الهی ... نگاهی... می خواهم مادر شوم چشیدن لذتی دیگر از زندگی لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرم
الهی ... نگاهی...
🙏🚼🙏
می خواهم مادر شوم
🌹
چشیدن لذتی دیگر از زندگی
🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند
می خواهم مادر شوم
🚼
می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم
🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌
می خواهم مادر شوم
چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼
چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو
🚼
خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما
👪💑
می خواهم مادر شوم
م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا
خداوندا
مهربانی
آرامش
دلدادگی
و رحمتت
را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
دیگه خسته شدم و بعضی وقتا فکر میکنم تمام تلاشم بیهوده اس اخه چرا من ؟؟؟بین این همه ادم؟؟؟حتی یه نفر اطرافم نیست که همدردم باشه همه فامیل خودم و همسرم سالهای اول زندگیشون بچه دار شدن حتی کسایی که تو عروسیه ما دختر بچه های 7 و 8 ساله بودن
خیال عزیزم ان شاء اله فردا آز میدی و دلت شاد میشه و مارو هم تو شادی خودت سهیم میکنی..در واقع شادی هر کدوم از دوستان میشه ی روزنه امید واس ما منتظرا... حباب عزیزم حق بهت میدم که ناراحت بشی ..بعضی چیزا حق همس..مث بچه دار شدن که این حق از ماها گرفته شده..باورت میشه گاهی با حسرت به این موضوع فک میکنم که چرا امثال ماها باید واس شیرین ترین قسمت زندگیمون یعنی ثمره عشقمون امتحان به این بزرگی بشیم..امتحان روح و روان...امتحانی که لذت داشتن بچه رو از امثال ماها گرفته..تموم لذتش به این بود که با بارداریمون بتونیم همسرامونو سوپرایز کنیم که آره داری پدر میشی نه اینکه بعد از کلی دربه دری و مثبت شدن آزمایش تازه استرس اینو داشته باشیم که چطور به عشق زندگیم..مرد زندگیم...خبر بدیم..خدایا عکس العملش چیه؟؟؟و صدتا اما و اگرای دیگه.. ولی با این وجودم بقول دکترم گفتش ان شاء اله با وجود همه سختیای که میکشیم خدا اولاد صالح و سالم بهمون بده..ان شاء اله که خواست خدا با ارزوی قلبی ماها یکی باشه..حباب عزیزم غصه نخور..ناراحت نباش..بالاخره خدای ماهام بزرگ..ی روزی قسمت ماها میشه...
بمیرم الهی حباب جون بخدا تک تک حرف دل من رو زدی منم تا بیست روز پیش ناراحت این قضیه بودم اما از وقتی اون اتفاق تلخ افتاد همه فکر وذهنم نجات زندگیمه میگم خدایا هرچی به صلاحمه همونو برام درنظر بگیر😥🙏 دوستان عزیزی که پرسیده بودن هنوز مشکل شوهرم حل نشده حالا حالاها این قصه سر دراز دارد...
یلدا جون عزیزم میدونم مشکلاتت زیاد شده این اواخر به امید خدا که همشون یه جا حل بشه اما خوبه که سنت کمه و هنوز زیاد وقت داری برای بچه دار شدن من همیشه به یاد ت هستم و دعات میکنم برای همه ی دوستای خوب و هم دردم بهترین هارو ارزو میکنم
. خیال عزیزم برو با خیال راحت آزمایش بده و واقعا خودت رو رها کن تو بغل خدا مطمئن باش اون بهترین زمان رو برات تو برنامش داره فقط کافیه به رضای خدا راضی باشی و البته به سمت جلو حرکت کنی. . حباب عزیزم حرف های نازلو کاملا درسته لطفا به حرفاش خوب فکر کن. همه ما که اینجاییم با کلمه به کلمه نوشته هات با پوست و استخوان آشناییم. تو تنها نیستی سالیان ساله که پدیده نازایی برای خیلی از زوج ها اتفاق افتاده. مگه میشه اون روز یا شبی رو که با کلمه آزواسپرمی آشنا شدیم یادمون بره؟ من یادم نمیره که چقدر کفر گفتم چقدر زجه زدم مثل دیوونه ها یکسال افسردگی کشیدم. هیچوقت فکرش رو هم نمیکردم که به اهدا .... فکر حتی بکنم اونقدر به معجزه خدا یا هرچیزی که بهش اعتقاد دارید ایمان داشتم. چقدر کیلو کیلو خرنوب خریدم با عشق عصاره عصارش رو با هزار قربون صدقه به خورد شوهر طفلیم دادم. بمیرم برا معصومیتش و اونهمه عذابی که در درون داره و هنوز باهاش میسوزه. به خدای احد و واحد قسم که شکر میکنم جای اون نیستم چون واقعا کم میاوردم اینو میدونم. منو یه چیزی آروم میکنه اونم اینکه شاید خیلی ها مادر شدن اما مسلما اونا شاید از چیز دیگری محروم شدن... تو این دنیا خدا به هرکسی سختی عطا کرده... هزار بار شکر که منو با بیماری سختی مثل سرطان برای خودم یا اطرافیان امتحان نکرد ... خدا رو شکر که منو با خیانت و بی مهری امتحان نکرد و ..... چون من میبریدم اینو میدونم.... خدا رو شکر که منو با درد مادر امیرعباس اون بچه فلج مغزی که چندی پیش فوت شد امتحان نکرد ... من به مادر نبودن راضی تر از راضی ام تا به هر قیمتی مادر شدن. خدا خیلی بزرگه رها کن خودت رو سفت میگیردت و انشالا دلت آروم میشه و خوش خبر خواهی بود عزیزم یه چیز دیگه هم میگم و زیاد پر حرفی نمیکنم آسون بگیر تا آسون بگذره ... هیچ چیزی هم تو این دنیا ابدی نیست نه لذتش نه دردش انشالا لذت های طولانی در راهه برای همه ما آمین یا رب العالمین
«پناه»؛
میبرم «به خدا»،
از عـیبی که؛
«امروز» در خود می بینم،
و؛
«دیروز»؛
«دیگران را» به خاطر،
«هـمان عیـب»؛ ملامت کرده ام.
محتاط باشیم؛ در «سرزنش»؛
و «قضاوت کردن دیگران».
وقتی؛
نه از «دیروز او» خبر داریم؛
نه از «فردای خودمان».
ارامش جان چهخوب مینویسییییی چه قلم خوبی داری ادم واقعا ارووم میشه ان شالله سختی همگی ما زود اسون بشه و هرچی به صلاحمونه زودتر پیش بیاد
الهی ... نگاهی...
🙏🚼🙏
می خواهم مادر شوم
🌹
چشیدن لذتی دیگر از زندگی
🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند
می خواهم مادر شوم
🚼
می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم
🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌
می خواهم مادر شوم
چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼
چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو
🚼
خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما
👪💑
می خواهم مادر شوم
م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا
خداوندا
مهربانی
آرامش
دلدادگی
و رحمتت
را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹