2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155938 بازدید | 10472 پست
یاس گل عزیزم ارامش عزیزم مرسی که ارومم کردین حرفاتون بهم خبلی امید داد.میخوام دیگه ناامید نباشم چون درست تو روزی که میخواستیم بریم از دکتر واسه دادگاه نامه بگیریم جواب ازمایش یه جوری شد که دیگه نامه نگرفتیم.امیدوارم خدا معجزه شو به هممون نشون بده.خدا جونم خدات ناامیدمون نکن.
باز میشه این در...صبح میشه این شب..صبر داشته باش......

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

سلام. زکریا جون متاسفم. همه ما اینجا درکت میکنیم و سختیشو کشیدیم. خدا دلتو آروم کنه سارا جون نترس شیافاتو ادامه بده. مگه خارج رحمی الکیه. درد داره شدید. گیسو جون واسه همون چند تا اسی هم تبریک میگم. فقط باید از این به بعد هر جایی آز اسپرم نده هنسرت. حتی اگه بشه تو مراکز نازایی تا براتون فریزش کنن. مامی جوجو همیشه فریز میکرد اما خوشبختانه روز میکرو اسهای خوبی داشتن و کارشون به فریزها نکشید..راجع به سوالت هم بکم من کسی را میشناسم با شرایط شبیه به همسر شما که بعد 8 سال با کلی آمپول ازش اس گرفتن و میکرو کردن و الان یک پسر ده ماهه دارن تقریبا با دختر من و با هم انجام دادیم اما اونها تو ابن سینا. پس نا امید نباش
سارا عزیزم نگران نباش..کاریو که نفس عزیز پیشنهاد دادن حتما انجام بده ولی پیگر باش و برو دکتر زنان تا خیالت راحت شه..استراحتتم زیاد داشته باش ..
گیسو عزیزم خداروشکر که همسرتون اینقده حوصله به خرج دادن و در نهایت ی دلخوشی حتی در حد چنتا اسپرم تو آزمایششون نشون داده شده...خواهشا ناامید نباش..همراهش باش...حالا که خودشون امید دارن خیلی میتونه تو روند درمان تاثیر خوب داشته باش...راستی از نظر تغذیه هم رعایت کنه خیلی میتونه تاثیر خوب داشته باش. یکی از دوستان همسرشون مشکل داشتن میگفتن با رعایت رژیم غذایی بعد از یکسال مشکلشون حل شد و خداروشکر خودشون بچه دار شدن....ان شاء اله که هر چی به صلاحتون واستون رقم بخوره
زکریا خواهر خوبم عزیز دلم همه ماها که اینجاییم همدرتیم...با تموم وجود درکت میکنیم...میدوننیم درد بدیه..دل آدمو میسوزنه ولی خداروشکر کن که بقول دوست خوبم ارامش ، خدا با چیزای دیگه امتحانمون نکرده.. خداروشکر همسرت سالم و سایه سرت..عزیزم من همسرم آزمایش ژنتیکشم سالم بود ولی حاضر نشد که بیوپسی انجام بده..منم ازشون نخاستم..وقتی دیدم تمایلی نشون نمیدن مبنا رو این گذاشتم که مطمینا اینقده فشار روحی روشون زیاد بوده که نخاسته اصلا در مورد بیوپسی حتی صحبت کنه...
توکل داشته باش..چاره ای نیس...راهی که باید رفت ..بقول دوست خوبم هدیه جان که تا الان خداروشکر دیگه بچه بغل شده،ما باید بجنگیم و سهممون از دنیا و زندگی بگیریم..
زکریا جان عزیزم شما دو راه دارین:اول اینکه میتونین آی.یو انجام بدین که در این صورت نیمی از بچه از خودتون چون تخمک از خودتون و نمونه اسپرم که اهدایی و بعد از مصرف دارو و سونو شدن و ان شاء اله داشتن فولیکول خوب تزریق میشه و مث بارداری طبیعی...دکتر چ کرمانشاه...دکتر ایز و میر و مس در اصفهان و دکتر ت در مشهد اینکارو انجام میدن..میدونین که بخاطر امنیت کاری دکترایی که بهمون کمک میکنن مخفف نوشته میشن..
همچنین میکرو میتونین انجام بدین که تخمک از خودتون و با مصرف دارو و داشتن تخمکای خوب،عمل پانکچر یا تخمک کشی انجام میشه و با اسپرم اهدایی جنین تشکیل میدن و ان شاء اله جنینارو انتقال میدن..
که این روش هم هزینش بیشتر و هم مراقبت بیشتری میخاد...طبق تجربه دوستان خوبم دکتر ک و دکتر ط در تهران امار خوبی داشتن..
و راه دوم اینه که جنین اهدایی بگیرین که بچه کلا هیچ ژنی از شما به ارث نمیبره و هزینشم تو کلنیک مشتاق اصفهان 15 میلیون..این قیمت چیزی بوده که به خود من گفتن..البته یاس گل عزیز طبق تجربش گفتن که دکتر ک و ط خییییلی کمتر میگیرن و انتقال جنین انجام میدن...
زکریا عزیزم امیدوارم واستون مفید باش... الی عزیزم خییلی دلم میخاد شمام برین تو اقدام..ان شاء اله هر راهیو که انتخاب میکنین حتما نتیجه دلخواهتونو بگیرین و دلتون شاد شه..
ذوستان به منم زنگ زدن گفتن بیا مطب اگر تصمیم نهایی رو گرفتی برای مشاوره قبل اس اهدایی. لطفا کمکم کنید؟ من بگم آی یو آی بهتره یا آی وی اف؟ چه چیزهایی باید بپرسم؟ یه دوستی داریم پزشک اورولوژ هست تو انگلستان بهم یه لیست داده گفته بگو به دکترت که به شخص اهدا کننده همه این آزمایش ها رو برای اطمینان از سلامتیش بده و خودت هم پولش رو بده. لیستش رو اینجا میگذارم شاید به درد کسی خورد. Sickle Cell Anemia نوعی کم خونی Hepatitis B هپاتیت Hepatitis Cهپاتیت HIV (AIDS) ایدز Cytomegalovirus سیتومگالوویروس انتقال ویروس از مادر به جنین (از طریق جفت یا حین زایمان) و شیر مادر، فرزند به والدین، انتشار در مهدکودک‌ها، پیوند بافت و عضو، و انتقال خون ممکن است. از بین نوزادان مبتلا ۱۵٪ در هنگام تولد شواهد درگیری با CMV را نشان می‌دهند که این علائم شامل IUGR، تظاهرات جلدی شامل (پتشی و پورپورا)، آتروفی سربرال، هپاتواسپلنومگالی، کوریورتینیت، اختلالات خونی، میکروسفالی، کاهش شنوائی حسی- عصبی و درجاتی از عقب ماندگی ذهنی و درگیری مغزی می‌باشند. در مورد سایر اثرات CMV بر سیستم باروری نیز مطالعاتی انجام شده‌است. نقش CMV به عنوان علت ایجاد کننده سقط جنین بخوبی شناخته شده است؛ همچنین بعنوان یکی از علل سقط مکرر خصوصاً در مبتلایان به HIV/AIDS و نقص ایمنی مطرح می‌باشد ولی نقش آن به عنوان علت ایجادکننده ناباروری در زنان و مردان اثبات نشده و هنوز تحت مطالعه و بررسی قرار دارد. Chlamydia کلامیدیا تراکوماتیس، گستره بزرگی از بیماری‌ها را ایجاد می‌نماید. اورتریت، پروکتیت (التهاب راست روده و مقعد)، تراخم و ناباروری در مردان و زنان دیده می‌شود. در زنان موجب التهاب رحم، التهاب لگن و حاملگی نابجا می‌شود. این باکتری، بیماریزای مهمی در نوزادان است. باکتری موجب تراخم و یا پنومونی در نوزادان می‌شود. تراخم یکی از مهمترین عوامل نابینایی در کشورهای درحال توسعه است Mycoplasma hominis Syphilis سفلیس Tay-Sachs علائم بالینی زمان تولد و دوره نوزادی: طبیعی. دوره شیرخوارگی: تظاهر بیماری بالینی می‌تواند بین زمان تولد و ۱۰ ماهگی باشد، اما معمولاً شیرخواران تا حدود ۶ ماهگی سالم و هشیار بنظر می‌رسند. زودرس ترین تظاهر بیماری تشدید پاسخ بیمار نسبت به صدا می‌باشد که در آن بدنبال شنیدن صدا، دستها و پاهای بیمار از هم باز می‌شوند. این علامت تا یک ماهگی آشکار می‌شود، اما معمولاً مورد توجه قرار نمی‌گیرد. این علامت در برخی از شیرخواران طبیعی نیز دیده می‌شود و تا ۴ ماهگی ناپدید می‌گردد، اما در کودک مبتلا با گذشت زمان تشدید شده و حتی با محرک صوتی بسیار آرام هم تولید می‌شود و ممکن است با کلونوس همراه شود. ضعف حرکتی، خواب آلودگی یا هشیاری کم تا ۸ ماهگی در بیمار بروز می‌کنند و سپس از دست دادن توانایی نشستن یا کنترل سر، کاهش پیشرونده تونوس عضلانی، نیستاگموس یا نگاه خیره و ثابت و لکه قرمز آلبالویی در ماکولا رخ می‌دهند. بعلت دژنره شدن پیشرونده مغز و ماکولا، شیرخوار تا ۱۲ تا ۱۸ ماهگی کور، سفت و دسربره شده و در اثر اشکال در بلع بایستی با لوله بینی- معدی تغذیه شود. اندامها ممکن است شل و در وضعیت پای قورباقه‌ای قرار گیرند، اما معمولاً افزایش تونوس عضله و رفلکسهای تاندونی، بابنسکی مثبت و اپی ستوتونوس دیده می‌شود. بعد از یکسالگی تشنج در بیمار شایع است. علاوه بر این، ظاهر عروسکی صورت با پوست شفاف، مژه‌های بلند، موی بور و رنگ صورتی مشخص پوست، عدم بزرگی کبد و طحال و پس از ۱۵ ماهگی بزرگی سر مشاهده می‌شود. مرگ بیمار بین ۲ تا ۴ سالگی و معمولاً بعلت ذات الریه و آسپیراسیون رخ می‌دهد. Genital warts زگیل های تناسلی Gonorrhea سوزاک بخدا موندم چه کنم اگر قبول نکنه
«پناه»؛ میبرم «به خدا»، از عـیبی که؛ «امروز» در خود می بینم، و؛ «دیروز»؛ «دیگران را» به خاطر، «هـمان عیـب»؛ ملامت کرده ام. محتاط باشیم؛ در «سرزنش»؛ و «قضاوت کردن دیگران». وقتی؛ نه از «دیروز او» خبر داریم؛ نه از «فردای خودمان».
یاس من با خودش ویزیت شدم خودش کی میاد اگه میخواستم با جانشین ای یو بشم که میرفتم جای دیگه ....من شدیدا به دست‌ اعتقاد دارم خودش بیاد که من برم
الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
ارامش جان عزیزم اینا آزمایشات عفونی که اگ انجام بدن که خییلی خوبه..شما پیشنهاد بدین امیدوارم که قبول کنن.....راستش دکتر من تاکید داشتن که علاوه بر هپاتیت و HIV ،بقیه بیماری های عفونی هم روی نمونه هاش انجام میده و به دلیل اینکه نمونه هاش از فیلتر رد میشن بخاطر همین هزینه ای که واس آی.یو میگیرن در مقابل دکترای دیگه ی مقدار بیشتر...منم به حرفشون اعتماد کردم...
عزیزم تقریبا همون آزمایش پاپ اسمیر خودمون...
باورت میشه من اینقد که نگران ژنتیک و توارثم ،نگران بقیه چیزا نیستم..اگه بخایم سختیگیری کنیم در مورد خیییلی چیزا میشه حساس شد ولی خب من فکرشو که کردم دیدم بی فایدس..دیگه دلو زدم به دریا و توکلو بخدا کردم و انجام دادم
زکریا عزیزم خیلی از دوستان لطف کردن و بعد از بچه دار شدنشون اومدن و احساسشونو گفتن...مثل نفس عزیز که همیشه همراه بودن...پارادیز..خرگوش...و نی نی...خیلی دیگه از دوستان... نگران نباشین شما دعا کنین ان شاء اله اولاد سالم و صالح نصیبمون بشه..خدا خودش مهرشو تو دل همسرامون میذاره..
2827
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز