2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155946 بازدید | 10472 پست
سلام حباب جون به نظر یه پزشک حاذق دیگه میگفت روزایی ثابت سونو واسه آندو دادی که روزای آخرپری بوده گفت جای نگرانی نیس خونریزیم خوبه سه روز زیاد و بعدش کمه دوره هام 7روزه
الهی مرا  آن ده که آن به 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

حباب عکس رنگی نگرفتم خیلی میترسیدم از دردش چون همین آی یو ای که انجام میدادم کلی درد میکشیدم خیلی بد بود بعضی ها عین خیالشون نبود ولی من داغون میشدم
از ما اگر بتی شکست بت های تازه جاش نشست، تو این سایت هر وقت نظر یا عقیده ام رو گفتم گفتند اینجا سایت خانوماست و نظر سیاسی نده 😐و جالب اینجاست خودشون تاپیک سیاسی میزنن و هر حرف سیاسی که در جهت  فکری خاص هست میزنن و عقیده و نظر میدن🙄 ، به امید روزی که هر گرایش فکری مذهبی و سیاسی که داریم بتونیم حرفمون رو بزنیم بدون ترسیدن و تهدید شدن و انگ های مختلف🙆‍♀️🌺🌷❤
الهی خیر ببینید که چقدر آدم آروم میشه شماها اینجا هستید. از همتون ممنونم
«پناه»؛ میبرم «به خدا»، از عـیبی که؛ «امروز» در خود می بینم، و؛ «دیروز»؛ «دیگران را» به خاطر، «هـمان عیـب»؛ ملامت کرده ام. محتاط باشیم؛ در «سرزنش»؛ و «قضاوت کردن دیگران». وقتی؛ نه از «دیروز او» خبر داریم؛ نه از «فردای خودمان».
آفا عزیزم ان شاء اله خدا سختیاتو میبینه و به بهترین نحو دلتو شاد میکنه..عزیزم خوشحالم که پشتکار خوبی تو این مسیر داری...بهترینارو واست آرزو میکنم.. من اصلا نگران این نیستم که همسرم در آینده بچه رو دوس داره یا ن.... بیشتر از همه نگران خصوصیات ژنتیکی بچه هستم ..چرا که اصلا در مورد طرف هیچی نمیدونم... دکتر من که اصلا فنوتیپ(ظاهر) و ژنوتیپو(ژنتیک ) تطبیق نمیده..وقتی اینارو تطابق نمیده اصلا تطابق گروه خونی واسم مهم نیست...در نهایت وقتی به دکترم گفتم که پس من به چی اعتماد کنم و تو این مسیر قدم بردارم؟؟؟دکتر در جواب سوالم گفتش که تو از کجا میدونی که 100 درصد اگه بچه از خودت باش سالم بدنیا میاد؟؟خب راس میگفت،ممکن بود در اثر جهش خودبخودی بچه مشکل دار بشه... منم تو این مسیر فقط به خدا توکل کردم و کارمو بخدا سپردم..
راجع به اینکه دکتر ط چند تا جنین انتقال میده و اینکه
نی نیش چقد به خودش شبیه شما در جریانید؟پارادایز چیزی بهتون نگفته راجع به این دو تا موضوع؟
باز میشه این در...صبح میشه این شب..صبر داشته باش......
آرامش جان یک چیزی بگم خیالت خیلی راحت بشه،خیال منو که اون موقع راحت کرد. قبل از حاملگی من تینجا یکی از خانمها اومد و بچه دومشو با آی یو آی حامله شد. بچه اولش ده ساله بود ماشالا و اونو هم اون زمان با آی وی اف تبن سینا حامله شده بود. میگفت بچه ها نگدان نباشید اصلا. شوهراتون عاااشق بچه هاتون میشن و حتی از خودتون بیشتر دوسش دارن. میگفت گاهی که با همسرم بحثم میشه میگم میرم خونه بابام میگه برو اما حق نداری دخترمو ببری. من اینو خوندم دلم آرووووم شد. ایشالا دلت مثل اسمت آروم بشه