2821
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155864 بازدید | 10472 پست
فاطیمای عزیزم ممنون از همدریت دوست خوبم..
خدا پدرتون رحمت کنه و سلامتی به عزیزانت بده..
ان شاء اله خدا دل همه دوستانمو شاد کنه و به منم آرامش بده که بتونم راه درستو انتخاب کنم...
دکترم تا 3 بار بیشتر آی.یو انجام نمیده.در صورت 3 بار منفی شدن اعتقاد داره که باید لاپارا انجام بشه که علت منفی شدنو جویا بشه..و من دوس ندارم لاپارا انجام بدم..مجبورم دکترمو عوض کنم ..نمیدونم با خودم میگم بیخیال ای.یو بشم و برم سراغ میکرو با خانم دکتر ط..ولی خب میکرو دردسرای خودشو داره یا این بار با دکترای دیگه ای.یو رو ادامه بدم..سردرگمم....دوستان به راهنمایی تون نیاز دارم..ممنون میشم نظرتون در این مورد بدونم ....

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

نازلو جوون متاسفم‌ عزیزم امیدوارم خدا بهترین مصلحیت رو‌برات خواسته باشه و بهترین معجزشو زودتر برات رقم بزنه ولی من اگه جای شما بودم‌ اونم تو شهری که دکترا در دسترس هستند شانسمو امتحان میکردم و یه چیزای رو‌به خدا میسپردم منم دلم‌روشنه برات که با ای یو باردار میشی وهمش به ذهنم ایز میاد برات چرا با ایشون ادامه نمیدی درسته یه چیزی دست شماست و نباید سرسری رد شد ولی اصلش به خداست تا خدا نخواد دکتر وسیله ست و حتی بهترینش به نظرم با ایز امتحان کن گاهی قضایا ساده تر از اون که ما فکر میکنیم حل میشه و لازم به سخت گیری نیست من نظر اینه ...
الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
سلام
نازلوجون نمیدونم چی بگم که مرهم دل شکستت باشه عزیزم
ان شا.. هر چه زودتر خدا دامن همه ی بچه های تاپیکو سبزکنه
از ما اگر بتی شکست بت های تازه جاش نشست، تو این سایت هر وقت نظر یا عقیده ام رو گفتم گفتند اینجا سایت خانوماست و نظر سیاسی نده 😐و جالب اینجاست خودشون تاپیک سیاسی میزنن و هر حرف سیاسی که در جهت  فکری خاص هست میزنن و عقیده و نظر میدن🙄 ، به امید روزی که هر گرایش فکری مذهبی و سیاسی که داریم بتونیم حرفمون رو بزنیم بدون ترسیدن و تهدید شدن و انگ های مختلف🙆‍♀️🌺🌷❤
زکریا عزیزم ...خواهر مهربونم ممنون ..راستش من با دکتر مس درمانمو انجام دادم..چون خیلی داروی هورمونی تجویز میکنه تا تخمدان تحریک بشه تا با داشتن تخمک بیشتر درصد موفقیت بالا بره..راستش خود مطب بودم فقط 4 نفر واس بار اول مثبت شدن..من نمیدونم واقعا الان چکار کنم..دکترم دارو زیاد میده و از طرفی الان دیگه تا لاپارا انجام ندن هیچ اقدامی واس ای.یو انجام نمیدن..منم موندم چکار کنم
الی عزیزم خواهر خوبم ممنونم ..ان شاء اله خدا بزودی زودی دامن همه منتظرارو سبز کنه..و دلشون شاد و دست هیچکدومم خالی برنگردونه..الی عزیزم راستش آی.یو استرسش خیلی زیاد..دو هفته فقط باید لحظه شماری کنیم که آیا میشه یا ن..من خودم هر کاری کردم نتونستم تو این دو هفته فکر نکنم..آخرم با اومدن پریودی ناامید میشم..بار منفیش خییلی زیاد..خودمم تو فکرم که اگه بخام ادامه بدم با ایز ادامه بدم ولی از طرفیم میگم برم دنبال میکرو ..حداقل درصد موفقیتش بیشتر از آی.یو..ولی خب میکرو واقعا دردسر داره..ولی بازم ممنون از پیشنهادت..واقعا آروم شدم..الهی به بزرگی خدا دلت به زودی زودی شاد بشه..
حباب عزیزم خواهر مهربونم ممنون از راهنمایت..با نظرت موافقم..عزیزم خب لاپارا میگن مثل کوتر کردن و شاید بعدها عوارض داشته باش..دکترم اصلا تا حالا آزمایشاتو چک نکرده یا اصلا عکس رنگیو قبول نداره و فقط میگن لاپارا..میگن عکس رنگی عوارضش خیلی بیشتر از لاپارا...
عزیزم دلم واست ناراحت شدم..حباب عزیزم به همسرت فرصت بده..بذار ی دوره بگذره تا آرومتر بشه..فک میکنم ی جورایی از موقعیتش ناراحت و دلخور...هنوز نتونسته موضوعو هضم کنه ..میدونم که اینقده استرسشو داری که دلت میخاد ی جورایی آروم شی و ی روزنه امید واست پیدا بشه که ان شاء اله پیدا میشه ولی به همسرتم فک کن..بهش آرامش بده تا خودش پیشنهاد بده....بخدا خود من رفتم با ی دکتر زنان ویزیت شدم وقتی پیشنهادی داد که دیدم فقط بفکر خودش تا 5 ماه دیگه دکتر نرفتم..واقعا تو این شرایط صبر خیلی مهم..من از دیروز تا حالا از ناراحتی دارم میمیرم ولی همسرم عین خیالش نیس فقط دنبال کاراش چون کارش خیلی پراسترس...تازه بهم تعجب میکنه که من ناراحتم..تو این راه درسته که مشکل از همسرامون ولی تموم سختیاش و حرصاش و ناراحتیاش مال ما زنانس..
سارای عزیزم ممنون عزیز دلم..تو فکرت بودم حالت چطوره؟؟بهتری؟؟عزیزم خیلی مواظب خودت باش..امیدوارم به این دل شکستم که خدا میداند دیشب تا خود صبح من نشسته بودم و سردرگم که خدا ببخش منو اگ گناهی کردم که اینطور دلم شکست...خدا دل همه دوستانم شاد کنه و دستشونو خالی برنگردونه..آمین
نازلو جووون من خودم به شخصه تا واقعا از ای یو نا امید نشدم سراغ میکرو نمیرم به خاطر اینکه درصد گرفتنش و تفاوت شون زیاد فرقی نداره و همه اینا من خودم تصمیم دارم فعلا ای یو رو امتحان میکنم چون ماها سالمیم و خودمو ن باید عواقب دارو ها رو برای بدنمون در نظر بگیریم
الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
الی عزیزم راستش من واس این 3 دوره ای.یو بیش از 150 تا امپول گونال اف و هاش.ام .جی تزریق کردم..راستش با داشتن شرایط خوب بقول دکترم هر دوره ناامید شدم..واقعا ترس دارم از اینهمه داروی هورمونی مصرف کردن..با خودم میگم نکنه با تزریق این امپولا تخمک ها توخالین که با در نظر گرفتن شرایط هنوز جواب نگرفتم..با خودم گفتم خوب با وجود اینهمه دارو من برم سراغ میکرو حداقل شانس موفقیت بالاتر تا بخام با همین دارو ها هر دوره ناامید بشم..هر سیکل آی.یو من برابر با ی سیکل آی.وی اف و یا میکرو.. البته من خودم ترجیح میدم که تا جایی که بشه من آی.یو رو امتحان کنم و اگر خدای ناکرده نشد میکرو واس آخرین مرحله باشه..ولی خب واقعا الان اگه بخام آی.یو ادامه بدم که صدماتشم کمتر باش باید با دکتر دیگه مث ایز یا میر ادامه بدم.. واقعا ممنونم از خواهرای خوب و دلسوزم..که راهنماییم کردین..باورتون نمیشه تنها جایی که منو آرومم میکنه..ان شاء اله خدا صدای دوستامو بشنو و دستاشون خالی برنگردنه..آمین..
نازلو جان همه جا همه دکترا برای ای یو و میکرو یه روش دارن و یکار انجام میدن فقط داروها بسته به وضعیت تخمدان و شرایط عمومی بدن کم و زیاد میشه ولی دکتر شما با همه فرق داره و من جات بودم اولین کاری که میکردم دکترمو عوض میکردم عزیزم احتمال موفقیت ای یو ای ١٥ درصد و میکرو ٣٥ درصد هست با وجود این همه دارو که شما استفاده کردی بهتر بود از ای یو ای صرفنظر میکردی بعد اینکه دکتر شما به عکس رنگی اعتقادی نداره خودش کلی جای سواله چون ای یو ای بدون گرفتن عکس رنگی کار بسیار اشتباهیه که هیچ دکتری زیربارش نمیره مگر اینکه حواس پرت باشه و تعهد کاری نداشته باشه به نظر من دوست خوبم حتما تو ادامه راه دکترتو عوض کن
حباب جون این حرفو نزن عزیزم من خودم رو میگم شما رو مثال نمیزنم اگه خدای نکرده خدا تو سرنوشتم فرزندی رو قرار نداده باشه نهایتا حتما خدا حکمتی دونسته بالاخره من تموم راهایی مجاز رو رفتم و اگه یه زمانی هم نشه حسرت نمیخورم که چرا تلاش نکردم و از طرفی هم سالیانه حجمی ازدرآمدمون صرف این مساله میشه نشد هم نشه بالاتر از سیاهی که رنگی نیس نمیشه که به زور از خدا بگیرم درسته اگه نشه خیلی غصه داره ولی اونقدر ارزش نداره که زندگیمو از دست بدم و شوهرمو که خیلی عاشقش هستم
الهی مرا  آن ده که آن به 
فاطیما جان شوهرم برام مثل نفس میمونه امشب انقدر گریه کردم که از سر درد دارم میمیرم اما من خیلی واسه این ماه برنامه ریزی کرده بودم ماه پیش قرار بود ای یو کنم اما چون میخواستم اول عکس بگیرم ای یو ای رو انداختم عقب کاش نمینداختم الان شوهرم میگه من از اون بچه متنفرم نمیدونم چرا یه هو از این رو به اون رو شد دارم دق میکنم
سلام دوستای گلم من این ماه هم نتونستم برم واسه ایو خورد به تعطیلات هفته قبل زیاد ناراحت نشدم راستش فقط یکم دی ماه نمیتونم برم دیگه رفت تا بهمن شاید باز از اول برم میکرو راستش دکتر ک بهم گفت به تخمک اهدایی فکر کن گفت ذخیرت خوبه اما کیفیت نداره حتما راستش خودم فکر میکردم شاید تخمکام ازاد شده اما وقتی به دکتر گفتم انگار ناراحت شد گفت حالا میخوای یه بار دیگه شانستو امتحان کن با داروهای قوی تر قبلا اینجا گفته بودم که اهواز دکتری داریم که تو نازایی حرف اولو میزنه رفتم پیشش گفتم اس شوهرم ضعیفه میخوام میکرو کنم یه بار انجام دادم نشده کمکم کنین واسم کلی ازمایش و سونو نوشت گفت با وضعیت تخمدانا و ذخیرت بعید میدونم شرایطت بد باشه جواب ازمایشا رو دید و گفت مشکلی نمیبینم ولی گفت چون واسه ایو میخوای بری شهر دور من پیشنهاد نمیکنم حدود ٢ میلیون هزینه ایو و رفتو امد و در بهترین شرایط تنها ١٥ درصد شانس باروری که وقتی راهت خیلی دوره شانست نصف میشه گفت نمیگم میکرو بهتره اما شانس واسه هر جنین ٣٥-٤٠ درصده درسته عوارض و دردسرای خودشو داره اما باور کن ارزش نداره این راه دور رو بری ایو واسه کسی خوبه که جاش بهش نزدیک باشه گفت البته من خیلی مریض داشتم که بعد از ده تا میکرو طبیعی باردار شده اما اینو فقط خدا میدونه به هر حال دو ماه وقت واسه تصمیم نهایی دارم
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
2828
2791
2779
2792