2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155938 بازدید | 10472 پست
دوستای گلم.راستش ما بعد از انجام بیوپسی دکتر همومجا به همسرم گفته بود ک هیچ اسپرمی نیست و نگفتن ک برای جواب چنروز دیگه بیایین ،البته ما توی کلینیک نازایی انجام دادیم.دلیلش چ میتونه باشه و اینکه هیچ جواب کتبی به ما ندادن،اگه ما بخواییم برای اهدایی اقدام کنیم بدون جواب بیوپسی دکترا انجام میدن؟؟؟
زکریا جان اسم گروه اینه تو اینستاگرام و زیر بعضی از پست هایش بعضی ها اعلام آمادگی کردن. گاهی هم بعضی ها سوال های خصوصیشون رو میدن میپرسن spermdonor1394
«پناه»؛ میبرم «به خدا»، از عـیبی که؛ «امروز» در خود می بینم، و؛ «دیروز»؛ «دیگران را» به خاطر، «هـمان عیـب»؛ ملامت کرده ام. محتاط باشیم؛ در «سرزنش»؛ و «قضاوت کردن دیگران». وقتی؛ نه از «دیروز او» خبر داریم؛ نه از «فردای خودمان».

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منتظر معجزه چطور راضی شدی بدون دیدن هیچ مدرکی؟؟؟ ببخشیدا بعضی از بیمارستان ها تو روز روشن میگن نوزادتون فوت شده و بچه رو میفروشن. چطور اطمینان کردی؟
«پناه»؛ میبرم «به خدا»، از عـیبی که؛ «امروز» در خود می بینم، و؛ «دیروز»؛ «دیگران را» به خاطر، «هـمان عیـب»؛ ملامت کرده ام. محتاط باشیم؛ در «سرزنش»؛ و «قضاوت کردن دیگران». وقتی؛ نه از «دیروز او» خبر داریم؛ نه از «فردای خودمان».
ارامش عزیزم ممنون شما لطف دارین...خواهر خوبم ارامش عزیز با وجود اینکه با مبحث ژنتیک آشنایی کامل دارم ولی ذکر این نکته خییلی واسم جالب بود...میدونم علتش چیه...و خداروشکر این خییییلی خوبه و آرامش بخش... عزیزم نکاتی که یاداوری میکنی و پستای که میذاری واقعا مث اسم کاربریت آرامش بخشن....ان شاء اله خدا بهترینو نصیب شما و دوستان خوبم بکنه..آمین...
آخه اون روز خیلی حالمون بد بود آرامش جون .طوری ک یادم رفته بود دفترچه رو ک ه داروهارو توش نوشته بود بردارم و روز بعدش رفتم دنبالش ولی هیچ برگه ای بهمون ندادن فقط آدرس برای جنین اهدایی😞منم گفتم تا آخر عمرم اونجا نمیرم چون از اونجا متنفرم
سلام ب همه دوستای گلم.خوبید. من امروزازرویان نوبت گرفتم.واسه21 نوبت داد.توروخدا بادلای پاک وشکستتون واسمون دعاکنید. منم دعاتون میکنم.
به بهشت نمیروم اگر مادرم آنجا نباشد
سلام آرامش جون.مرسی عزیزم بابت پستایی ک میزاری. ماانشالله بارویان ویاشاید حتی بای نرکز دیگه هم بریم.تموم تلاشمو میکنم. اگه خواست خداباشه میشه واگه هم نه ک بازم راضیم ب رضایش. واسمون دعاکنید.
به بهشت نمیروم اگر مادرم آنجا نباشد
بچه ها یه چیزی بگم گرده نخل خرما با عسل و پودر نارگیل خوردم سونو رفتم فولیهام 18 20 14 آندو هم 9 آفرین به این همتتتتتتتم ولی چه سود همش دود میشه میره هوا دکی جوووووون گفت مشکلی نداری واسه حاملگی البته از درد واقعیم خبر نداشت
الهی مرا  آن ده که آن به 
سارا جون نترس عزیزم خواهر شوهرم یه ماهشه اونم لک داشت دکتر براش روزی سه تا شیاف تجویز کرده بود که البته مقعدی استفاده میکنه دو سه روز لک داره یه هفته نداره متناوب درگیره ولی دکتر گفته استراحت کنه شما هم نکران نباش لک بینی جزیی از حاملگیه توکل بر خدا کن ،استرس رو از خودت دور کن از خدای مهربون میخوام برات نگهش داره
الهی مرا  آن ده که آن به 
سلام به همگی ممنونم که هستید و بهم دلداری میدید
من همچنان لکه بینی رو دارم خدا بهم رحم کنه
آرامش جان آی یو ای و آی وی اف بستگی به شرایط خودتو و نظر دکترت داره
ولی معمولا روند آی یو ای کوتاهتر و راحت تره
ولی آی وی اف درصد موفقیتش بیشتره
از ما اگر بتی شکست بت های تازه جاش نشست، تو این سایت هر وقت نظر یا عقیده ام رو گفتم گفتند اینجا سایت خانوماست و نظر سیاسی نده 😐و جالب اینجاست خودشون تاپیک سیاسی میزنن و هر حرف سیاسی که در جهت  فکری خاص هست میزنن و عقیده و نظر میدن🙄 ، به امید روزی که هر گرایش فکری مذهبی و سیاسی که داریم بتونیم حرفمون رو بزنیم بدون ترسیدن و تهدید شدن و انگ های مختلف🙆‍♀️🌺🌷❤