتره یا آی ری لف ؟؟ این بنده خدا بیمه تکمیلی هم نداره ؟ میشه راهنمایی کنید؟ ان سااالله مشکل همه بر طرف بشه
نیکی عزیزم مسلما خودشون باید تصمیم بگیرن که میخان کدوم انجام بدن..در روش آی.یو نیمی از بچه از خودشونه ولی در آی.وی .اف در واقع جنین اهدایی میگیرن که کلا بچه هیچ ژنی رو و در نهایت هیچ صفتی رو از پدر و مادر نداره...و ظاهرا و ژنتیکن شبیه پدر و مادر نیس...و هزینه آی.یو در مقابل آی.وی .اف خیلی کمتر و در نهایت دردسر آی.یو خیییلی کمتر و بارداری مثل بارداری طبیعی محسوب میشه... البته اینم بدونین که آی.یو رو هر دکتری انجام نمیده و تنها چنتا دکترن که اینکارو در شهرهای خاصی انجام میدن..
نازلو جان مگر با اسپرم اهدایی ،آی وی اف انجام نمی دهند؟؟ مینوتی بیشتر راهنمایی کنی کجا برن برا آی یؤ آی هیچ جا رو نمی شناسن این بنده خدا ها .زندگیشون هم داره از هم میپاشه .
سلام خانوم ها من آی وی اف کردم هفته گذشته آزمایش خون دادمشخص منفی شد. همسرم آزو هست. دوست دارم بجای آی دی اف مکرر برم بیفتم دنبال درمان همسرم. آخه مگه میشه مشکل از مرد باشد و فقط بهش ویتامین بدن؟؟؟؟ احساس میکنم با این وضعیت اگر هزار بار دیگه هم آی وی اف کنیم جواب نمیده
فاطیما جون ،خدا رحمت کنه پدرت رو انشااله این روزای سخت میگذره
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
زکریا جون من پیش دکتر نظری میرم،خیلی بهش اعتماد دارم توی دوستام کسایی که سالها مشکل باروری داشتن رو درمان کرده ولی ای وی اف و ایو ای نمیکنه فقط درمان مشکلات رحمی و هورمونی به جز ایشون دکتر مرفوع و دکتر باور هم بسیار عالی هستن اما کاری واسه اسپرم انجام نمیدن منم که رفتم نگفتم همسرم مشکل داره واسه خودم رفتم و میخوام تا اخر زیر نظرش باشم
نازلو جون عزیزم من نگفتم دکترت بی تجربه یا بی سواده فقط اینه که در در حق شما که مشکلی نداری بی انصافی میکنه من پیش ٢٠ تا دکتر هم بیشتر رفتم اما حتی یک نفر هم نگفت برو لاپرا و عکس رنگی بیشتر عوارض داره یکی از نزدیکام متخصص رادیولوژیه ازش پرسیدم گفت ماده حاجب(همونی که توی عکس رنگی استفاده میشه)یه جور دارو هست که باعث خشک شدن و از بین رفتن چسبندگی میشه در واقع عکس رنگی هم تشخیص هم درمان فقط وقتی توی سونو کیست واندومتریوز غیر قابل درمان دیده بشه بجای عکس رنگی میگن مستقیم برو لاپرا شما هم که اشناتون که پزشکه و خیلی هم دلسوزه بهتون گفته من نمیدونم چرا پزشکتون سعی داره شما رو از ته قیف رد کنه تازه به جز قضیه لاپرامتاسفانه حجم بالای دارو هم هست نمیدونم اینو میدونی یا نه استفاده از این داروها به جز عوارض جسمی باعث تنبلی شدید تخمدان واز بین رفتن ذخیره تخمدانیو یائستگی زود رس میشه دیدم که با وجود داشتن ذخیره به خاطر چند بار میکرو دیگه خانوم پریود نشده و دکتر میگفت یائسته شده نازلو جون دکتر اول باید دلسوز باشه وتعهد کاری داشته باشه دیگه واقعا نمیدونم
مامان رزا جون همسرتون رو ویتامین میدن تا اسپرماش تقویت بشه به هر حال شما باید میکرو کنی پس بهتره همسرتو تقویت کنی بعضی داروهای گیاهی هم تاثیر دارن حتما زیر نظر یه دکتر خوب باشه همسرتون اشااله وضعیتش بهتر میشه
2828
2791
2779
2792