2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 156017 بازدید | 10472 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مهر که اینجوری بود نه فقط واسه من،واسه همه اونایی که انتقال داشتن اما بعضیا با بیهوشی بودن اونا رو دیگه حتما خودشون بلند میکردن اما من ندیدم
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
تو بیمارستان مهر خیلیا مثبت میشن بار اول به شانسه البته حتما استراحت تاثیر داره منم مثانم خیلی پر بود جنینام ضعیف بود کلا همه چی قاطی پاطی شده بود
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
نانا جون تخمکا رو که از سونوی روز ٧ میشه فهمید اما جنینا رو هم روز انتقال بهت میگن چندتاس بدزدن هم چیزی توش نیست و کاری ازت برنمیاد پس بهش فکر نکن بگو دوتا جنین باشه کیفیتش خوب باشه واسم دو تا بچه سالمو صالح بشه کافیه😌
انشااله بادام جون ،امیدت به خدا باشه روزای روشن میرسن
حرف دزدی شد یهویی این فکر به سرم افتاد البته ما جز توکل به خدا و بعدشم اعتماد به عوامل اجرایی کاری ازمون بر نمیاد آره یلدا جون با همون خانم خیلی ممنووووووووووووووووووون عزیزم بابت معرفیش