الهی ... نگاهی... می خواهم مادر شوم چشیدن لذتی دیگر از زندگی لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرم
الهی ... نگاهی...
🙏🚼🙏
می خواهم مادر شوم
🌹
چشیدن لذتی دیگر از زندگی
🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند
می خواهم مادر شوم
🚼
می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم
🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌
می خواهم مادر شوم
چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼
چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو
🚼
خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما
👪💑
می خواهم مادر شوم
م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا
خداوندا
مهربانی
آرامش
دلدادگی
و رحمتت
را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
رویا جونم قربون دل شکستت برم میدونم چقدر روزات تلخن،در کنار روزای سخت انتظار دردایی که واسه میکرو کشیدی وهمه زحمتایی که واسه حفظ زندگیت کشیدی رویا جونم انشااله خدا دلتو اروم کنه راستش نمیدونم همسرت چرا اینکارا رو میکنه نمیدونم چرا این همه زحمتو تلاش تو رو ندیده میگیره والا تو ذهنم جا نمیشه این همه بی محبت بودن رویا جون نمیخوام ناراحتت کنم نمیخوام نسبت به این همه عذابی که میکشی بی اهمییتت کنم اصلا نمیخوام دلت بسوزه اما رویا جون نکنه بیماریش وارد مرحله حاد شده و فکر میکنه قبل از اینکه اتفاقی واسش بیفته تو رو از خودش دلسرد و متنفر کنه تا راحت تر بری دنبال زندگیت یا میخواد از تو جدا شه که یه پشتوانه درست کنه واسه خانوادش،نمیدونم شایدم من زیاد فیلم میبینم انشااله مشکلت حل بشه واقعا خدا خودش بهت صبر بده بعد از این همه سختی
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم...
خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت
تو خود بهتر میدانی
معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
وای گیسو از خنده مردم اگه چیزی تو اس شوهرای ما پیدا بشه به درد کسی نمیخوره اس باید واسه اهدا عالی باشه یعنی شوهرامون باید سوپر من بودن نه این که چند تا دونه یا حتی چند هزار وچند ملیون بلکه باید چند صد ملیونی باشه اسپرم واسه اهد ا
من راضی به اهدای تخمک خودم هستم چیزی که در حال حاضر وجود داره اما وقتی اسپرمی وجود نداره چه جوری راجع بهش تصمیم بگیریم و اینکه تصمیم راجع به اهدای اسپرم به عهده صاحبشه و واقعیت اینه که همسرم دوست نداشت اگه سالم بود اسپرمشو اهدا بکنه