2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155996 بازدید | 10472 پست
اره دیگه ولی شنیدم واسه جنین خیلی میگیرن بعضیا میگفتن ١٤ میلیون
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره تاثیر داره،البته از رو تخت انتقال که منو هم سریع بلند کردن ولی تو ریکاوری ٤٠ مین خوابیدم همه رو بلند میکردن به جز نفر اخر که گفتن همونجا بخواب
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
از اون جهت،نمیخواد بتونی ثابت کنی چه جلبن!!!!!
من برم دیگه بچه ها شب بخیر،موفق باشین
دیگه گذشته بادام جون،بهش فکر نکن انشااله با ایو باردار میشی غصه خوردن فایده نداره
منظورم همین بود یاسی ک اهداکننده واونی که تخمک میکیره بهتره همو نبینن من رو تخت انتقال نزدیک نیم ساعت موندم بعدش منو جا ب جا کردن روی تخت دوباره تو ریکاوری رو تخت دیکه انتقالم دادن
رو تخت انتقال بیست دقیقه نموندی؟؟؟؟اون مهمه من همون روز انتقال پیاده روی هم داشتم کم محوطه بیمارستان زدن امپولام پیاده رفتم سرخیابونم بود ولی مثبت شدم به این چیزا هم نیست عزیزم
ولی به نظر من بهتره ببینی اهدا کننده رو،به واسطه اعتباری نیست من دکتر انتقال داد رفت بیرون خانمه اومد گفت اروم بلند شو برو رو اون تخت تا نفر بعدی بیاد منم رفتم رو یه تخت دیگه بردم اتاق ریکاوری گفتن برو رو تخت اتاق منم جا به جا شدم و یه ٤٠ دقیقه ای خوابیدم اونجا
دوستم جای دیگه میره گفت نیم ساعت رو تخت انتقال بودم دو ساعت ریکاوری بعدم بردنم بخش گفتن هر چقدر میخوای بمون اما گفت دکترم گفته اگه تو دو ساعت اول دفع نشه به احتمال زیاد میگیره دوستمم باردار شد خدا رو شکر